BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2013

11 lata 8 miesiąc temu #607708 przez Niesia
kaska dziękuję, za życzenia i wzajemnie :)

www.pudelek.pl/artykul/53893/kim_kardash...stream&utm_medium=24

Cieszę się, że brzuch jak ba razie wolno mi rośnie a moja dupka jest jaka była...

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #607727 przez kaska30
próbuje nadrobić czytanie postów i cieszę się że u większości z Was, szyjki i inne sprawy się unormowały
Wielka szkoda tylko że Magda wylądowała na same św w szpitalu ,życzę szybkiego powroty do zdrowia
rzeczywiście Kim się trochę przytyło ja też jestem już 5kg do przodu i brzuszek mam już odstający jak to mówią rozlany nie szpiczasty
Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu #607748 przez EwelinaB87
Uwielbiam wokalite nikelbacka :P :kiss:
Ja wlasnie po wizycie tesciow i rodziców, kolka przeszła sama na szczescie...

Kasia brzuszek jeszcze ci pojdzie zobaczysz :P moj mnie juz uwiera, ale sporo tam sadelka mimo wszystko...

Jutro od Rana wizyty do nocy... sniadanie u tesciowej, obiad u babci i urodziny u siostry... masakra u was tez świeta sa takie meczace?

Sama nie wiem jaka nozke ma noworodek główke pewnie kolo 38cm, ale roznie bywa, ja moze zrobie mojej dzidzi sama zdjecia porobie rozne przebrania i mnostwo przeslodkich czapeczek sukieneczek i opaseczek z bucikami, mam zamiar kupic aparat, ale watpie zebym byla w stanie teraz odlozyc tyle pieniedzy...

11 lata 8 miesiąc temu #607754 przez Niesia
Ewelina, to co Ty za aparat chcesz kupić, że potrzebujesz dużo pieniędzy? :P

Na szczęście jutro goście przychodzą do nas, później wizyta u mojego taty i odpoczywamy...

11 lata 8 miesiąc temu #607758 przez EwelinaB87
No potrzebuje tzn wypadaloby kupic taki który byłby zarówno dla mnie jak i dla męża a niestety polaczenie tych dwoch cech juz jest dosc kosztowne, zawsze moge pozyczyc aparat, moze nawet sie nad tym zastanowie,ale jaki szaleniec porzyczy mi swoje lustro?:D

Przegladam te zdjecia i dziewczynki w opaseczkach w futerku sa pocieszne niesamowicie...
Chyba milenka bedzie miec miliardy zdjec... :cheer:

11 lata 8 miesiąc temu #607760 przez patka1603
klauduska89 napisał:

Widzę że przygotowania do świąt idą pełną parą bo taki spokój i cisza tu dziś...:) Jak ja uwielbiam tą piosenkę i często mnie wzrusza...Miłego słuchania :)

SUPER TEN FILMIK AZ SIE WZRUSZYLAM

11 lata 8 miesiąc temu #607763 przez patka1603
co do usg pren. to w sumie nie wiem jakie to będzie, tak się przejęłam tym czy dostaniemy płytę z nagraniem ze zapomniałam o to spytać. Była by miła niespodzianka gdyby było to 3 4d :lol:

11 lata 8 miesiąc temu #607769 przez EwelinaB87
Jesli zaplacisz na pewno takie bedzie, ja nawet doplace za 4d za 3 razem bo jak widzialam zdjecia z 30tc to mi dech zaparlo ...

Juz postanowilam, robie zdjecia sama, tylko musze sie przygotowac, narobic duzo atrybutów i bedzie miala milenka pamiatke na cale zycie, no i dziadkowie chyba sie porycza ze szczescia, z sesja ciazowa zastanowie sie moze mi zrobi kuzynka...

w pewnym sensie zalezy mi tez na ilosci zdjec, zwykle w fachowych miejscach ilosc ta jest znikoma za standard uwaza sie 100zdjec przy slubie dla mnie to jakis kiepski zart, dlatego moze moje dziecko nie bedzie w portfolio slawy ale napewno bedzie w samym centrum uwagi mamusi:D

11 lata 8 miesiąc temu #607793 przez patka1603
ewelina nie bardzo rozumiem jak sama?! skoro będziesz badana leżeć na fotelu???????????

maluszek własnie mnie kopnol 2 razy pod pempkiemb :laugh: :) :silly: , troszke dziwne ze cały czas jest w tym samym miejscu tzn tak nisko

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #607796 przez Niesia
Ja czuję raz pod pępkiem, raz w podbrzuszu. A od dwóch dni, jak już pisałam, czuję ich mało. Dzidzia leniwa jest i pewnie śpi...co się dziwić jak mamusia ciągle coś robi, sprząta, coś załatwia itd.

W środę połówkowe jupi!

Oglądam teraz filmik dziewczyny, która mieszka w UK. W 28 tc szła na badanie obciążenia glukozą ale...

Piła specjalny napój gazowany w puszce nazwany tam "lucozada" a dostała go od położnej w 20 tc. Nie narzeka na smak tylko na to, że był ten napój bardzo gazowany. Ciekawe...

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #607834 przez agataxii
Wesołych Świąt dziewczyny! :)

Mnie coś przeziębienie od córy łapie i mam do Was pytanie dziewczyny. Dostałam ostatnio w aptece do witamin taką próbkę

Wcinała to już któraś? Niby specjalne dla ciężarnych, ale wolę się podpytać czy jakiś lekarz odradzał itp...?
Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #607836 przez Niesia
W ulotce prenatal classic widziałam reklamę tego specyfiku. ile kosztuje?

O proszę, w Anglii gdy czuje się pierwsze skurcze porodowe poleca się by kobieta zrelaksowała się i wypiła kieliszek ulubionego wina... co o tym myślicie?

11 lata 8 miesiąc temu #607839 przez agataxii
Niesia napisał:

O proszę, w Anglii gdy czuje się pierwsze skurcze porodowe poleca się by kobieta zrelaksowała się i wypiła kieliszek ulubionego wina... co o tym myślicie?

:laugh: że to będzie ostatni kieliszek wina na najbliższe pół roku :laugh:

Ja dostałam próbkę (4 kapsułki). Gdzieś czytałam, że 30zł za 15 kapsułek.

11 lata 8 miesiąc temu #607843 przez MamaBąbelka
Kieliszek wina czy piwo, jeśli ktoś woli, to nie taki zły pomysł :). Jeśli dziecko jest zdrowe, to jemu już nie zaszkodzi, a mama może się zrelaksuje, tylko że to pomoże tylko na chwilę.

11 lata 8 miesiąc temu #607919 przez klauduska89
WESOŁYCH ŚWIĄT WSZYSTKIM ŻYCZĘ :)!

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka