BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2013

11 lata 8 miesiąc temu #700619 przez Joanna89
A ja nie dawno ściągłam do domu. Nachodziłam się po sklepach :P
Kupiłam zestaw dla małej leginsy, bluzeczka i opaska:

Uploaded with ImageShack.us

Nawet zjadłam kebaba i lody na mieście. Teraz czekam na rodziców, mają wpaść na kawę.
Wieczorkiem umówiłam się na spacer z kumpelą. Także dzień leci miło:)

Pingwinki kochane ja mam tak w nocy jak dużo leże i niewstaje ,ale jak przejdę 2-3 kroki to jest ok:)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #700637 przez katarzynaxxx89

11 lata 8 miesiąc temu #700642 przez Joanna89
Jak narazie to objawów brak... jakoś mam przeczucie ,że przenoszę.

11 lata 8 miesiąc temu #700653 przez cukierecek27
ahh naczytałam się a naczytałam.... Piekności wszystkie te lozeczka dodatki ubranka ahh tylko ogladać. Ostatnio dawno mnie nie było czasu brakuje no i doszedł do tego brak ochoty. Niki tak szaleje czasami ze az mi lzy w oczach stają, za tydzień wizyta kolejna i diabetolog... mielismy zamawiac dzis komode ale jakos sie musze wstrzymac pare dni nie mam glowy do tego... i w weekend robic przemeblowanie... ale bede musiala raczej pomoc sie zajac rodzicom goscmi niebzyt milej imprezy... ;( ;( wiec chyba poczekam jeszcze zeby dokladnie to przemyslec...przwijak tez mialam zamowic bo musze miec wiekszy nie standardowy bo mamy te wieksze łoże dla ksiezniczki.

11 lata 8 miesiąc temu #700694 przez klauduska89
u mnie właśnie był stolarz i robił nam wstępny projekt schodów, cena jaką sobie zażyczył za schody z dębu to 9500 i musiała bym czekać aż do września na nie, no ale co, tańszych w okolicy chyba nie znajdę i pewnie się na nie zdecydujemy. Rano tak się chwaliłam że mam taką ciszę w domku że robotników nie ma, a tu teść wrócił z pracy i ścianę w korytarzu obala...masakra.

11 lata 8 miesiąc temu #700698 przez EwelinaB87
Cukiereczku czy ja dobrze rozumiem to co napisałas?!
CZYZBY CZYZBY??..
Nie mów mi że to prawda....

11 lata 8 miesiąc temu #700700 przez wunia1984
Cukiereczku kiskam i przytulam :*

11 lata 8 miesiąc temu #700719 przez KingaOc
Cukiereczku mam nadzieję, że się jakoś trzymasz. Ja trzymam kciuki za Ciebie, głęboko współczuję.

Ja dawno nie pisałam, wczoraj i dziś podczytywałam. Większość soboty spędziliśmy u moich rodziców, a niedzielę u teściów. Dostałam świeże owoce i warzywa od teściowej to dziś na obiad były młode ziemniaczki z fasolką szparagową i świeżymy jajkami :), a później maliny. A dziś jeszcze jedziemy do moich rodziców, okazuje się że już są brzoskwinie w sadzie.

Co do nacięcia to również zgodzę się bez zastanowienia, nie chciałabym popękać do odbytu. Monitora oddechowego zdecydowaliśmy, że nie będziemy kupować. Kupiliśmy nianię elektroniczną ze względu na to, że mamy duży dom. A nad workami na pieluchy, to musimy coś wymyślić, żeby nam przy drzwiach wejściowych z kosza nie śmierdziało przez cały miesiąc.

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #700725 przez cukierecek27
Dziewczyny dziekuje Wam bardzo za wsparcie ... Przepraszam ze tak smuce na forum... Niestety tak... stało się lekarz pozwolił mu spokojnie odejść... Jego uszkodzenie mózgu bo aż w 3/4 nie pozwoliłoby mu wrócic do świadomości... BYłam u niego wczoraj dziś nie byłam nie zdąrzyłam... a rodzice powiedzieli mi dopiero jak do mnie przyjechali do domu. Jakoś to do mnie nie dociera, nie wierzę w to...NIE WIERZE!!!!

Na dodatek mam 37 stopni temperatury ;/ głowa mnie boli od południa już, słabo mi .. włączam wentylator zimno wylacze duszno ajjj

11 lata 8 miesiąc temu #700729 przez cukierecek27
a co do nowalijek... tez mam od rodziców młode ziemniaczki mmm sałatę, marcheweczke rzodkiewke wczoraj ukradłam im pierwszego ogórka :D mmmm a za jakies pol h ugotuje sobie jeszcze te garstke bobu ktora nazbieralismy wczoraj. Owoców nie mamy bo rodzice maja tylko kawaleczek dzialki ale wystarczajacy by miec te pierwsze pychotki

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #700735 przez EwelinaB87
to ostatni czas na bób i inne strączkowe a ja nie moge sie doczekac fasolki,

:( :( :( :( Cukiereczku glebokie kondolencje i niech tego gnoja piepło pochłonie a sumienie dreczy go niemilosiernie... brak słów, nie zdaje sobie nawet sprawy co możesz czuć.
strasznie Cie sciskam, trzymaj się dobrze! :( :( :( :( :(

a tak abstrahujac od tej strasznej informacji moja siora obronila em gie era na 5 :)

11 lata 8 miesiąc temu #700739 przez KingaOc
Ewelinko gratulacje dla siostry

hmm....zjadłabym bobu :)

11 lata 8 miesiąc temu #700740 przez cukierecek27
Eweinko dziękuje bardzo , czuje Wasze wsparcie bardzo mocno na serduszku cieplutko się robi ...

a dla siostry GRATULACJE!!!!!!!!!! ja dopiero na przyszły rok... mgr...

a co do bobu u nas jeszcze troche bedzie :D Tatuśko pomyslał o córce i jej zapędzie do tej roślinki hehe a jeszcze w botwince mmm zupce buraczkowej ahh

11 lata 8 miesiąc temu #700742 przez EwelinaB87
Ta pipa zdawala poprawke w ubiegły wtorek a w sobote miała wesele kolezanki jakby nie dostala 5 z tej obrony to by dostala ode mnie lanie :S

miala takie zadanie zeby sie obronic przed urodzeniem Milci bo ma mi usługiwac :P
jeszcze pol roku zostalo jej podyplomówki z controlingu, ale wali mnie to ma byc na kazde moje zawolanie :P :S

kurde musze zrobic sloiki z jagodami, a za cholere nie wiem ile cukru mam dac do słoika bo mam kazdy z innej parafii...

wciaz nie wiem gdzie kupic pieluchy, bo worki kupie, musze kupic jeszcze taki kosz na smieci ktory sie dosc hermetycznie zamyka

11 lata 8 miesiąc temu #700743 przez KingaOc
Ja również lubię botwinkę, niestety mój mąż jej nie znosi :(, to go nią nie katuję.

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka