- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2013
Mamusie sierpniowe 2013
- mami_nka
- Wylogowany
- rozmowna
- Zakochani od pierwszych chwil <3
co do seksu u nas zawsze chyba bylo najako... kiedys bo bylismy razem 7 lat przed slubem moze na poczatku bylo spoko fajnie ale ja nigdy nie moglam sie jakos skupic na orgazmie zawsze bylo cos... ktos szedł itp Pózniej czestotliwosc sie zmniejszała i tak zostało ja studia on praca widywalismy sie w weekendy... i tak 5 lat Powiem wam ze przyjemnosc odczuwam tylko jak jestem na górze wiec domyslacie sie o co biega i to jeszcze nie zawsze no ale cóż czasami mi sie zdazyło ze sie po popłakałam i czasami mi szkoda mojego M :/ ale co zrobic teraz ost raz sie kochalismy chyba w marcu on nie nalega a mi sie nei chce zreszta nie ryzykuja jak mialam krwiaka pozniej ta szyjka sie skracała musi sobie sam radzić bo innych rzeczy tez mi sie chce
Mialam zahamowania tez bo szczupla nie jestem mam ciało tu i tam celulit itp ogolnie nie lubie siebie i to tez jakas blokada jest i byla... nie mowie w trakcie ciazy tylko wczesniej
Tez sie wygadałam wreszcie komuś
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Niesia
- Wylogowany
- rozmowna
Fajnie jak pokazywałyśmy swoje pierwsze brzuszki, które w porównaniu z tym co teraz to deseczki. Pierwsze fasolki... a teraz... teraz już niektóre z nas są a niektóre już za chwilę będą mamami pełną gębą. Jeszcze około miesiąca i większość z nas będzie po tej drugiej stronie i zaczniemy pisać o czymś innym niż obwód brzucha, jaki wózek, jakie łóżeczko...
To już końcówka, zamiast słodkich porannych kopniaczków, będą słodkie donośne krzyki głodnego bobasa.
Ohhh... mam zrytą głowę
- MamaBąbelka
- Wylogowany
- rozmowna
- Expect The Unexpected
A ja dostałam kolejną porcję zdjęć z sesji i dziś zrobiłam brzuszka i nic Wam nie pokażę, bo schrzanił się komputer i mam jakiś dziwny system wgrany i nie mam swoich programów ani nic :/.
Joanno, no to życzę szybkiego rozwiązania, choć z tego co wiem, czop może odejść nawet na 2 tygodnie przed porodem. No ale czekamy co dalej, może już jutro malutka będzie przy Tobie
Wunia, pięknie wyglądasz, ja to się już czuję jak słoń i prawie w nic nie mieszczę, a nie ma sensu nic kupować, jak w sumie mogę równie dobrze za 2 tygodnie rodzić.
Ewelina, nieciekawie masz, dobrze, że zaraz wtorek, ale wydaje mi się, że to coś poważniejszego i może się bez leków nie obejść, ja ostatnio miałam infekcję i nystatynę dostałam :/.
MZS, u mnie na badaniu w 32 tygodniu już na pewno była, nie pamiętam jak wcześniej, po 32 tygodniu szanse maleją, ale zdarza się, że się dziecko odwrócić potrafi przed samym porodem, także trzymam kciuki. I podobno działa przyjmowanie pozycji, jakbyś skłon robiła, że podpierasz się z przodu rękami, ale na tym etapie, to już tylko z asekurującą osobą.
Maminko, spokojnie, opadanie brzuszka jak inne rzeczy to bardzo indywidualna kwestia, mojej koleżance opadł już na początku 7 miesiąca,a urodziła w terminie.
Agniesiu, niezły brzusio .
Asiulek, to czekamy na dalsze wieści .
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Niesia
- Wylogowany
- rozmowna
Hehposkakalam po kiju moze cos sie ruszy hihi
Ja się poddaję. Jak Nigdy nie miałam zgagi, w ciąży kilka razy... tak od dwóch dni mam ją ciągle.
- wunia1984
- Wylogowany
- rozmowna
- ...teraz serca mam dwa...
- anioleczek1987
- Wylogowany
- gaworzenie
- cukierecek27
- Wylogowany
- gadatliwa
Joasiu no to czekamy niecierpliwie na Twoj post ze wspaniałą wiadomością że Ala już jest na świecie zdrowiutka:)
Sporo muszę doczytać bo z rana jakoś mi ciężko ledwo oczy mi sie otwieraja chyba zmeczyla mnie ta wczorajsza latanina.... a dzis na 10 z babcia do lekarza pozniej podjade oddac klientce kosmetyki jak bedzie... no i odwiedzic kolezanke z pracy pogratulować jej MGR bo w piątek obroniła ) i pol dnia zleci....
Ktoś mi buchnął szpilkę od alufelgi wrrr aż jedną na szczescie mam nadzieje ze nikt sie nie dobierał do moich alusków... No masakra czegoż już ludzie nie zwiną... ehhh trzeba pojechać po nową...
- klauduska89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
- Otrzymane podziękowania: 1
Co do waszej wczorajszej rozmowy o seksie to mi ostatnio też nie bardzo się chce, mąż by chciał ale ja jak się położę to nie mam siły nawet przekręcić się a co mowa skakać na gałęzi no i do tego nie lubię seksu nie do końca hehe. Ale jutro idę do lekarza na kontrolę i jak mi powie że już całkiem mamy zielone światło to chyba się przemogę
Kurczę zjadłam już śniadanko i 2 batony czekoladowe, tak jakoś mnie na słodkie wzięło, a gdzie tu do końca dnia...Remontów końca nie widać, na dole cały korytarz i kuchnię płytami gipsowymi wykładają i tyle kurzu jest wszędzie że szok, niby drzwi do pokoju mam zamknięte a jak zobaczyłam rano jaki laptop od kurzu jest siwy to aż się przeraziłam, niech to się jak najszybciej skończy.
Mam kilka koszulek do wyprania ręcznie i nie mogę się za to zabrać...
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 52
Po tym spacerku wczorajszym z rana też mnie szyjka ciągnęła i kuło mnie tam w środku.
Główka napiera:PP
Maż pracuje , teściu remontuje a ja mam kilka spraw do załatwienia w Cieszynie w tym pracodawcę, bank i mechanika bo nadal coś piszczy po ich naprawie.
Miłego dzionka:)
- mami_nka
- Wylogowany
- rozmowna
- Zakochani od pierwszych chwil <3
BEZ ZNIECZULENIA 2780 I 50CM
narazie maly w inkubatorku ...
Gratki od ciotek hihi to już nr 2 i 3 chłopak
- klauduska89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
- Otrzymane podziękowania: 1
- EwelinaB87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://sierpniowki.pokazywarka.pl/
zmodyfikowalam tabelke granatowy kolor dla mam chlopców a czerwony bedzie dla mam dziewczynek
ja dzisiaj mialam dziwne harce Milci w brzuszku tak sie wypinala strasznie w nocy ze nie moglam sie ulozyc, ciagle wydawalo mi sie ze mam mokro ale to chyba tylko pot...
mam lekka schize bo mam twardy brzuch mimo lezenia.
swietnie ze pierwsze dziewczyny rodza w terminie, mam nadzieje ze zaszczyca nas zdjeciami skarbow
- KingaOc
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Kurcze czytam forum od rana bo tyle naprodukowałyście, a tu na koniec taka nowina Ciekawe jak Joanna
A co do seksu to ja chcę bardzo mój M, chyba też chce ale mamy czerwone światło bo całą ciąże mam skróconą szyjkę Seks mi się śni po nocach, mam nadzieję, że na jutrzejszej wizycie moja lekarka powie, że już możemy po kilkumiesięcznej abstynencji
Groszku dobrze, że wróciłaś w dwupaku