BezpiecznaCiaza112023

Mamusie sierpniowe 2013

11 lata 8 miesiąc temu #616804 przez agniesia1604
ja w sumie mam sucho tyle tylko ze niestety po poprzedniej ciąży prawdopodobnie jak kichnę to kropelka poleci :( Mam nadzieję ze po ciaży to przejdzie.. bo w sumie dziennie po 3-5 kropelek puszczę:( ...
Co do wydzieliny... mam tylko ją po wysiłku ... czyli po sprzataniu , po długim spacerowaniu, po załatwieniu:))) i t d:P

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #616808 przez cukierecek27
ehh co do mokrosci to ja ostatnio na wizycie dostałam znow pimafucin... nawet mi ostatnio zaczelo przeszkadzac swedziec ale po tych globulkach przeszlo ... no zobaczymy jak to Pani dr oceni na kolejnej wizycie za tydzien + 2 dni

11 lata 8 miesiąc temu #616810 przez iwonta_kg
agniesia1604 napisał:

iwonta_kg
a tego Pana kojarzysz?
demotywatory.pl/2690831/Mariusz-Kalamaga

tego kojarzę :)
faktycznie troche podobni ;)

Klaudia ja też ostatnio mam takie cuś. Taki biały śluz mi leci. Troszeczke bo troszeczke ale jest. bardziej to takie gęste upławy.

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 8 miesiąc temu #616811 przez iwonta_kg
Miłego dzionka dziewczynki :kiss: :kiss: :kiss: :kiss:

11 lata 8 miesiąc temu #616818 przez agniesia1604
piękne sloneczko .... oby i dziś zawitało u mnie... w co wątpie:(

11 lata 8 miesiąc temu #616820 przez cukierecek27
u mnie tez sie nie zapowiada :( na dodatek wiatrzysko wieje :(

11 lata 8 miesiąc temu #616836 przez klauduska89
u mnie nie dość że słońca nie ma i wietrzysko to jeszcze rano musiałam sobie sały samochód ze szronu wyskrobać :( dobija mnie ta pogoda...

11 lata 8 miesiąc temu #616838 przez iwonta_kg
gdzie wy mieszkacie że u was słońca nie ma??? u mnie od 8 chyba jest. odkąd odsłoniłam okna to świeci.

11 lata 8 miesiąc temu #616843 przez cukierecek27
iwonta_kg napisał:

gdzie wy mieszkacie że u was słońca nie ma??? u mnie od 8 chyba jest. odkąd odsłoniłam okna to świeci.

Stargard Szczeciński

11 lata 8 miesiąc temu #616865 przez EwelinaB87
u nas slonecznie bylo wczoraj, dzisiaj pochmurnie,

Co do mokrosci to ja nie mam uplawow tylko jakas woda ze mnie leci boje sie ze to wody plodowe, nie wiem jaka maja konsystencje czy wyglad, ale ja nie mam plam na bieliznie tylko wilgoc, nic mnie nie swedzi ani nie piecze poprosty mam mokro jakby sie podniecila czy cos :P

jutro mam wizyte mam nadzieje ze ginka nie wyskoczy jak krolik z kapelusza, dlatego zwroce na to uwage po badaniu zeby nie kierowac jej toru myslenia...

A chcialam sie pochwalic, sklepik ruszyl, wczoraj mialam dwa zakupy balerinka z kwiatuszkiem poleciala i kroliczek niesi hihihi :blush:

Ja mieszkam w Zagłębiu :)

11 lata 8 miesiąc temu #616873 przez cukierecek27
EwelinaB87 napisał:

u nas slonecznie bylo wczoraj, dzisiaj pochmurnie,

Co do mokrosci to ja nie mam uplawow tylko jakas woda ze mnie leci boje sie ze to wody plodowe, nie wiem jaka maja konsystencje czy wyglad, ale ja nie mam plam na bieliznie tylko wilgoc, nic mnie nie swedzi ani nie piecze poprosty mam mokro jakby sie podniecila czy cos :P

jutro mam wizyte mam nadzieje ze ginka nie wyskoczy jak krolik z kapelusza, dlatego zwroce na to uwage po badaniu zeby nie kierowac jej toru myslenia...

A chcialam sie pochwalic, sklepik ruszyl, wczoraj mialam dwa zakupy balerinka z kwiatuszkiem poleciala i kroliczek niesi hihihi :blush:

Ja mieszkam w Zagłębiu :)

Gratulacje !!! i powodzenia w interesie.
A.. Ewelinko ile zajmuje Ci zrobienie takich bucików jak ta balerinka z kwiatuszkiem?

11 lata 8 miesiąc temu #616875 przez Magda-87
Witam mamusie :)

Sikoreczko gratuluję córeczki :)

A u mnie niestety nie za dobrze, ból pleców a dokładnie nerek powrócił. Mam skierowanie na posiew moczu, bo prawdopodobnie zakażenie nadal jest :( I lekarz mi powiedział, że skoro mam skłonność do takich zakażeń to mogą się pojawiać do końca ciąży :( I jeszcze jakby tego było mało to boli mnie coś z prawej strony zaraz od żebrami... Normalnie idzie się wykończyć :( I jeszcze samochód nam się zepsuł - jakby było mało wydatków teraz trzeba wydać na naprawę... I na koniec teście mnie wkurzają, bo jakbyśmy mieli mało problemów to oni o wszystko się czepiają. Według mnie rodzice powinni chcieć jak najlepiej dla swoich dzieci, ale nie oni wychodzą z założenia, że czemu syn ma mieć lepiej od nich... ach szkoda gadać :angry:
No więc z takim paskudnym nastrojem życzę wam miłego dnia :)

11 lata 8 miesiąc temu #616893 przez EwelinaB87
mnie tez po prawej boli zebro chyba macica sie rozciaga, dziwne ze zawsze po prawej stronie, Milcia mnie dzisiaj obudzila buszowaniem w brzuszku, teraz tez harcuje.

Zrobienie bucika po raz pierwszy jest dłuższe ale jak już znam schemat to cholewke robie bardzo szybko mysle ze buciki max 2h, gorzej jak musze kombinowac z wielkoscia podeszwy bo znam chyba z 5 wzorów na podeszwe :P

Te wlasnie ostatnie balerinki chyba mają cholewke najladniejsza, najgesciejsza i najbardziej anatomiczna.

Magda-87 watpie zeby jakos specjalnie chcieli wam uszkodzic, czasem starsi ludzie sobie nie zdaja sprawy co mowia, albo jak moze zareagowac inna osoba na to, moja mama jest swietnym tego przykladem niby sie troszczy i chce jak najlepiej ale drazni mnie jak s.s.

Dletego ciesze sie ze mieszkam w malej klitce a nie na garnuszku bo bysmy sie pozabilaly :S

Nie martw sie i nie przejmuj moze wam zazdrosci centrum uwagi i tej sytuacji kto wie, ja bym zazdroscila :P

11 lata 8 miesiąc temu #616909 przez cukierecek27
a bo z mamami to tak jest :D:D heheh ja ze swoja nie mieszkam ale codzienne telefony bo ma do mnie miliony darmowych minut i ciagle dopytywania itp itd ... z jednej strony mile bo sie troszczy o nas ale z drugiej az skreca... hehehe

11 lata 8 miesiąc temu #616914 przez Magda-87
Ewelino my na szczęście nie mieszkamy razem - no prawie - bo nasze domy dzieli może z 100 m odległości - ale i tak potrafią zatruć życie. I najgorsze jest to że nie są to starzy ludzie, bo oboje przed 50, ale chyba tak jak piszesz oni albo nie zdają sobie prawy że sprawiają nam przykrość, albo .... już sama nie wiem czym tłumaczyć ich zachowanie. A najgorsze, że sprawa tyczy się w dużej mierze o pieniądze, a jak wiadomo o to najłatwiej się pokłócić :(

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka