BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 9 miesiąc temu #583392 przez agusiaa26
Patrizia spoko i za Ciebie i za Bisbaska będziemy trzymać kciuki ;)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #583398 przez askan2
Ach dziękuje kochane jesteście :kiss: :kiss: :kiss:

aż mi się humor poprawił i idę z pieskiem na spacer nie ma co w domu siedzieć i się smutać, i tak ten rok ułożył się tak że nawet bałam się marzyć, dokładnie rok temu 7 marca w moje urodziny szłam do szpitala z ciążą pozamaciczną (był to najgorszy okres w moim życiu) rok miną mamy 7 marca a ja mam w brzusiu największy skarb i szczęście przeogromne :laugh:

11 lata 9 miesiąc temu #583399 przez bisbas
Patrizia napisał:

MlecznaMama nie slyszalam o tym biovaxie ale zapytam w aptece, a powiedz jak juz splukasz to siemie to myjesz glowe jeszcze po tej masce czy nie trzeba? daj znac jakie odczucia.

bisbas to mamy jutro razem wizyte :) tez wyruszam na 15 ale tam nie ma na godzine tylko ktora bede ta wchodze :) bede siedziec w poczekalnie to bede trzymac kciuki zeby sie Twoja dzidzia rozkroczyla :) a Wy trzymajcie kciuki za to moje polowkowe bo juz sie zaczynam denerwowac

nasza wizyta to tez połówkowe :) i oczywiscie ze bedziemy trzymać kciuki :)

11 lata 9 miesiąc temu #583402 przez Marta27
oczywiście że będziemy trzymać kciuki jak zawsze :)

ja mam połówkowe w poniedziałek ale jakoś jeszcze się nie stresuję zobaczymy w niedziele...

teraz jadę zawieść zwolnienie i na zakupy bo jogurt, owoce i warzywka mi się skończyły

HUBERT

11 lata 9 miesiąc temu #583408 przez agusiaa26
askan2 napisał:

aż mi się humor poprawił i idę z pieskiem na spacer nie ma co w domu siedzieć i się smutać, i tak ten rok ułożył się tak że nawet bałam się marzyć, dokładnie rok temu 7 marca w moje urodziny szłam do szpitala z ciążą pozamaciczną (był to najgorszy okres w moim życiu) rok miną mamy 7 marca a ja mam w brzusiu największy skarb i szczęście przeogromne :laugh:

głowa do góry, urodziny piękny dzień:) widzisz jak szybko minął roczek;)? jeszcze chwila i bedziesz miec przy sobie swojego skarbka małego;) u mnie taki rok minie 10 lipca czyli kilka dni przed narodzinami naszego dzidziusia, mam nadzieje ze też jakoś zniosę ten dzień

11 lata 9 miesiąc temu #583409 przez MlecznaMama
PAtrizia zaraz idę dokładnie spłukać a szamponem już myłam przed nałożeniem siemienia. Ciekawa jestem wiadomo,że nic się nie dzieje od razu, a ja jestem taka niecierpliwa :D chciałabym mieć po pierwszym razie burzę włosów :P Jutro połówkowe? To wspaniale Patrizia będziesz mogła dokładnie pooglądać synka! ja uwielbiam wizyty kiedy mogę choć przez chwilę popatrzeć jak się ma mój Dzidziuś czekamy na wieści od Ciebie :)
Bisbas no tak przydałby się nam jakiś kolorek na końcu tabelki, życzę Ci żeby wszystko się powiodło i byś poznała płeć Dzidziusia i oczywiście się nam pochwaliła

11 lata 9 miesiąc temu #583417 przez bea2a
agusiaa26 napisał:

askan2 napisał:

głowa do góry, urodziny piękny dzień:) widzisz jak szybko minął roczek;)? jeszcze chwila i bedziesz miec przy sobie swojego skarbka małego;) u mnie taki rok minie 10 lipca czyli kilka dni przed narodzinami naszego dzidziusia, mam nadzieje ze też jakoś zniosę ten dzień

To widzę, że też ktoś z Was jest po przejściach. Ja miałam 2 razy ciążę pozamaciczną, przy drugiej operacji usunęli mi cały jajowód, część jajnika i wyrostek robaczkowy bo taki się bałagan zrobił w brzuchu. Na szczęście już o tym nie myślę a rok od tego minął w styczniu.

Najważniejsze, że teraz wszystko jest ok. i nasze dzidzie rosną prawidłowo :)

11 lata 9 miesiąc temu #583423 przez Patrizia
Dziekuje dziewczyny :kiss: uciekam robic obiadek u mnie dzis makaron z tunczykiem i pomidorami mniam :)

Ksawerek(*)

11 lata 9 miesiąc temu #583428 przez MlecznaMama
tuńczyk z makaronem i pomidorami bardzo lubię to danie! Smacznego i miłego popołudnia dziewczyny!

11 lata 9 miesiąc temu #583442 przez Patrizia
widzialescie ten wozek? chyba bede musiala nad nim pomyslec gdyby nie udaloby mi sie zrzucic zbednych kg :P hahaha

Ksawerek(*)

11 lata 9 miesiąc temu #583445 przez bisbas
hahaha czego to oni nie wymysla :)

a kilogramki zrzucisz zrzucisz tym sie nie martw na zapas kazda jak sie uprze to zrzuci ciazowe kg wszystko da sie zrobic jak sie chce :)

11 lata 9 miesiąc temu #583451 przez emi87
śmieszny ten wózek :D ja jednak jestem bardziej za "klasyką"... te nowoczesne jakos mi nie leżą :)
lece kochane do pracy :) życze miłego dzionka i słoneczka w serduchu bo na dworku to tak nie bardzo z tym dziś :) buziaki

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #583456 przez bisbas
miłej pracki Emi :)

mamcie nie nadrobiłam jeszcze tych 400 postow i nie wiem powiedzcie mi słoneczko sie odzywala martwie sie bo ona ciagle pisała o tych bólach brzuszka nie wiecie njic o niej ? na facebuku tez sie nie odzywa ?

11 lata 9 miesiąc temu #583458 przez Patrizia
szybkiej pracy emi

a wrzuce jeszcze to zdjecie bo slodziutkie :) zwlaszcza to na gorze :)

Ksawerek(*)

11 lata 9 miesiąc temu - 11 lata 9 miesiąc temu #583463 przez Patrizia
bisbas zagladala tu ostatnio ale tez za duzo nie pisala mowila ze poklocila sie z tesciowa chyba i ze czuje sie tak sobie ale na fb to codziennie jest bo widze jak mi zaproszenia do gier przychodza od niej :) ona chyba tez ma jutro wizyte wiec moze zagladnie do nas

Ksawerek(*)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka