- Otrzymane podziękowania: 52
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2013
Mamusie sierpniowe 2013
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Niesia
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 0
cukierecku śliczne ubranka!
Moja dzidzia wieczorem buszuje ale w nocy śpi słodko. Za to zauważyłam, że budzi ją budzik
Ja śpię dobrze ale ostatnio budzę się ok 4, zasypiam ok 6 - 6.30 i śpię do 10
Joanna, ja też mam wrażenie, że mój brzuch ostatnio "wyskoczył" ale najlepsze jest to, że piszecie że w pasie macie po 100 parę cm... ja nawet 100 nie przekroczyłam mierzyłam się dwa dni temu). Ah, a zdjęcia oczywiście cudne Tzn Ty cudna
Ja nadal nieogar, że już mam wakacje Ale i zawodowy i obrona na 5, więc mi się należy. Najlepsze jest to, że wchodziłam pierwsza a ze mną fotograf i mam zdjęcia z obrony, jak intensywnie myślę nad pierwszym pytaniem Może na dniach zmobilizuję K, to w końcu zrobi haczyk na baldachim, to pokażę łóżeczko
A oto wózek:
- EwelinaB87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://sierpniowki.pokazywarka.pl/
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 91
a pomysł z oszczędnościami dla Ali super ja wiem że teraz konto i przysłowiowa skarpetka to właściwie to samo ale na koncie mimo że mały zysk to nie kusi żeby w międzyczasie wydać kaske na coś dla dzieciaczka, no i skoro babcia będzie co miesiąc coś przelewać a pewnie i Wy od czasu do czasu coś wpłacicie to super bo wszystkie pieniążki będą w jednym miejscu, do tego zawsze można dopłacać pieniążki które dziecko dostaje z różnych okazji bo wydaje mi się że teraz coraz częściej zamiast prezentów ludzie dają kase czy to na urodziny, chrzciny, komunie i tym podobne...
moja chrzestna jak skończyłam 18stke poprosiła mnie czy nie mogłaby sobie na moje dane lokaty założyć w banku w którym pracuje, wypełniłam papierki i upoważniłam ją do lokaty, była to lokata z dopłatą (w każdej chwili można -ale nie trzeba- wpłacić dowolną sumę) 6lat później dostałam tą lokatę w prezencie ślubnym z całkiem imponującą sumką
teraz też myślę o założeniu takiej lokaty dla synka, wiadomo że dzisiaj lokaty i konta oszczędnościowe są mało oprocentowane ale to dobra opcja żeby coś odłożyć
- KingaOc
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ewelinko ja też mam wytrzymać do 20 lipca i kazała mi leżeć. Myślę, że mogę zostać lipcówką
Joasiu Ty jak zwykle pięknie, ja chyba kompleksów dostanę A mama Twoja myślę, że ma świetny pomysł z tym kontem chyba i my o czymś takim pomyślimy dla Jaśka.
- EwelinaB87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dzięki Asi zaoszczędziłam 150zł
skleposkar-wozki.pl/103-navington-4w1-cadetbesafe-4adac.html
- Niesia
- Wylogowany
- rozmowna
- MamaBąbelka
- Wylogowany
- rozmowna
- Expect The Unexpected
Joanno, ale z Ciebie laska .
Niesia, fajny wózeczek .
A ja właśnie skończyłam prasować ostatnie pranie. Choć do porodu pewnie jeszcze coś się do prania trafi, bo jeszcze staniki do karmienia, skarpetki, myślę, żeby dokupić flanelki. Jutro mąż ma przywieźć od szwagrów komodę z przewijakiem, drugą komodę zwolnią dopiero w następnym tygodniu i dopiero wtedy będę miała wszystko sensownie poukładane. I męża muszę pogonić, żeby stojak do kosza mojżesza zrobił.
- Niesia
- Wylogowany
- rozmowna
Ewelina, nie ładnie tak pokazywać takie pyszności i chwalić się, że się nie podzieliło Ja jadłam wiśniowe Carte D'or omniomniomniom i kokosową czekoladę, popiłam wiśniowym sokiem i zagryzłam arbuzem
Wybrałam butki, wysłałam Ci wiadomość na pluszaki ciapciaki, powiedz czy mieszczą się w limicie cenowym bo po kupnie łóżeczka i wózka jestem biedna i już nawet do lumpeksu nie chdodzę
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
ja też jeszcze nie mam stanika do karmienia, nie wiem gdzie by tu na nie zapolować bo w h&m mają naprawdę fajne ale rozmiary na mnie nie bardzo... a jak mi jeszcze pokarm napłynie to chyba zakupie namiot i przerobie na stanik
za to na pewno kupie bluzeczki w h&m takie na cienkich ramiączkach bo mają właśnie przy ramiączkach takie zapięcie jak przy stanikach do karmienia co by cyca z ciucha uwolnić
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
www.hm.com/pl/product/13906?article=13906-A
- EwelinaB87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Niesia
- Wylogowany
- rozmowna
na razie pokażę tyle efekt "na żywo" za kilka dni
Widzę, Ewelina że nie długo macie z mężem pierwszą rocznicę ślubu Dostaniecie piękny prezent od losu
- EwelinaB87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
jezu jakie ja mam problemy od pol dnia mecze sie z kupieniem tego wozka mam nadzieje ze na tym sie skonczy, ale jakby nie bylo pyklo 2300
- Niesia
- Wylogowany
- rozmowna