- Otrzymane podziękowania: 52
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2013
Mamusie sierpniowe 2013
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- patka1603
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 0
Przecudne te wasze ciuszki, zwłaszcza te dla dziewczynki-od zawsze mam słabość do różu Ja jutro może się wybiorę do s-h bo znowu jest najniższa cena czyli 10zł/kg może coś fajnego mi wpadnie zwłaszcza że brakuje mi bodów z długim rękawem i kaftaników.
Co do opuchlizny to moczenie stóp w zimnej wodzie pomaga ale dosłownie na moment kiedy je moczę bo po wyciągnięciu z wody po chwili obrzęki wracają. Chyba muszę wypróbować ten krem z arniki który polecają ciężarne,że niby sprawdzony- tak twierdzi moja położna
Ja dzisiaj kupiłam kilogram truskawek i mąż zrobił orzeźwiający koktajl, muszę wam powiedzieć że droga po nie to była jakaś masakra gdybym wiedziała że jest taka duchota i taki upał to chyba bym się po nie nie wybrała...
tak mi śie przypomniało co do opadania brzucha mianowicie położna na szkole rodzenia mówiła że jeśli pod biustem położymy dłoń w poziomie i będzie ona leżeć płasko tzn że brzuch nam opad a jeżeli pod katem to nie
- mami_nka
- Wylogowany
- rozmowna
- Zakochani od pierwszych chwil <3
Dzis patrzylam w lusterko i nie moglam uwierzyć jak zbrzydłam :/ okropnie wygladam śmiałam się rano do męża ze bedziemy miec piekną córeczke bo zabrała mi całą urodę hehe
Naprawde juz zle sie czuje patrzac w lustro zaraz ide sie farbowac i wyprostuje wsiary kierdys robilam to codziennie a teraz w kucyk i hejaaa :/ az mi szkoda meza ze musi na mnie patrzec :/
- olivka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Wiara czyni cuda....Ty jesteś jednym z nich synku
śliczne te ubranka dla waszych maleństw.
Mam pytanie jaki krem z filtrem dla noworodków będziecie używały?? Czy na wyjście ze szpitala będziecie używały?? ( Jeżeli oczywiście będzie upalnie i słonecznie) i jak ubrać takiego maluszka wychodząc z nim ze szpitala w taki upał ??????????
- klauduska89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
- Otrzymane podziękowania: 1
-pajacyk
-kaftanik+śpioszki
-body z długim rękawem+półśpiochy 2x
wezmę może jeszcze ze sobą body na krótki rękaw. Myślę że wystarczy
Dzwonili do mnie ze sklepu że jutro blachę na dach przywiozą i jutro chyba ekipa z powrotem do nas przyjdzie i będą nam blachę montować i podłogę przybijać już nie mogę się doczekać efektu końcowego
- EwelinaB87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://sierpniowki.pokazywarka.pl/
rano polecialam po wyniki okazalo sie ze WSZYSTKO W NORMIE, mocz czysty bez niczego a glukoza nawet 69(przy normie >70)
coza dziwny kraj,
potem do sadu na 13 w ten ukrop myslalam ze umre, opalilam sie w kato chyba bylo 56stopni!
tragedia... nie wiem po co mnie wezwali skoro i tak przeczytala moje zeznania.
i skonczylam robic kolejny komplecik dla tej Pani
posprzatalismy cale mieszkanie z mezem w koncu jest porzadek-
slicyne ciuszki dziewczznki
- klauduska89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- EwelinaB87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://sierpniowki.pokazywarka.pl/
Agniesiu zamowilam juz szydełko do Twojego zastawu ale za cholere nie potrafie wybrac wloczki :/
- katarzynaxxx89
- Wylogowany
- rozmowna
dziś mężulek dokończył ganeczek i już wózek jest tam zaparkowany.
- klauduska89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Agnieszka w jakich sklepach są takie przeceny że kupiłaś ciuszki za takie grosze?!?!?
Ten sklep to u mnie JUTA
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja dzis również ide się farbować... kupilam palette mousse color na probe patrze w domu a tu z amoniakiem matko co to słońce robi z mózgiem zeby nie spoglądnąć w sklepie... ale nie przesadzajmy z tym wszystkim w sumie nie ma nic gorszego jak zaniedbana mama!!
Ja nie farbuję i mam problem z głowy:P
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
hej mamusie
śliczne te ubranka dla waszych maleństw.
Mam pytanie jaki krem z filtrem dla noworodków będziecie używały?? Czy na wyjście ze szpitala będziecie używały?? ( Jeżeli oczywiście będzie upalnie i słonecznie) i jak ubrać takiego maluszka wychodząc z nim ze szpitala w taki upał ??????????
Nam dziś położna mówiła o stosowaniu kremiku z filtrem dla maleństwa PENATEN i chyba NIVEA... ale mówiłą też o nie kupowaniu dużo tego specyfiku tylko jak mamy możliwość skoczyć do apteki i zapytać o próbki ... albo poprostu kupic gdzieś takie małe tubki:P
Nie dużo ale cieniutką warstewkę... bo nawet UV są w cieniu
- Kataleja
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem
Wunia zakupy mega udane ,jeszcze tylko z 3 bodziaki z dlugim rekawem i mam wszystkie ubranka
kasiagruszka ja od samego rana juz z 5 dzien rowniez czuje takie okropne klucie,nieraz lape sie za pi... bo mam wrazenie ,ze malutka wyjdzie mi dolem do tego dzis przeszla sama siebie w hasaniu ,jutro ide do ginekologa(musze chodzic co piatek a wiec dam znac jak po badaniu i zapytam go czemu tak moze byc
ziiija pralam normalnie raz w 40stopniach Lovela i nic moim dziewczynka nie bylo.
Joannozaje... zdjecia !
klauduska fajny komplecik ,ojjj z Dawidka bedzie przystojniak
MamaBąbelka mama zniosla mi wozek spacerowy ,zakupy rozbilam z moja mala Gabi,takze wszystko wieszalam na wozek ,pozniej jeszcze zahaczylam o biedronke i w ten oto sposob moja Gabi wracala na nogach ,a mama wszystko wtargala do domu
widze,ze zmiana image w toku ,ja również zmienilam swój wyglad bo patrzeć na siebie nie moglam z tym,że ufarbowalam włosy 17czerwca ,teraz mam ciemne czekoladowe z refleksami ciemny blond-ala karmel
agniesia1604 super zakupy
Dobrej nocki bo juz chyba kazda z Was lula