BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2013

12 lata 10 godzin temu - 12 lata 10 godzin temu #614765 przez cukierecek27
temat ubranek dla mnie czarna magia heheeh w sensie co kupować zeby bylo dobrze bo ja jednak koniec sierpnia , tak naprawde nie wiadomo jakie to lato bedzie ehhh ... wczoraj tak się zastanawialam czy nie zrezygnować z rampersów... body półśpiochy pajacyki , no mam kilka kafanikow i spiochow chyba w zupelnosci wystarczy ...

Niki za ten ból w nocy się super zrekompensowała , ból chyba dlatego że się wyzej przemieściła... tak mnie pokopała że było widać na brzuszku :) chciałam ją nagrać ale jak tylko włączałam aparat uspakajała się... jak tylko przyłożyłam dłoń i odłożyłam aparat łupała ostro hehe, wstydnisia po mamusi kamery nie lubi hahaha

Pogoda piękna dziś ... a ja po te nocy nieprzytomna ale ide zaraz wziąć kąpiel zrelaksować się ogarnąć porzadnie to i człowiek się inaczej poczuje, Uczelnie odpuściłam dziś:D

Ps. byłam wczoraj w h&m i ciężko było mi z tamtąd wyjśc :lol: musiałam coś kupić... nie chciałam się dawać emocjom wiec wyszłam jedynie z cieplejszą czapeczką z uszkami w kolorze białym taka pluszową;D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

12 lata 10 godzin temu #614806 przez Monix
EwelinaB87 napisał:

Ja też uwielbiałam takie śpiochy :laugh:

12 lata 9 godzin temu #614844 przez EwelinaB87
wczoraj ogladam wzruszajacy film och zycie,
tam roczna dziewczynka miala takie slitasne rozowe trampy <3 oszaleje :D

12 lata 9 godzin temu #614868 przez agniesia1604
Ja też się zastanawiam nad ciuszkami pomału ... licząc że to będzie sierpień i zaraz wrzesień to maleństwo raczej będzie w cieńkie ciuszki ubrane no i wolę powiedzmy więcej zapięć aniżeli zakładane poprzez nogi i kombinacje jak tu dziecko ubrać ... :)
poza tym będę szukała ciuszków raczej mniej kolorowych ze względu na to że cóż ... trzeba to będzie prać ... a boję się zeby nie pofarbowały ...
Nie znam się do końca - ale podejrzewam że czym więcej ciuszków tym mniej prania ...
Czym mniej ciuszków tym częściej prane i prasowane:)

Liczę na to że pogoda będzie super:)

12 lata 9 godzin temu #614876 przez klauduska89
no ja też właśnie zastanawiam się jak to będzie z tym latem. Termin mam na 2 sierpnia ale mam jakoś przeczucie że jeszcze w lipcu się rozpakuję :) dorosły nie może poradzić sobie z upałem, a co dopiero takie małe dzieciątko...

12 lata 9 godzin temu #614877 przez EwelinaB87
zawsze mozna korzystac z chusteczek chlonacych kolory albo pilke tenisowa :P

12 lata 7 godzin temu #614942 przez agniesia1604
te chusteczki to słyszałam - a gdzie można je dostać?:)

klauduska89,
też mam termin na 2 sierpnia ale wg miesiączki i tego się trzymam ... juz nie patrze na wskazania USG bo tam to się cały czas zmienia:)

12 lata 7 godzin temu #614950 przez Monix
To część naszych nowych nabytków :) (troszkę wygniecione, bo moja córcia się nimi bawiła :S :laugh: )

Po kliknięciu na zdjęcie powinny się powiększyć

12 lata 5 godzin temu #614993 przez MamaBąbelka
Ewelina, to co pokazujesz, to śpioszki, ja za nimi nie przepadam, bo trzeba je calkiem zdejmować. Ja też mam nadzieję, że lato będzie ciepłe i będzie można same body albo rampersy zakładać, ale nie wiadomo jak będzie.

Monix, fajne ubranka :)

12 lata 5 godzin temu #615001 przez Monix
MamaBąbelka napisał:

Ewelina, to co pokazujesz, to śpioszki, ja za nimi nie przepadam, bo trzeba je calkiem zdejmować.

Niekoniecznie, ja akurat miałam takie odpinane od dołu i nie było potrzeby ściągania całości :)
O Coś takiego:

12 lata 5 godzin temu #615004 przez cukierecek27
oo Monix ja mam wlasnie takie :) odpinane na pampersika :) wiec nie makonieczności ściągania całych

ps. Fajne ciuszki jeansowe ogrodniczki dla mnie bomba :D

12 lata 5 godzin temu - 12 lata 5 godzin temu #615018 przez agniesia1604
Mniam:)
Pozwoliłam sobie na przepyszne muffinki!!!

www.mojewypieki.com/przepis/muffinki-z-t...-migdalowa-kruszonka

Zamiast truskawek dodałam trochę konfitur jagodowych SANAGRO z biedronki

12 lata 4 godzin temu #615050 przez EwelinaB87
Ja nie mowie ze preferuje, ja mowie ze moja kuzynka je uwielbiala, miałą szczupłego synka wiec jej gładko wchodził,
Ciezko powiedziec o preferencjach jak sie jedyne małe coś ubieralo to lalke w czasie dzieciństwa :P

Rozpinane napewno łatwiejsze ale dopiero jak sie zatrzaski wyrobią:P

Moni strasznie duze te ciuszki masz prawda?
Na Twoich dwóch urwisów to musisz miec szafę ubranek, bo bedą robić "to" podwójnie :P

Dzisiaj znowu zrobiłam sandałki o takie słitaśne:

12 lata 4 godzin temu #615066 przez Niesia
Wieczór świetny :D Ale jestem zmęczoooona... był tylko pisiortort i sexporady :D Ah no i mały quiz, wyszło że nie wiem za kogo za mąż wychodzę hahaha a jesteśmy razem 5 lat! Na szczęście całe życie przed nami :)

Dziś byliśmy z K na spacerku... z dzidzią w wózku! Moja świadkowa ma 3 miesięcznego braciszka... całą drogę wózek pchał K. Bardzo mu się spodobało :) Później dostałam mały prezent od mamy świadkowej... smoczek, buteleczkę aventa (nowe rzeczy) i używany ale zdatny do użycia laktator ale taki co się w szpitalu do dojary podłącza. Nie wiem czy mi się przyda. Zobaczymy.

Odpoczywamy :)

12 lata 4 godzin temu #615077 przez MamaBąbelka
No to odpoczywaj Niesiu, dobrze, że nie zaprosiły striptizera :).

Monix, takie rozpinane, to jeszcze ok, ale przyznam, że mało ich widziałam, ale wiem, że od szwagierki takie też dostanę i pewnie będę używać.

Ewelina, prześliczne te sandałki :), po króliczkach te najbardziej mi się podobają :)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka