BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2013

11 lata 5 miesiąc temu #692545 przez katarzynaxxx89
ja już po farbowaniu udało się zakryć bląd pasemka, miałam farbę loreal casting bez amoniaku ciemny brąz a wyszedł czarny ale może być

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #692553 przez cukierecek27
Tak mi sie przypomniało.... Dziś Pani dr powiedziała mi że mam liczyć ruchy dzieciaczka,,, i że od 9 do 21 ma ich być około 50... dobrze że w sobote kończe już prace definitywnie to i bedzie mozna sie skupić bardziej na tym ale masakra...

aaa na szkole rodzenia położna nam pokazywała takie cudo;)
www.babymama.pl/Kosliper-materac-p91.html hmm ciekawe na wyjazdy np do rodziców...

11 lata 5 miesiąc temu #692588 przez Niesia
Wiecie... nie mogę się doczekać, kiedy nagle zaczniemy stąd znikać. A później się pojawimy i zaczniemy przedstawiać tu tych wielkich-małych gości, o których tu mowa przez tych 700 parę stron...

Ostatnio bardzo dużo myślę o tym, jak bardzo chciałabym mieć maleństwo przy sobie. Wspominam jak wymiotowałam, jak panikowałam gdy w 10 tygodniu plamiłam, poczułam pierwsze ruchy, pierwszą czkawkę... chyba moja psychika przygotowuje się do tego dnia bardzo intensywnie.

Chyba dziwaczeję :S

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #692592 przez cukierecek27
Niesia raczej mamusiejesz hihihi ;) każda z nas na swoj sposob mysli o maluszku , ja wlasnie obserwuje jak Niki sie wyciaga bo mi bokiem nóżki wychodza a jak boli uhhuhhuu, lubi miec jak ja skrzyzowane nozki heheh chociaz dzisiaj raczej moje mysli sa skierowane na brata :(

My dziś

a to lumpeksowa zdobycz za 8zł...
Załączniki:

11 lata 5 miesiąc temu #692609 przez Gro-szek
Dziewczyny dziękuje za informację w spawie Tantum Rosa... też kupię ok 5-6 saszetek :)

Co do Pampersów zamierzam kupić z Pampersa te zielone, tam jest 42 szt. chce zobaczyć czy nie uczulają... tych białych jak na pierwszy zakup jest trochę za dużo...
Ostatio te zielone new born widziałam w Biedronce za 21 zł.

Co do kosmetyków to w Superpharm jak coś jest promocja na produkty Balneum - 40% zniżki. Tak się nad nimi zastanawiam. U mnie w szpitalu używają ich, zamiennie z Oilatum.

Niesia to nie dziwactwo, tylko instynkt macierzyński :) Też tak mam :):) cudowne uczucie...
Też bym chciała miec swoją Lenkę przy sobie, móc ją przytulić... wszytskie moje cieżarne koleżanki są już wypakowane... dosłownie jedna po drugiej, dzień po dniu :P

11 lata 5 miesiąc temu #692617 przez cukierecek27
Może na stronce www.blizejciebie.pl cos ciekawego znajdziecie ja mialam reklame tej stronki i wlasnie na nia chce wejsc zobaczyc co tam maja;)

11 lata 5 miesiąc temu #692621 przez Gro-szek
Cukiereczku śliczny brzucholek :)

11 lata 5 miesiąc temu #692638 przez cukierecek27
a dziękować:)

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #692645 przez patka1603
cukiereczku pieke zdobycze no i mamusia :lol:
...czyi możliwe że nie tyje bo rzeczywiście mam cukrzyce- w ostatnim badaniu moczu miałam glukozę 245 a poprzednio 100 wiec rośnie ehhh :dry: Kurcze już nie mogę się doczekać pobytu w szpital, w końcu się dowiem na czym stoje.
Ja bóle brzucha jak na miesiączkę mam ostatnio regularnie przynajmniej 2 razy dziennie- mam nadzieje że na tym Ktg nie wyjdzie coś nie tak i nie przedłuża mi pobytu do porodu

u nas na zajęciach położna proponowała do pielęgnacji krocza szare mydło i parę razy dziennie preparat do dezynfekcji octanisept.

Dostaliśmy dzisiaj wózeczek a żeby było zabawniej to producent źle oznaczył kolory i w rzeczywistości wózeczek nie wygląda na bordowo brązowy tylko na zgniłą zielen wpadającą w czerń. Ale stwierdziliśmy z mężem że i tak bardziej nam się podoba ten odcień od tamtego katalogowego. Oczywiście fotki nie oddają ale kolor jest super taki transparentny- w zależności jak pada światło to ma inny kolor.

Niesiu zazdroszczę ci ja narazie instynktu nie czuje, mam raczej obawy że wszystko się niedługo zmieni w naszym życiu ( mimo że ciąża była planowana!!!)

a to my wczoraj 33 tydzień ciąży
Załączniki:

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #692651 przez cukierecek27
Patus mysle ze jedno z drugim nie ma nic wspolnego... Ja nie tyłam bo byłam na diecie tej cukrzycowej ale odkad mam insuline bardzo delikatnie przybywam na wadze, z czego sie ciesze bo jednak martwil mnie ten spadek wagi. Dobrze ze moge sobie teraz pozwolic na conieco zjesc wiecej oczywiscie uwazajac na produkty .

Cudny brzusio !!

11 lata 5 miesiąc temu #692657 przez szczesliwa
Witam. Tak Was podglądam ale nie wiem czy nie jest za późno abym do Was dołączyła? :)

[url=http://slub-wesele

11 lata 5 miesiąc temu #692662 przez cukierecek27
Szczesliwa alez skadze juz dolaczaj migiem:) witamy w naszych skromnych progach i sie chwal chlopiec dziewczynka ? na kiedy termin??:)))

11 lata 5 miesiąc temu - 11 lata 5 miesiąc temu #692663 przez Gro-szek
Patka piękny brzusiu... a już za niegługo będziemy musiały sie z nimi pożegnać :P
Wrzuć fotkę wózka :)

Witaj szczęśliwa... nigdy nie jest za późno :)
Napisz coś o sobie, na pewno już znasz płeć maleństwa, imię :)

11 lata 5 miesiąc temu #692669 przez szczesliwa
więc termin na 17 sierpnia a będzie dziewczynka Wiktoria :)

[url=http://slub-wesele

11 lata 5 miesiąc temu #692675 przez cukierecek27
Gartulacje ;) a to Twoje poerwsze dzieciątko?

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka