- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2013
Mamusie sierpniowe 2013
- EwelinaB87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://sierpniowki.pokazywarka.pl/
pojde we wtorek zobaczymy
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MZS
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Joanno- mi położna mówiła, że czop śluzowy pojawia się na 2-3 dni przed terminem i może mieć troszkę czerwoną barwę. Ale fajnie, że u Ciebie już niedługo. Obserwuj się.
Dziś z mężem i psem poszłam na spacer tą trasą co jeszcze dwa miesiące temu sama robiłam z psem i powiem Wam , że dziś to już ledwo doszłam do domu. Coraz ciężej ale fajnie czuć ,że ktoś tam jest pod serduszkiem.
W którym tygodniu Wasze pociechy odwróciły się już główką w dół? Wiem , że to pewnie indywidualna sprawa każdego dziecka, ale mój to był już bliżej ujścia ale teraz to ma główkę na górze. Mam nadzieję, że do porodu zdąży
- mami_nka
- Wylogowany
- rozmowna
- Zakochani od pierwszych chwil <3
Ja mam jakis zjebany weekend moj M mnie wnerwia bo przylecial kolega z angli i wogole go nie mam w domu biega ciegle na piwo i wraca podpity jeszcze go zawiez i przywiez wlasnie go 2 raz zawiozłam:/ regał stoi od soboty rana w pół złożony wrr... co za gad!
U mnie od czasu brania tych tabletek na skurcze zaczeła sie wydzielac taka galaretka czy cos kremowa-biała... zazwyczaj tak z godzine dwie po zażyciu tabletki... ilość? jak tictac albo dwa...
od piatku polą mnie plecy okolice lędźwiowe krzyżowe nerkowe... wykoncze sie i brzuchol opada jak nic juz mi 2 osoba zwróziła uwage a przeciez to dopiero 33/34 tc a ja sie czuje jak wieloryb ktory zaraz urodzi zaczynam sie powoli bać tego ze przedwczesnie zacznie sie akcja... moj pije a gin dopiero w sobote zeswiruje chyba
- wunia1984
- Wylogowany
- rozmowna
- ...teraz serca mam dwa...
- ziii
- Wylogowany
- budujemy zdania
- ziii
- Wylogowany
- budujemy zdania
Twój mężczyzna pewnie potrzebuje się ostatni raz odstresować przed oczekiwaniem na poród... Ale rozumiem cię doskonale - ja się nie mogę doprosić wyniesienia tapczanu do piwnicy i poskłądania łózeczka dla małego, nie mówiąc już o zamówieniu wózka. Ale mój M. to zawsze wszystko robi w swoim tempie (na zawieszenie zasłony czekałam miesiąc). Z tym, ze ja ćwiczę cierpliwość - jak nie zrobi, to najwyżej nie będzie. Będzie robił na szybciora. Gorzej, jak fotelik i wózek nie dotrą na czas... Ale wtedy to on będzie się stresować jak nas przywieźć
- wunia1984
- Wylogowany
- rozmowna
- ...teraz serca mam dwa...
- mami_nka
- Wylogowany
- rozmowna
napisałam mu wczoraj ze oni tez powinni byc w ciazy tak samo siedziec ciegle samemu w domu w 4scianach ale w sumie nie zasłużyliscie na to zeby nosić takie szczescia pod sercem!!
ide sie zrelaksowac siostra dzwonila o spacerek z psem
- EwelinaB87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://sierpniowki.pokazywarka.pl/
maminko ja bym se spacerami uwazala dziwne ze lekarka nie zalecila ci lezec skoro bierzesz leki na skurcze a sie forsujesz to syzyfowa praca ja ciagle czuje jakby c9os przez cipke sie parlo
- Niesia
- Wylogowany
- rozmowna
Mnie lekarz bada dowcipnie.
Byłam u koleżanki. Kąpałyśmy jej 7 miesięcznego brata. Słodziak. Ząbkuje i jest marudny ale taaaki fajniusi
- klauduska89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
- Otrzymane podziękowania: 1
A tak z innej beczki to jak leżałam w szpitalu w 19 tygodniu to już wtedy mój synek był odwrócony główką w dół i od tamtej pory tak sobie leżakuje już A no i jak wyszłam ze szpitala to też złapałam jakąś infekcję więc w tych szpitalach widocznie nie jest tak sterylnie jak być powinno, no i dostałam luteinę doustną bo aplikowanie tej dowcipnej ciągle też może wywoływać infekcje.
- mami_nka
- Wylogowany
- rozmowna
po tabletkach dowcipnych wydzielina to normalne.
maminko ja bym se spacerami uwazala dziwne ze lekarka nie zalecila ci lezec skoro bierzesz leki na skurcze a sie forsujesz to syzyfowa praca ja ciagle czuje jakby c9os przez cipke sie parlo
To nie są dowciapne tabletki tylko doustne kazał sie oszczedzac ale nie ciagle lezec... pozwolił na zakopane wiec nie wiem zobaczymy co powie w sobote... ale od jutra chyba sobie tez poleniuchuje po całości...
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Skurcze są tzn, twardnienie brzucha, jakby miało go wycisnąć no i trochę to boli , ale nie znacznie. Troche boli mnie brzuch i w lędźwiach.
Byliśmy na spacerku w Brennej, teraz już jesteśmy w domku i wcinam arbuza.
to my
i Nasza kolacyjka:
Czekamy sobie teraz spokojnie w domku na rozwój akcji hihi może coś się zacznie dziać weznę kapięl i wykorzystam męża
- Niesia
- Wylogowany
- rozmowna
Czekamy sobie teraz spokojnie w domku na rozwój akcji hihi może coś się zacznie dziać weznę kapięl i wykorzystam męża
Jak ja bym chciała mieć taki temperament...
- ziii
- Wylogowany
- budujemy zdania