BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2013

11 lata 6 miesiąc temu #686403 przez agniesia1604
Moje dzisiejsze zdobycze na przecenie :)
Dresik rozm 62-68 - 16,95zł
Rampersy zielone rozm 62 - 5,90zł
Rampersy żółte rozm 56 - 5,90zł
Body niebieskie rozm 62 - 4,90zł
Body zielone rozm 62 - 4,90zł:P
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #686452 przez patka1603
Agnieszka w jakich sklepach są takie przeceny że kupiłaś ciuszki za takie grosze?!?!?

Przecudne te wasze ciuszki, zwłaszcza te dla dziewczynki-od zawsze mam słabość do różu :blush: :S Ja jutro może się wybiorę do s-h bo znowu jest najniższa cena czyli 10zł/kg może coś fajnego mi wpadnie zwłaszcza że brakuje mi bodów z długim rękawem i kaftaników.

Co do opuchlizny to moczenie stóp w zimnej wodzie pomaga ale dosłownie na moment kiedy je moczę bo po wyciągnięciu z wody po chwili obrzęki wracają. Chyba muszę wypróbować ten krem z arniki który polecają ciężarne,że niby sprawdzony- tak twierdzi moja położna
Ja dzisiaj kupiłam kilogram truskawek i mąż zrobił orzeźwiający koktajl, muszę wam powiedzieć że droga po nie to była jakaś masakra gdybym wiedziała że jest taka duchota i taki upał to chyba bym się po nie nie wybrała...
tak mi śie przypomniało co do opadania brzucha mianowicie położna na szkole rodzenia mówiła że jeśli pod biustem położymy dłoń w poziomie i będzie ona leżeć płasko tzn że brzuch nam opad a jeżeli pod katem to nie

11 lata 6 miesiąc temu #686514 przez mami_nka
Ja dzis również ide się farbować... kupilam palette mousse color na probe patrze w domu a tu z amoniakiem :D matko co to słońce robi z mózgiem zeby nie spoglądnąć w sklepie... ale nie przesadzajmy z tym wszystkim w sumie nie ma nic gorszego jak zaniedbana mama!!

Dzis patrzylam w lusterko i nie moglam uwierzyć jak zbrzydłam :/ okropnie wygladam śmiałam się rano do męża ze bedziemy miec piekną córeczke bo zabrała mi całą urodę :D hehe

Naprawde juz zle sie czuje patrzac w lustro zaraz ide sie farbowac i wyprostuje wsiary kierdys robilam to codziennie a teraz w kucyk i hejaaa :/ az mi szkoda meza ze musi na mnie patrzec :/

11 lata 6 miesiąc temu #686515 przez olivka
hej mamusie :)
śliczne te ubranka dla waszych maleństw.
Mam pytanie jaki krem z filtrem dla noworodków będziecie używały?? Czy na wyjście ze szpitala będziecie używały?? ( Jeżeli oczywiście będzie upalnie i słonecznie) i jak ubrać takiego maluszka wychodząc z nim ze szpitala w taki upał ??????????

11 lata 6 miesiąc temu #686519 przez klauduska89
na wyjście ze szpitala to często położne mówią co założyć. Ja biorę ze sobą chyba 4 zestawy ubranek
-pajacyk
-kaftanik+śpioszki
-body z długim rękawem+półśpiochy 2x
wezmę może jeszcze ze sobą body na krótki rękaw. Myślę że wystarczy
Dzwonili do mnie ze sklepu że jutro blachę na dach przywiozą i jutro chyba ekipa z powrotem do nas przyjdzie i będą nam blachę montować i podłogę przybijać :) już nie mogę się doczekać efektu końcowego :)

11 lata 6 miesiąc temu #686548 przez EwelinaB87
hej dziewczyny ale dzien...
rano polecialam po wyniki okazalo sie ze WSZYSTKO W NORMIE, mocz czysty bez niczego a glukoza nawet 69(przy normie >70)
coza dziwny kraj,

potem do sadu na 13 w ten ukrop myslalam ze umre, opalilam sie w kato chyba bylo 56stopni!
tragedia... nie wiem po co mnie wezwali skoro i tak przeczytala moje zeznania.

i skonczylam robic kolejny komplecik dla tej Pani

posprzatalismy cale mieszkanie z mezem w koncu jest porzadek-

slicyne ciuszki dziewczznki

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #686557 przez klauduska89
Śliczny komplecik :) ciekawe jak będzie Ci szło szydełkowanie jak już maluszek będzie na świecie :)

11 lata 6 miesiąc temu #686566 przez EwelinaB87
jej teraz mi juz zle idzie, ale martwi mnie to ze jeszcze nie zronilam nic dla milci :( ciagle lezy prawie skonczony kocyk, mam zrobic 3pary skarpetek i dwie niedrapek i lipa, moze jutro zrobie,

Agniesiu zamowilam juz szydełko do Twojego zastawu ale za cholere nie potrafie wybrac wloczki :/

11 lata 6 miesiąc temu #686629 przez katarzynaxxx89
Ja kupiłam farbę loreal jakąś bez amoniaku ciekawe jak wyjdzie, farbuje 1 raz włosy i nie mam doświadczenia. Muszę bo wesele a w październiku miałam pasemka blont i chce to teraz zakryć.
dziś mężulek dokończył ganeczek i już wózek jest tam zaparkowany.

11 lata 6 miesiąc temu #686647 przez klauduska89
kasiu pasemka blond ciężko zamalować, więc efekt nie koniecznie musi być taki jakiego oczekujesz.

11 lata 6 miesiąc temu #686665 przez Joanna89
Ja Loreala już nigdy więcej nie użyje...kupuje zwykłą farbę i mam zawsze lśniące i ładne włosy po niej i długo się trzyma. Ale co kto lubi...Mi po blondach robią się rudości po nałożeniu brązowej farby.. dlatego teraz mam zrobione ombre.

11 lata 6 miesiąc temu #686680 przez agniesia1604
patka1603 napisał:

Agnieszka w jakich sklepach są takie przeceny że kupiłaś ciuszki za takie grosze?!?!?

Ten sklep to u mnie JUTA

11 lata 6 miesiąc temu #686684 przez agniesia1604
mami_nka napisał:

Ja dzis również ide się farbować... kupilam palette mousse color na probe patrze w domu a tu z amoniakiem :D matko co to słońce robi z mózgiem zeby nie spoglądnąć w sklepie... ale nie przesadzajmy z tym wszystkim w sumie nie ma nic gorszego jak zaniedbana mama!!

Ja nie farbuję i mam problem z głowy:P

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #686686 przez agniesia1604
olivka napisał:

hej mamusie :)
śliczne te ubranka dla waszych maleństw.
Mam pytanie jaki krem z filtrem dla noworodków będziecie używały?? Czy na wyjście ze szpitala będziecie używały?? ( Jeżeli oczywiście będzie upalnie i słonecznie) i jak ubrać takiego maluszka wychodząc z nim ze szpitala w taki upał ??????????

Nam dziś położna mówiła o stosowaniu kremiku z filtrem dla maleństwa PENATEN i chyba NIVEA... ale mówiłą też o nie kupowaniu dużo tego specyfiku tylko jak mamy możliwość skoczyć do apteki i zapytać o próbki ... albo poprostu kupic gdzieś takie małe tubki:P
Nie dużo ale cieniutką warstewkę... bo nawet UV są w cieniu

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #686735 przez Kataleja
witam :kiss:
Wunia zakupy mega udane ,jeszcze tylko z 3 bodziaki z dlugim rekawem i mam wszystkie ubranka :)
kasiagruszka ja od samego rana juz z 5 dzien rowniez czuje takie okropne klucie,nieraz lape sie za pi... bo mam wrazenie ,ze malutka wyjdzie mi dolem :S do tego dzis przeszla sama siebie w hasaniu ,jutro ide do ginekologa(musze chodzic co piatek :( a wiec dam znac jak po badaniu i zapytam go czemu tak moze byc :blink:
ziiija pralam normalnie raz w 40stopniach Lovela i nic moim dziewczynka nie bylo.
Joannozaje... zdjecia ! :cheer: :cheer: :cheer:
klauduska fajny komplecik ,ojjj z Dawidka bedzie przystojniak B)
MamaBąbelka mama zniosla mi wozek spacerowy ,zakupy rozbilam z moja mala Gabi,takze wszystko wieszalam na wozek ,pozniej jeszcze zahaczylam o biedronke i w ten oto sposob moja Gabi wracala na nogach ,a mama wszystko wtargala do domu :lol:

widze,ze zmiana image w toku ,ja również zmienilam swój wyglad bo patrzeć na siebie nie moglam z tym,że ufarbowalam włosy 17czerwca ,teraz mam ciemne czekoladowe z refleksami ciemny blond-ala karmel :lol:
agniesia1604 super zakupy :blink:
Dobrej nocki bo juz chyba kazda z Was lula :side:

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka