BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Lipcowe 2013

11 lata 9 miesiąc temu #583600 przez patrysia305
a dziękuję, stwierdziłam że chłopca też jesteśmy w stanie mega wystroić

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 9 miesiąc temu #583613 przez askan2
mycha7 dzięki :kiss:
patrysia305 ba pewnie że chłopaczka można mega wystroić, patrzcie jaki słodziak a jaka stylówa :lol:
Załączniki:

11 lata 9 miesiąc temu #583616 przez patrysia305
superrr :)

11 lata 9 miesiąc temu #583622 przez dorkiszon
patrysia305 ja dziś jadłam makrele narazie żyję :D

11 lata 9 miesiąc temu #583643 przez Qltoorka
Takie bajeranckie ciuszki dla chłopczyka podobają mi się bardziej niż to co jest dostepne dla dziewczynek, ale ja juz kiedyś pisałam, że nie lubię tych przesłodzonych różowych sukieneczek. Wczoraj jak weszłam do H&M i oglądałam ubranka dla chłopców to ciężko mi było wyjść-te słodkie modne jeansy maleńkie, te zestawy koszul w krateczkę + eleganckie spodnie takie maluśkie, te koszulki z logo Rolling Stones, te maleńkie trampeczki itd. itp. no normalnie nic tylko ubierać :P

11 lata 9 miesiąc temu #583664 przez mycha7
Hurra 16! Koniec pracy :) Idę teraz na trening z moim synkiem. Uwielbiam patrzeć jak trenuje piłkę nożną. Miłego popołudnia!

11 lata 9 miesiąc temu #583680 przez gold_butterfly
Witajcie dziewczyny! Czemu się nie odzywam? Zabiegana - musiałam zrezygnować z najmu warsztatu (kłótnie ze znajomym,u którego był najem), akurat było kilka aut na stanie - usługi blacharskie, malowanie. Mocno oberwałam po funduszach i jakoś usiłuję się podnieść. Zdrowie jak zwykle szwankuje,ale raczej nie narzekam. Jest znacznie lepiej niż dawniej. Tylko chodzić ciężko,bo mięsniak uciska na nerwy i mam okropne bóle kręgosłupa. Możliwe,że na dłuższe wypady będę musiała wskoczyć na wózek inwalidzki. Ale co tam - ważne,że maleństwo zdrowe.

Okazało się,że będę miała chłopczyka :-) Będzie miał na imię Rafał - drugie imię męża.

Sporo stresu jak na ciążę zagrożoną - dobijają mnie problemy z firmą i często chodzę załamana. Wiem,że to tymczasowe,ale ludzie są tak okrutni... Och te dwa włamania na warsztat i kradzież,to nic w porównianiu z tym,co ostatnio przechodziłam. Dobrze,że rodzina i maż mnie wspierają. No i jeszcze córeczka jak aniołek - grzeczna, tylko nadmiar energii ją rozpiera.

Jak będę miała czas,to postaram się odezwać. Tylko za Wami nie nadąm,więc aż strach zaglądać na forum :-P

Pozdrawiam Was wszystkie cieplutko :-*

11 lata 9 miesiąc temu #583693 przez karolinap
Gold_butterfly Trzymaj się kochana- masz racje najważniejsze ze z dzidzia wszystko ok! Dobrze ze masz meza i rodzinę która Cię wspiera- to ważne :) buziaki

AskanNajlepszego!!!!

patrizia, bibas Ja też jutro mam wizytę z usg wiec dołączam do jutrzejszego grona :)

Mnie tez czasami dopadają takie myśli czy sobie poradzę, jak wychowam moja corcie. Tak bardzo chcieliśmy dziecko, bardzo się cieszymy tylko na checiach się nie kończy - teraz jak juz maluszek jest w brzuszku trzeba przygotować się na jego przyjście i podołać roli Mamy i Taty :)
Wierze ze damy rade :*

11 lata 9 miesiąc temu #583703 przez magdalenagal
Cześć Kochane Mamusie :-) nadrabiam kilka stron, i piszę co następuje:

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

- Mój Monsz cały czas mówi że zabierze Michaśka na Wilczy Szaniec, na zamek Czocha... wszystko co wiąże się z IIWŚ, Hitlerem i całą resztą ;-)

- askan2 STO LAT!! Dawno nie byłam na 18-nastce ;-)

- patrysia305 świetne ciuchaczki dla Dzidziusia :-), ja w kwietniu znowu uderzę na szmateks.

- gold_butterfly głowa do góry!! Życie czasem daje kopniaka ale zaraz potem wszystko nabiera słonecznych barw :kiss:

No i ... kupiłam dziś wózek i łóżeczko. Zaraz mnie ktoś opiermieniczy że za wcześnie, ale co tam!! Michał dostał takiego napadu euforii przy tym który wybraliśmy że nie mogłam dziecku odmówić ;-) Dokupiłam też materacyk kokos-gryka.

www.ewozki.eu/pl/p/3w1-Wozek-Enzo-Evo-wo...otelik-Maxi-Cosi/476
www.ewozki.eu/pl/p/Lozeczko-TYMON-II-producent-JARDREW/104
(Hutrownia jest w Żorach i szczerze ją polecam jeśli ktoś może sobie podjechać. Dodatkowo można zamówić zakupy przez internet i na allegro mają też bogatą ofertę allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=22198738 )

I na koniec zeziarłam pączka z bitą śmietaną!! A co!!

11 lata 9 miesiąc temu #583706 przez dziubasek
Gold_butterfly jak dobrze sie sie odezwalas, super ze dzidziulek zdrowy-gratuluje chlopczyka :laugh:, dbaj o siebie i prosze sie nie dolowac :) glowa do gory- jestesmy z toba :laugh:
Karolinapczekamy jutro na wiesci :laugh:

11 lata 9 miesiąc temu #583709 przez karolinap
Ja też mysle nad łóżeczkiem z Ikei. Na mebelki nie narzekam (chociaż kupiłam je jeszcze w UK) ale jak juz mieszkamy w Polsce to jeździmy po piedrolki tam i nad łóżeczkiem mysle z płaskimi szczebelkami?
Czy to jakas różnica czy płaskie czy okrągłe czy tylko kwestia wyglądu?

11 lata 9 miesiąc temu #583710 przez dziubasek
wow Magdalena jakie zakupy, wreszcie cos konkretnego :laugh:

11 lata 9 miesiąc temu #583711 przez Qltoorka
Goldi, kochana, kurczę miałam nadzieję, że maleństwu uda się skopać tego mięśniaka... No ale ważne, że mały jest zdrowy, bo tak się martwiłaś :) I gratuluję chłopca :) będzie parka :) No, przyznaję, że łatwo w tej ciąży nie masz...szkoda, że tyle stresu dodatkowo życie Ci akurat teraz funduje :( Ale jesteś silna babeczka i dacie radę pokonać wszystkie przeciwności :)
Super, że się odezwałaś :kiss: Jak będziesz miała chwilę zajrzyj do nas :) Bardzo za Tobą kochana tęsknimy :kiss:

11 lata 9 miesiąc temu #583760 przez NataliaK
patrysia305 super ciuszki :) ja też dziś kilka rzeczy kupiłam co jakiś czas cos ładnego tez za grosze wynajde. Ciesze się, że Wy tez kupujecie używane rzeczy bo ja jak komuś o tym mówię to jestem potępiana. Co do ryby to możesz spokojnie jesc wędzone tęż się o to dowiadywałam bo bardzo lubię.

magdalenagal rónież super zakupy! podoba mi się wózek granatowy:) i wcale nie za wcześnie w końcu trzeba się tymi zakupami też nacieszyć :) też już mam łóżeczko stoi i czeka w pokoju który bedzie dla dziecka bonawet nie mma go za bardzo gdzie schować hihi muszę zrobic zdjęcia i eż się pochwalić pierwszymi zakupami które tak bardzo cieszą:)

11 lata 9 miesiąc temu #583762 przez kaska1982
Goldi super że maluch zdrowo rośnie :) a praca jakos sie poukłada :)

patrysia cudne są te ciuszki :) Juz sie nie mogę doczekać kiedy tego mojego szkraba bede mogla w podobne ubierać :)

Kurcze, była u mnie dzis koleżanka z córkami (blizniaczki 6 lat) i powiem wam że modliłam sie zeby juz poszly, bo dziewczyny sa nie do zniesienia. Może dlatego że wychowuja sie bez ojca i nie ma kto na nie wplynąć a koleżanka dla świetego spokoju ucieka do pracy, ale nie dziwie się... Przemądrzałe i nieznośne gówniary. Tak mi zdemolowały pokój że dwie godziny sprzątałam. I już w koncu nie wytrzymałam i zwróciłam uwagę. Koleżanka słowem sie nie odezwała, tylko pozniej powiedziała mi po cichu żebym bez zadnegoproblemu zwracała im uwagę bo one nikogo juz nie słuchają. A jeszcze jakieś poł roku temu zabierałam je czasem do siebie i były zupełnie inne. Kochane i milutkie. Odkąd poszly do szkoly są nie do zniesienia... Żal patrzeć i teraz już bede sie bronic jak beda miały do mnie przyjść. Już nie bede fajną ciocia :angry:

Kocham Cię syneczku!!!

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka