BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2013

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #692002 przez cukierecek27
Witam ja dzis tylko na chwile bo spoooooro nauki przede mna a w miedzyczasie wizyta u gin...:)
u mnie tez tylko 5 kg na plusie teraz dzieki insulinie chociaz nie chudne :)))
a to wczorajsze zdobycze ;) calkiem przypadkiem wlazłam do sklepu i o masz ... od razu zakupy hehhe
Załączniki:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 6 miesiąc temu #692014 przez agniesia1604
Monix napisał:

Agniesia moje 2 psy są reproduktorami, a jeszcze ani razu im się nie zdarzyło jęczeć do panienek w cieczce. Nie wiem od czego to zależy u psów w sumie :unsure:

No to znaczy że mój jęczy bo nie wie co to znaczy za dupczyć:)
Nigdy go nie dopuściliśmy

A to tylko dlatego że to taki mały dzikus - zobaczył by psa i by leciał i nie patrzył czy jedzie samochód...czasami sobie myślę czy nie wyslać go na szkolenie moze by zaczął normalnie przy nodze chodzić a moze kiedyś i bez smyczy... może by przestał się bać huku .... ech nie wiem :)

Swoją drogą ciekawe ile kosztuje treser :)

11 lata 6 miesiąc temu #692030 przez agniesia1604
ach cudo te ciuszki

ja w sumie zakończyłam zakupy ciuszków ... mam nadzieje że starczy :P hihihihi

11 lata 6 miesiąc temu #692032 przez katarzynaxxx89
śliczne brzusie kobitki.
Ja już 10,5 kg na plusie a też startowałam z nadwagą mam nadzieję że nie przybiorę więcej niż 12 kg ale jeszcze tylko miesiąc to może się uda, nie odmawiam sobie słodkiego bo mam ochotę wielką to jem

11 lata 6 miesiąc temu - 11 lata 6 miesiąc temu #692036 przez cukierecek27
Ja też zakonczylam no ale czasem ciężko... Hehe na poprawę humoru ;)
a to my dzisiaj sorki za jakość ale telefonem no nic nie moge dodać :(

11 lata 6 miesiąc temu #692043 przez klauduska89
Monix muszę Ci powiedzieć że stanowczo przesadzasz co do wyglądu swojego brzuszka, wiadomo że przy bliźniakach będzie większy niż normalnie ale jest naprawdę piękny i taki okrąglutki. A rozstępy...wiele kobiet je ma i jakoś żyją, taki nasz urok w ciąży, ale za to jaka piękna nagroda na koniec Cię czeka - dwaj kochani synowie dla których i tak będziesz najpiękniejszą mamą :)
Spadam z mężem na miasto na zakupy-niestety tylko budowlane... Miłego dnia brzuchatki moje :)

11 lata 6 miesiąc temu #692068 przez wunia1984
Dzien dobry Mamuski! Co do wagi to roznie to bywa jedne tyja duzo inne malo, ja np. Od ostatniej wizyty nic nie przytylam a nawet schudlam :) Najwazniejsze by po ciazy zrzucic to czego nie chcemy ;) Joasiu slidki brzuniek. Monix Twojego nie widzialam nie wiem why :( Butelki mam takze antykilkowe z aventa, ciuszkow juz nie kupuje, poczekam az malutka bedzie z nami. Samochodem jezdze bo tutaj wszedzie daleko a jak w urzedach chce cos zalatwic to trzeba sie streszczac bo otwarte do 15 :)

11 lata 6 miesiąc temu #692073 przez wunia1984
Monix juz mam. Sliczny i pomyslec ze w jednym brzunku 2 rozrabiakow :)

11 lata 6 miesiąc temu #692122 przez KingaOc
Witam mamuśki,

ja od dziś odpoczywam, żeby Jasiek za wcześnie nie wyszedł.

Monix przesadzasz, dobrze wyglądasz z brzuszkiem jest śliczny i masz dwa skarby w środku :)

Wczoraj wybrałam samochód i jestem zdecydowana na peugeota partnera, nie będę musiała wózka składać :) teraz jeżdżę z mężem bo nie mam samochodu i mieszkamy w małym mieście, ale jak będzie mały to mi się samochód przyda.

11 lata 6 miesiąc temu #692124 przez KingaOc
A co do wagi to ja przytyłam już 16kg, ale zaczynałam z niedowagą.

11 lata 6 miesiąc temu #692156 przez olivka
Hej mamunie :)
śliczny brzunio Monix :)
Cukiereczku te ciuszki są prze słodkie, ja też juz nie kupuję jak na razie ubranek bo mam do rozmiaru 68 :)

Co do wagi to ja chyba tutaj najwięcej przytyłam bo 18 kg :P a startowałam z wagą 54kg przy wzroście 158 cm :D więc teraz ze mnie to taki mały budda z okrąglutkim brzuszkiem :P no ale cóż...odchudzać się teraz nie będę :dry:

Nie wiem czy mój Jasiulek się nie ustawił w poprzek, bo wyciąga się na boki (brzuch wtedy robi mi się kwadratowy) i za cholerę nie wychodzi, żeby głowę miał na dole :unsure: no chyba, że w chińskie Z jest ułożony :S

11 lata 6 miesiąc temu #692178 przez EwelinaB87
Dziewuchy wpadam w paranoje!
całą noc bolał mnie brzuch jakbym dostała bolesnej miesiączki, nie mogłam usnąć ale potem przeszły, dzisiaj też mnie pobolewa jakbym miała okres, nawet wczoraj wydawało mi się ze brzuch mi opadł ale patent z reką się nie sprawdził mimo iz góra brzucha jest jak balon pysty w srodku, mam nadzieje ze to nie te przepowiadające tylko przygotowujące macice do porodu, bo jestem przerazona zaraz jade na szkole mamy ostatnie spotkanie o karmieniu to zapytam czy to moze przez te antybiotyki? :((((

11 lata 6 miesiąc temu #692196 przez olivka
EwelinaB87 napisał:

Dziewuchy wpadam w paranoje!
całą noc bolał mnie brzuch jakbym dostała bolesnej miesiączki, nie mogłam usnąć ale potem przeszły, dzisiaj też mnie pobolewa jakbym miała okres, nawet wczoraj wydawało mi się ze brzuch mi opadł ale patent z reką się nie sprawdził mimo iz góra brzucha jest jak balon pysty w srodku, mam nadzieje ze to nie te przepowiadające tylko przygotowujące macice do porodu, bo jestem przerazona zaraz jade na szkole mamy ostatnie spotkanie o karmieniu to zapytam czy to moze przez te antybiotyki? :((((

Ja od kilku dni też mam takie bóle, ale trwają po ok. 20 sek, dzisiaj jeszcze tego nie miałam ale wczoraj i przed wczoraj to 2 razy i to takie, że aż mnie poty oblały :dry: ale nic mi się nie sączy, brzuch mi nie opadł na pewno...ja mam wizyte za 1,5 tygodnia, ale gdyby się nasilały to na pewno dryndnę do mojej gin. Ja teraz odstawiam powoli duphaston to może z tego te skurcze.
Warto o to zapytac położną na szkole rodzenia

11 lata 6 miesiąc temu #692209 przez Niesia
Joasia śliczny brzuś, Twojego Monix niestety nie widziałam, zdjęcie mi się nie wyświetla.

Ja przytyłam 11 kg.

Ewelina rozumiem Cię. Całą noc nie spałam, bo strasznie bolą mnie pachwiny i wzgórek łonowy. Plus miałam właśnie takie pobolewania w podbrzuszu jak na okres :(

11 lata 6 miesiąc temu #692220 przez katarzynaxxx89
Współczuje dziewczyny dolegliwości, może powinniście bardziej się oszczędzać. Ja mam wizyty co 2 tyg aż mi się karta ciąży skończyła dziś pewnie dostanę nową, ale nie wiem czemu mi gin każe tak często przychodzić jak nic się nie dzieje niepokojącego

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka