BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2013

11 lata 4 miesiąc temu #714072 przez EwelinaB87
wymienilam obrus posciel poodkurzalam wycieralam kurze umylam podloge spocilam sie jak swinia jeszcze siora do mnie dzwonila , to wlaczylam glosnomowiocy tryb i wsadzilam miedzy cycki telefon to jak wyciagnelam go to byl cały mokry :dry: jezu mam dosc tych potów, wentylator ciagle chodzi ale juz czuje jak mi nogi puchna a przeciez trwalo to chwilke, jutro umyje okna moze uda sie uprac firanki, ale raczej nie bede ryzykowala ich sciagniecia poprosze meza.

powiem wam jedno przez 2tygodnie nie wydawalam zadnej kasy, maz wszystko kupowal i chyba juz zaoszczedzilismy 300zl haha jestem okropnie rozrzutna, a przeciez nic mi nie brakowalo :P z czystym sumieniem zamowie te staniczki po urodzeniu Milci, zastanawiam sie czy wyparzyc butelki i czy moga takie stac, czy i tak bede musiala je wyparzyc, bo jesli tak to po co to robic teraz :)

Asia Ale ubiera na spacer w samo body i skarpetki, wiec chyba nie ma co naubierac nasze maluszki ze szpitala ja wezme kocyk z hellakitty skarpetki i chyba body z dlugim rekawkiem tylko :P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 4 miesiąc temu #714075 przez cukierecek27
Ja jak zjem kolacje biorę się za te komode powolutku nawet ta wwiększa nie straczy jak będą tak przywozic hehe to porobie zdjecia

11 lata 4 miesiąc temu #714080 przez EwelinaB87

11 lata 4 miesiąc temu #714090 przez mami_nka
cisza bo wszystko sie dzieje na FB :D hehe :lol: :lol: :lol: :lol:

11 lata 4 miesiąc temu #714092 przez MZS
Ja właśnie nie wiem co mam zabrać dla Franka do szpitala. To i tak wszystko będzie zależało od pogody. Spakuję na wyjście body z kr i dł rękawem, pajacyk,a w razie czego ot mi rodzice przywiozą coś odpowiedniego jakby było chłodno. I tak jak mówi Ewelina kocyk do tego i wystarczy. Ja mam ze szpitala do domu jakieś 2 min samochodem a na piechotkę jakieś 15 min. Może jak będzie ładne to mi pozwolą wózkiem przyjechać do domu :)

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #714106 przez cukierecek27
Zdjęcia porobione al wrzucę później bo muszę się położyć już mnie bbrzuch ciągnie więc odpoczne i wezmę się za nie

No zaraz będą :)

pokazywarka.pl/li3ak1/

TADAM to część ubranek ktore dzis dostałysmy :)

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #714116 przez Niesia
Ja o 17 nabrałam sił i również zabrałam się za sprzątanie. Miałam dziwne uczucie w brzuchu, nie umiem sprecyzować dokładnie miejsca, tylko ogólnie odczucie jak w pierwszym dniu okresu. Stwierdziłam, że jak będę leżała to będę sobie wkręcać, że zaczyna boleć coraz bardziej czy coś... więc zaczęłam sprzątać i jest ok :)

Wytarłam kurze z mebli, z łóżeczka dzidziusia, do komody dla małej poukładałam ostatnio wyprane ubranka, umyłam nawet drzwi i szybki w nich bo ostatnio od niechcenia powycierałam je tą samą ścierką co drzwi, a ta nasączona była mleczkiem i okienka były takie pomaźgane :dry:

Jutro K odkurzy nasze łóżko i założę nowy kocyk, odkurzy podłogę a ja ją umyję i o 15 wyczekuję mojego gościa, który siedzi już w autobusie i wiezie mi niemieckie żelki haribo :P kwaśne mrrrrrr :laugh:

Przed chwilą zjadłyśmy kolację, bułeczkę z dżemem z czarnej porzeczki, zrobiony przez ciocię i kubeczek zimniutkiego mleczka :) Podejrzewam, że to pierwsza kolacja, ok 21 będzie druga :D

cukierecku pokazuj fotki :)

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #714119 przez cukierecek27
Niesiu to bedziesz jadla drugą razem ze mną ;)) bo ja miedzy 21-22 jem ostatnia kolacje tak mam w diecie ;)

Dzis pozwoliłam sobie na grześka bez czekolady ale kurcze nie zmierzylam po nim cukru hehe moze to i dobrze... zaraz bede mierzyc po kolacji zobaczymy :lol:

EDIT ja to bym wszamała naleśnika z nutellą ehhhh marzenie

11 lata 4 miesiąc temu #714123 przez mami_nka
Agniesia1604 napisala mi sms ze nadal jest w 2paku :)

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #714124 przez Niesia
Naleśnik z nutellą us.cdn3.123rf.com/168nwm/yayayoy/yayayoy...inienie-emotikon.jpg

dokładnie tak wyglądam na myśl o takim czymś...

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #714127 przez cukierecek27
Niesia napisał:

Naleśnik z nutellą us.cdn3.123rf.com/168nwm/yayayoy/yayayoy...inienie-emotikon.jpg

dokładnie tak wyglądam na myśl o takim czymś...

ja tak samo ale musze sie powstrzymać do porodu i pewnie jakis czas po... zanim zmienie diete

zdjecia wstawione wyzej w poscie :)

11 lata 4 miesiąc temu #714128 przez Niesia
a do naleśników banany... mniam mniam

z tym też musisz poczekać :( łączę się z Tobą w ochocie :)

11 lata 4 miesiąc temu - 11 lata 4 miesiąc temu #714130 przez cukierecek27
Niesia napisał:

a do naleśników banany... mniam mniam

z tym też musisz poczekać :( łączę się z Tobą w ochocie :)

Dzieki Kochana ;))

Kurde chcialam sie wziac za te komode ale chyba skonczy sie na dyktowaniu mezowi co ma gdzie lezec z lozka bo zrobilam te zdjecia i juz mnie brzusio tak pociagnal ze hohoho buuu a tak sie patrzy ta komoda na mnie :angry:

ale mnie gania do wc a przeciez az tak duzo nie piłam :huh:

widzialyscie te kampanie?
nasygnale.pl/kat,1025341,title,Smierc-dz...c.html?ticaid=51103b

masakra u nas tez osttanio bylo ze zostawiono dziecko w aucie czy ludzie nie maja za grosz wyobrazni mozg im odjelo czy co ... :angry: :angry: :angry:

11 lata 4 miesiąc temu #714143 przez katarzynaxxx89

11 lata 4 miesiąc temu #714145 przez cukierecek27
katarzynaxxx89 napisał:

cukiereczku no naprawdę piękne te rzeczy dla dzidzi

Dziekujemy:)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka