- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2013
Mamusie sierpniowe 2013
- Gro-szek
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gro-szek
- Wylogowany
- budujemy zdania
Ja wózeczkiem zjeździłam już cały dom Co jeszcze.. jestem bardzo niska i raczej drobna, a on jest taki lekki, że radzę sobie bez problemu. Wszystkie części wpina i wypina się jednym kliknięciem, po prostu idealny wózek dla mnie No i nie ukrywam, że przejrzałam sporo opinii, które tylko utwierdziły mnie w ostatecznej decyzji
No to teraz i Ty mnie utwierdziłaś, ze to dobry wybór...
Mnie w nim powala lekkość prowadzenia...
- EwelinaB87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://sierpniowki.pokazywarka.pl/
ciuszki dla Milci,
kocyki,
pieluchy tetrowe i flanelowe
reczniki
laktator elektryczny i reczny od kuzynek (czy mozna dokupic kapturki masujące do latatora?)
mleczko do prania
boje sie ze bede miec malo ciuszków, bo skarpetek na pewno mam za mało
a w piątek wszystkie drogie rzeczy przychodza lozeczko, posciel i wozeczek z fotelikiem:D juz sie nie moge doczekac
- misskate
- Wylogowany
- pierwsze słowa
EwelinaB87 Koniecznie pochwal się wyprawką, czekamy na zdjęcia
- MamaBąbelka
- Wylogowany
- rozmowna
- Expect The Unexpected
MissKate, ojej no to szybciutko mamą zostaniesz . Mi się nie spieszy, ale po części Ci zazdroszczę . No to brawo, że udało Ci się samej to wszystko ogarnąć.
Niesia, gratuluję odwagi, ja bym się pewnie nie odważyła, będę trzymać kciuki .
Olivka, no to poszalałaś, dla mnie godzinne zakupy, to już dużo :/.
Zii, ja miałam usg w 32 tygodniu i nic nie mówił o łożysku, więcej mieć nie będę, więc nic na ten temat nie usłyszę. No i następna się wyłamuje
Joanno, super łatwego porodu nikt Ci nie zagwarantuję, ale myślę, że pozytywne nastawienie, jakie masz, to połowa sukcesu .
Ewelina, to pomyśl dobrze, czego jeszcze możesz potrzebować i albo znajdź wszystko u jednego sprzedawcy na allegro, albo pomyśl, gdzie możesz to wszystko kupić np. w jakiejś hurtowni czy sklepie dziecięcym w okolicy, wyciągnij męża i za jednym razem kup wszystko.
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Gro-szek
- Wylogowany
- budujemy zdania
Co do porodu to nie my pierwsze i nie ostatnie... ja się w sumie bólu nie boję, bo na pewno jest do przeżycia... bardziej się boję o Małą, zeby z Nią było wszystko w porządku...
A Joasiu.. pozytywne nastawienie to połowa sukcesu... w drugiej niestety musimy się trochę namęczyć...
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no nic na razie się żegnam idę wziąć kąpiel i masować krocze hehe męża nie ma muszę sama:P
dobrej nocki mamuśki Wam życzę !
- klauduska89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
- Otrzymane podziękowania: 1
- KingaOc
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Ja dziś wcześniej wstałam, mój mąż pojechał zobaczyć samochód dla mnie. Ja jestem już po śniadaniu. Wczoraj dostałam naklejkę na ścianę. Przykleję nad łóżeczkiem małego.
Teraz mały będzie u nas w sypialni. Mieszkamy u moich rodziców, może z czasem pomyślimy nad czymś swoim. Mamy przez 8 miesięcy w roku dom tylko dla nas, bo moi rodzice w sezonie mieszkają w domku letnim na wsi gdzie mają sad, więc układ nie jest zły
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 52
zadzwoń do swojego lekarza ginka i się dowiedz ... ale ja Ci mogę powiedzieć że chyba tylko z maści to cynkowa maść ...a tak pasta do zębów tak?
Przykro mi - reszta ponoć się wchłania do organizmu... więc napewno musisz to skonsultować z lekarzem ginkiem i dermatologiem ... chociażby przez telefon...
WSPÓŁCZUJĘ...
Ja nigdy nie miałam opryszczki więc się nie znam ... ale np mój mąż miał na wardze i jego mama ma skłonność do opryszczki i tata na wardze... to ponoć od żołądka występuje? u mnie w rodzinie nie było problemu z tym i ja też z tym nie miałam problemu.
- EwelinaB87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://sierpniowki.pokazywarka.pl/
na posciel musze czekac pewnie do poniedzialku bo szyja na zamówienie, na łóżeczko nie muszę czekać dłużej na piątek bedzie najpozniej, jeszcze czekam na potwierdzenie przelewu na wozek
widac antybiotyk nie mial nic do tego
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 91
no wreszcie się wyspałam porządnie pomimo że plecki nadal bolą no ale rogal daje rade heh dobrze że kupiłam go wcześniej
już jestem po śniadanku, zaraz herbatka i tiramisu -przypomniałam sobie że jeszcze dwa pucharki w lodówce zostały
później małe sprzątanko
no i ćwiczenia ekstremalne, czyli pedicure przydałoby się zrobić... może być ciężko bo brzunio trochę ogranicza ale mam nadzieję że dam rade
a popołudniu zabawa z bratankiem to dziecko mi tyle energii daje że już od rana mi się micha cieszy jak pomyśle że do mnie przyjedzie
Klauduśka ja nigdy opryszczki nie miałam, dopada raczej mojego męża i on spirytusem salicylowym sobie smaruje żeby ją wysuszyć i żeby się nie rozprzestrzeniała bardziej, bratowa w ciąży też raz miała i mówiła że też spirytusem miała smarować ale tylko pod warunkiem że opryszczka nie pękła
KingaOC super naklejka oglądałam je kiedyś na allegro, one takie duże są, tak?? bo te które oglądałam miały chyba ok. 1-1,5m...
- wunia1984
- Wylogowany
- rozmowna
- ...teraz serca mam dwa...
- katarzynaxxx89
- Wylogowany
- rozmowna
Joanno mam tak samo jak ty raczej brak dolegliwości ciążowych i nie martwię się porodem bo nie ma co się źle nastawiać .
Właśnie wszamałam arbuza niam ostatnio mi narobiłyście smaka to musiałam nadrobić