- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2013
Mamusie sierpniowe 2013
- MamaBąbelka
- Wylogowany
- rozmowna
- Expect The Unexpected
A ja wykończona... W sobotę byliśmy coś zjeść na mieście i przeszłam się po sklepach, byłam w C&A i H&M na działach ciążowych i tylko jedna bluzka z H&M wyglądała sensownie :/.
W niedzielę postanowiliśmy podjechać do takiego dużego centrum handlu hurtowego (ale sprzedają też detalicznie), gdzie sprzedają i Polacy i Azjaci. Nachodziliśmy się, jak nie wiem, ale też nic nie znaleźliśmy :/. Nie chciało nam się stać do wyjazdu na główną drogę i pojechaliśmy skrótem, doły i kałuże masakryczne i zgubiliśmy rejestrację :/.
Dziś rano wizyta u endokrynologa, niestety dostałam leki, zleciła mi kolejne badania i za miesiąc kontrola, niestety już prywatnie, bo zapisy będą dopiero późną jesienią na następny rok :/. Potem na drugą stronę Warszawy do urzędu, żeby załatwić z tablicą, pogrzebałam w lumpeksach, potem do teściów, do babci męża (gdzie myślałam, że mnie szlag trafi, jak jeszcze raz spróbuje mi wcisnąć kanapkę albo każe posłodzić herbatę, bo dziecko potrzebuje cukru...). Po odbiór wyników na przeciwciała tarczycy już nie zdążyliśmy, potem jeszcze chwila w sklepie i wreszcie w domu... Cały dzień nas nie było :/.
W lumppeksach udało mi się kupić sukienkę i trzy bluzki oraz nowy zestaw sukienka plus kapelusik dla Emusi . Od teściów za to przywieźliśmy pełną wanienkę ubranek po synku szwagrów, także bodziaków i pajacyków na pierwsze 3-4 miesiące mam już pełno .
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kataleja
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem
- Kataleja
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Każdą sekundę mojego życia nazywam Twoim imieniem
- EwelinaB87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://sierpniowki.pokazywarka.pl/
Oczywiscie żadnych zastrzeżeń do jakości i śliczności, ale sie dziecku z nóżki zsuwają będę mysiała wszyc tam jakąś gumkę ale boję się że przez to będą wyglądać gorzej...
COś musze wykombinować dzisiaj mam zamiar zrobic tramposzczały
- klauduska89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
- Otrzymane podziękowania: 1
- klauduska89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- wunia1984
- Wylogowany
- rozmowna
- ...teraz serca mam dwa...
- klauduska89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- olivka
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Wiara czyni cuda....Ty jesteś jednym z nich synku
ja właśnie dzisiaj też się zastanawiałam w czy się rodzi...a tak w ogóle to chcę Wam powiedzieć, że mam problem z depilacją...mój brzuszek mi wszystko zasłania Macie jakiś patent na depilację?? Z lusterkiem odpada, bo paruje woda i nic nie widać Maaaasaakraa
- wunia1984
- Wylogowany
- rozmowna
- ...teraz serca mam dwa...
- klauduska89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- EwelinaB87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
rodzi się na pewno w koszuli, zwykle mówią o starej ponieważ tak jak mówicie plyny porodowe, zwykle je całkowicie niszczą, poza tym to musi byc ogromna koszula na ogromny brzuch.
Ja lewatywę zrobię sobie sama, jak zdążę to w domu jak nie to sama w łazience nie mam zamiaru żeby mi rurę obce baby w tylek wsadzały
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 91
jejku jakie piękne słoneczko mnie rano przywitało
ja juz po śniadanku, zaraz kąpiel, małe sprzątanko i zmykam grzać brzunio w słoneczku,
coś mi się wydaje że synuś będzie miał podobne upodobania do mamusi, bo po wczorajszym wygrzewaniu się strasznie szalał w brzuszku a mnie troche opaliło na buzi hehe nosek to mam nawet nadal zaczerwieniony
co do "kreacji" na porodówke to tak jak pisała Klauduska i Ewelina - koszula i to nie nie najlepsza bo i tak zaraz po będzie się nadawała tylko na śmieci, no i dość obszerna co by nam brzuszków nie opinało...
kasiagruszka śliczne te twoje ozdoby do kącika maluszka my też łóżeczko wstawimy na razie do naszej sypialni, wole mieć Kacperka przez pierwsze miesiące blisko siebie, chociaż czeka na niego pokoik i to dość duży, nawet większy troszke od sypialni bo ok.18m2 no i właśnie wydaje mi się za duży jak dla takiej małej kruszynki, ale powoli też musze zacząć gromadzić jakieś dziecięco-chłopięce dodatki bo pokój malowaliśmy na wiosne i wzięło mnie na brązy, myśle że stonowane dodatki kremy, beże i kilka mocniejszych akcentów w zieleni i jasno niebieskim kolorze będzie wyglądać dobrze
- EwelinaB87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-i-macierzyn...i-przeciw_34989.html
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 52
I chyba nie musisz mieć nawet lewatywy.... no ale chodzi o sam fakt żeby nie doszło do zakażenia ... chyba lepiej poprosić o lewatywę ... nie wiem .... ale wydaje mi się że to nic strasznego ....