- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2013
Mamusie sierpniowe 2013
- mami_nka
- Wylogowany
- rozmowna
- Zakochani od pierwszych chwil <3
To w takim razie kasjer maila i teraz Ewelina sie będzie tym zajmować w sumie ja pracuje wiec mnie wiecej nie ma w dou niż jestem albo poprostu śpię padnieta i wykończona praca bo jest nerwowa tak jak dzis... Ponad moje siły gratulacje badań ze wszystko ok ja na 4d pójdę dopiero w 25tyg
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mami_nka
- Wylogowany
- rozmowna
- Zakochani od pierwszych chwil <3
To w takim razie kasjer maila i teraz Ewelina sie będzie tym zajmować w sumie ja pracuje wiec mnie wiecej nie ma w dou niż jestem albo poprostu śpię padnieta i wykończona praca bo jest nerwowa tak jak dzis... Ponad moje siły gratulacje badań ze wszystko ok ja na 4d pójdę dopiero w 25tyg
- EwelinaB87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://sierpniowki.pokazywarka.pl/
Ja poprostu bylam strasznie niecierpliwa, a dla mnie wlasnie pw byloby czytelniejsze niz maile, bo cyk i mam cyk i juz wiem, nie wiem to co cyk pisze i mi odpisze
wystarczyloby ze kazda by zaznaczyla w suwaczku i nie musialybysmy w ogole czekac na maila
- Monix
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 07.01.2011 ♥NADIA♥ 11.07.2013 ♥Leon i Nikodem♥
Spokojnie maminka, przecież nic złego się nie stało Skoro jesteś zajęta to nawet i lepiej że tabelkę przejęła Ewelina. Tylko się nie obrażaj czasemTabela tabela tabela a nikt nie kwapil sie do posłanka danych Zreszta ja nie mam łapka bo pisałam ze poszła matrycy wiec powodzenia w robieniu nowej... Co zrobiłam to zmiana była albo maile bez nicka i trzeba było sie domyślać
No przyszłm ze spaceru z psami, teraz idę do łóżka do tej mojej kaszlącej GWIAZDY Dobranoc moje drogie
- Sikoreczka
- Wylogowany
- gadatliwa
- 26.03.2011 Nasz mały skarbeczek
U nas niestety też epidemia panuje i synek ma już drugi dzień 39 stopni gorączki oraz straszny kaszel Zaraził się w święta od siostrzenicy Mąż też przeziębiony więc narazie tylka ja jakoś się trzymam
Ewelina dane do tabelki i aktualizację suwaczka zrobię 8 kwietnia jak będe wiedziała już na sto % Narazie to prawdopodobnie Julka
Wszystkie brzuszki śliczne!!!
- klauduska89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
- Otrzymane podziękowania: 1
- MamaBąbelka
- Wylogowany
- rozmowna
- Expect The Unexpected
Agniesia, ja też wolę lepiej się odżywiać niż łykać tabletki, ostatnio sobie wrzucam różne owoce itp. i blenduję z dodatkiem wody. Może kładź się później, mnie takie leżenie strasznie męczy .
No, no sporo Kacperków mamy lub nam się szykuję .
Monix, ja uwielbiam Nikodema . A może w takim razie Leoś i Teoś(Teodor)/Olaf/Ignaś/Bruno/Feliks/Witek?
Mami_nka, nie gniewaj się, rozumiemy, że nie jest to łatwe, jak każdy w innym terminie przesyła dane i nie siedzi się w domu.
- MamaBąbelka
- Wylogowany
- rozmowna
- Expect The Unexpected
Moja to już nawet nie puka, raczej mam wrażenie, jakby żabka próbowała mi w brzuszku skakać/pływać i tak się wyciągała, bo po obu stronach brzucha naraz czuję nieraz uderzenia. I coraz to mocniejsze, raz jak zaczęła się przed snem wierzgać, to aż mnie brzuch rozbolał.
- katarzynaxxx89
- Wylogowany
- rozmowna
Jak dziewczynka to Daria
Jak chłopiec to Korneliusz.
Ja też bym prosiła o relacje z tego bad glukozy za tydzień mam wizytę i lekarz obiecał że da mi na to skierowanie
- Magda-87
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- MamaBąbelka
- Wylogowany
- rozmowna
- Expect The Unexpected
- klauduska89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- EwelinaB87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://sierpniowki.pokazywarka.pl/
Wiec polazlam znowu do apteki jakby mi powiedziali to bym kupila wielkie rzeczy dalam 3,50 za 50g i kubek z rzyczliwosci poszlam skula mnie raz, dala do wypicia, rozpuscila ten cukier w kubku wody, wiec nawet mocno slodkie nie bylo, generalnie smakowalo jak stary cukier, nic wiecej,
Poczekalam godzine i znowu mnie skula, fakt moze byc po tym niedobrze, ale mi sie raczej slabo robilo pod koniec jak mi ten cukier juz sie trawil, tyle opowiesci na domiar zlego zabralam zamiast 1 tom ksiazki drugi =.=
Mnie kobiety wysylajcie ingo na pw, nie bede cudowala z mailami,
Mami-nka chyba nie masz do mnie zalu?
Ja siedze w domu i zapelniam sobie czas wszystkim co moge
to ja wstepnie dopisze te informacje, zawsze mozna zmienic
Bylam zaraz po badaniu na zakupach niby nic ciezkiego nie kupilam ale ledwo doniosłam tak mnie macica zaczela ciagnac jak nigdy chyba musi mnie juz calkiem maz z tego wyreczyc
- klauduska89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- katarzynaxxx89
- Wylogowany
- rozmowna