BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2013

11 lata 8 miesiąc temu #610863 przez mami_nka
Tabela tabela tabela a nikt nie kwapil sie do posłanka danych Zreszta ja nie mam łapka bo pisałam ze poszła matrycy wiec powodzenia w robieniu nowej... Co zrobiłam to zmiana była albo maile bez nicka i trzeba było sie domyślać :(
To w takim razie kasjer maila i teraz Ewelina sie będzie tym zajmować w sumie ja pracuje wiec mnie wiecej nie ma w dou niż jestem albo poprostu śpię padnieta i wykończona praca bo jest nerwowa tak jak dzis... Ponad moje siły gratulacje badań ze wszystko ok ja na 4d pójdę dopiero w 25tyg

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #610864 przez mami_nka
Tabela tabela tabela a nikt nie kwapil sie do posłanka danych Zreszta ja nie mam łapka bo pisałam ze poszła matrycy wiec powodzenia w robieniu nowej... Co zrobiłam to zmiana była albo maile bez nicka i trzeba było sie domyślać :(
To w takim razie kasjer maila i teraz Ewelina sie będzie tym zajmować w sumie ja pracuje wiec mnie wiecej nie ma w dou niż jestem albo poprostu śpię padnieta i wykończona praca bo jest nerwowa tak jak dzis... Ponad moje siły gratulacje badań ze wszystko ok ja na 4d pójdę dopiero w 25tyg

11 lata 8 miesiąc temu #610870 przez EwelinaB87
Bez presjacji ;)
Ja poprostu bylam strasznie niecierpliwa, a dla mnie wlasnie pw byloby czytelniejsze niz maile, bo cyk i mam cyk i juz wiem, nie wiem to co cyk pisze i mi odpisze :D

wystarczyloby ze kazda by zaznaczyla w suwaczku i nie musialybysmy w ogole czekac na maila :D

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #610874 przez Monix
mami_nka napisał:

Spokojnie maminka, przecież nic złego się nie stało :) Skoro jesteś zajęta to nawet i lepiej że tabelkę przejęła Ewelina. Tylko się nie obrażaj czasem ;)

No przyszłm ze spaceru z psami, teraz idę do łóżka do tej mojej kaszlącej GWIAZDY :) Dobranoc moje drogie

11 lata 8 miesiąc temu #610876 przez Sikoreczka
Witam
U nas niestety też epidemia panuje i synek ma już drugi dzień 39 stopni gorączki oraz straszny kaszel :( Zaraził się w święta od siostrzenicy :( Mąż też przeziębiony więc narazie tylka ja jakoś się trzymam

Ewelina dane do tabelki i aktualizację suwaczka zrobię 8 kwietnia jak będe wiedziała już na sto % Narazie to prawdopodobnie Julka :)

Wszystkie brzuszki śliczne!!!

11 lata 8 miesiąc temu #611005 przez klauduska89
Witam w ten zimowy wiosenny poranek. Dobija mnie już ta pogoda, wiosny to już chyba wogóle nie będzie :( Ewelina czekam na Twoją relację z badania glukozy, bo też niedługo się wybieram i zastanawiam się czy jest tak okropnie jak to mówią :)

11 lata 8 miesiąc temu #611034 przez MamaBąbelka
Kasiagruszka, śliczny synuś :). Fajnie, że macie dowód dla babci, uparta kobieta ;). Ja chyba też teraz poproszę o wyliczenie terminu z usg, bo jeszcze nikt mi tego nie liczył i ciągle mam tylko ten z miesiączki.

Agniesia, ja też wolę lepiej się odżywiać niż łykać tabletki, ostatnio sobie wrzucam różne owoce itp. i blenduję z dodatkiem wody. Może kładź się później, mnie takie leżenie strasznie męczy :).

No, no sporo Kacperków mamy lub nam się szykuję :).

Monix, ja uwielbiam Nikodema :). A może w takim razie Leoś i Teoś(Teodor)/Olaf/Ignaś/Bruno/Feliks/Witek?

Mami_nka, nie gniewaj się, rozumiemy, że nie jest to łatwe, jak każdy w innym terminie przesyła dane i nie siedzi się w domu.

11 lata 8 miesiąc temu #611038 przez MamaBąbelka
Za tydzień i ja zobaczę moją malutką, oszaleję, jak tym razem nie będzie dowodu, że to córa ;).
Moja to już nawet nie puka, raczej mam wrażenie, jakby żabka próbowała mi w brzuszku skakać/pływać i tak się wyciągała, bo po obu stronach brzucha naraz czuję nieraz uderzenia. I coraz to mocniejsze, raz jak zaczęła się przed snem wierzgać, to aż mnie brzuch rozbolał.

11 lata 8 miesiąc temu #611039 przez katarzynaxxx89
Hej dziewczyny! Chętnie bym dodała szczegóły do tabelki niestety nadal nie wiem jak płeć 13 idę na usg 4d myślę że się dowiem, za to wybraliśmy już imona
Jak dziewczynka to Daria
Jak chłopiec to Korneliusz.
Ja też bym prosiła o relacje z tego bad glukozy za tydzień mam wizytę i lekarz obiecał że da mi na to skierowanie

11 lata 8 miesiąc temu #611049 przez Magda-87
Witam, jaki okropny poranek dzisiaj miałam :angry: Mąż zaspał na spotkanie i od rana zdenerwowany na wszystkich a przecież to nie moja wina, że znowu do późna oglądał jakiś głupi film :angry: A ja dzisiaj biedna też pół nocy nie spałam bo plecy i nerki znowu dawały o sobie znać - szkoda że nie można spać w powietrzu ;) I jeszcze ta pogoda... Dobrze, że dzisiaj wizyta i zobaczę maluszka i może też dostanę dowód, że to na 100% chłopaczek :)

11 lata 8 miesiąc temu #611078 przez MamaBąbelka
Magda, ja też bardzo kiepsko spałam i przez to też od rana chodzę z lekkim nerwem ;). No to czekamy na relację z wizyty.

11 lata 8 miesiąc temu #611090 przez klauduska89
ja nie mogę się już sobotniego usg 3d doczekać. Mały już chyba nie taki mały bo czuję go w różnych częściach brzucha tak jak by się rozciągał :) mój pępek robi się coraz bardziej płaski i pewnie niedługo wyskoczy i będzie okropnie sterczał :)

11 lata 8 miesiąc temu #611164 przez EwelinaB87
Wiec kobity z ta glukoza to jakas fama idzie, fakt poszlam tam lekko spozniona bo kupowalam sterylny kubek na mocz, wchodze a ta z japa na mnie ze mocz nie podpisany (nigdy nie podpisywalam) ze ona nie ma glukozy kubka i lyzki, i ze jest napisane, roze rzeczy ludzie pisza a gowno z tego wynika:/
Wiec polazlam znowu do apteki jakby mi powiedziali to bym kupila wielkie rzeczy dalam 3,50 za 50g i kubek z rzyczliwosci poszlam skula mnie raz, dala do wypicia, rozpuscila ten cukier w kubku wody, wiec nawet mocno slodkie nie bylo, generalnie smakowalo jak stary cukier, nic wiecej,
Poczekalam godzine i znowu mnie skula, fakt moze byc po tym niedobrze, ale mi sie raczej slabo robilo pod koniec jak mi ten cukier juz sie trawil, tyle opowiesci na domiar zlego zabralam zamiast 1 tom ksiazki drugi =.=

Mnie kobiety wysylajcie ingo na pw, nie bede cudowala z mailami,
Mami-nka chyba nie masz do mnie zalu?
Ja siedze w domu i zapelniam sobie czas wszystkim co moge ;)

to ja wstepnie dopisze te informacje, zawsze mozna zmienic ;)

Bylam zaraz po badaniu na zakupach niby nic ciezkiego nie kupilam ale ledwo doniosłam tak mnie macica zaczela ciagnac jak nigdy chyba musi mnie juz calkiem maz z tego wyreczyc

11 lata 8 miesiąc temu #611185 przez klauduska89
kurczę, ja mam skierowanie na 75g tej glukozy. Ciekawe od czego to zależy... Dobrze wiedzieć że nie jest to aż takie złe :)

11 lata 8 miesiąc temu #611189 przez katarzynaxxx89
Acha czyli to badanie glukozowe nie takie straszne da się przezyć

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka