- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Lipcowe 2013
Mamusie Lipcowe 2013
- patrysia305
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- askan2
- Wylogowany
- budujemy zdania
- rzeczywistość... wczoraj była nierealnym marzeniem
- patrysia305
- Wylogowany
- budujemy zdania
- dorkiszon
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
- mycha7
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- gold_butterfly
- Wylogowany
- rozmowna
Okazało się,że będę miała chłopczyka Będzie miał na imię Rafał - drugie imię męża.
Sporo stresu jak na ciążę zagrożoną - dobijają mnie problemy z firmą i często chodzę załamana. Wiem,że to tymczasowe,ale ludzie są tak okrutni... Och te dwa włamania na warsztat i kradzież,to nic w porównianiu z tym,co ostatnio przechodziłam. Dobrze,że rodzina i maż mnie wspierają. No i jeszcze córeczka jak aniołek - grzeczna, tylko nadmiar energii ją rozpiera.
Jak będę miała czas,to postaram się odezwać. Tylko za Wami nie nadąm,więc aż strach zaglądać na forum :-P
Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko :-*
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
AskanNajlepszego!!!!
patrizia, bibas Ja też jutro mam wizytę z usg wiec dołączam do jutrzejszego grona
Mnie tez czasami dopadają takie myśli czy sobie poradzę, jak wychowam moja corcie. Tak bardzo chcieliśmy dziecko, bardzo się cieszymy tylko na checiach się nie kończy - teraz jak juz maluszek jest w brzuszku trzeba przygotować się na jego przyjście i podołać roli Mamy i Taty
Wierze ze damy rade :*
- magdalenagal
- Wylogowany
- gadatliwa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Mój Monsz cały czas mówi że zabierze Michaśka na Wilczy Szaniec, na zamek Czocha... wszystko co wiąże się z IIWŚ, Hitlerem i całą resztą
- askan2 STO LAT!! Dawno nie byłam na 18-nastce
- patrysia305 świetne ciuchaczki dla Dzidziusia , ja w kwietniu znowu uderzę na szmateks.
- gold_butterfly głowa do góry!! Życie czasem daje kopniaka ale zaraz potem wszystko nabiera słonecznych barw
No i ... kupiłam dziś wózek i łóżeczko. Zaraz mnie ktoś opiermieniczy że za wcześnie, ale co tam!! Michał dostał takiego napadu euforii przy tym który wybraliśmy że nie mogłam dziecku odmówić Dokupiłam też materacyk kokos-gryka.
www.ewozki.eu/pl/p/3w1-Wozek-Enzo-Evo-wo...otelik-Maxi-Cosi/476
www.ewozki.eu/pl/p/Lozeczko-TYMON-II-producent-JARDREW/104
(Hutrownia jest w Żorach i szczerze ją polecam jeśli ktoś może sobie podjechać. Dodatkowo można zamówić zakupy przez internet i na allegro mają też bogatą ofertę allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=22198738 )
I na koniec zeziarłam pączka z bitą śmietaną!! A co!!
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
Karolinapczekamy jutro na wiesci
- karolinap
- Wylogowany
- gadatliwa
Czy to jakas różnica czy płaskie czy okrągłe czy tylko kwestia wyglądu?
- dziubasek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 1
- Qltoorka
- Wylogowany
- Moderator
Super, że się odezwałaś Jak będziesz miała chwilę zajrzyj do nas Bardzo za Tobą kochana tęsknimy
- NataliaK
- Wylogowany
- rozmowna
magdalenagal rónież super zakupy! podoba mi się wózek granatowy:) i wcale nie za wcześnie w końcu trzeba się tymi zakupami też nacieszyć też już mam łóżeczko stoi i czeka w pokoju który bedzie dla dziecka bonawet nie mma go za bardzo gdzie schować hihi muszę zrobic zdjęcia i eż się pochwalić pierwszymi zakupami które tak bardzo cieszą
- kaska1982
- Wylogowany
- rozmowna
- Mateuszek :* ur. 2 lipca 2013r.
patrysia cudne są te ciuszki Juz sie nie mogę doczekać kiedy tego mojego szkraba bede mogla w podobne ubierać
Kurcze, była u mnie dzis koleżanka z córkami (blizniaczki 6 lat) i powiem wam że modliłam sie zeby juz poszly, bo dziewczyny sa nie do zniesienia. Może dlatego że wychowuja sie bez ojca i nie ma kto na nie wplynąć a koleżanka dla świetego spokoju ucieka do pracy, ale nie dziwie się... Przemądrzałe i nieznośne gówniary. Tak mi zdemolowały pokój że dwie godziny sprzątałam. I już w koncu nie wytrzymałam i zwróciłam uwagę. Koleżanka słowem sie nie odezwała, tylko pozniej powiedziała mi po cichu żebym bez zadnegoproblemu zwracała im uwagę bo one nikogo juz nie słuchają. A jeszcze jakieś poł roku temu zabierałam je czasem do siebie i były zupełnie inne. Kochane i milutkie. Odkąd poszly do szkoly są nie do zniesienia... Żal patrzeć i teraz już bede sie bronic jak beda miały do mnie przyjść. Już nie bede fajną ciocia