- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2013
Mamusie sierpniowe 2013
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja czasem się boję jaka malutka się tak mocno rusza, że owinię się w pępowinę, ale lekarz mnie uspokoił ,że te ruchy są normalne, więc na razie nic sobie nie wmawiam...Czasem aż się popłaczę bo dostanę takiego "kopa" a malutka ważyła 2 tyg temu dopiero 1640gram..co będzie jak urośnie większa hihhi. Ale kocham te jej wigibaski
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- EwelinaB87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- http://sierpniowki.pokazywarka.pl/
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- EwelinaB87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 52
Ja z tym kompletem pościeli zaczekam, bo nie wiem jakie mieszkanie kupimy:)
a mieszkanka naprawdę fajne są ... ale ceny też nie najniższe:)
Dziś ogladalismy 3 mieszkanka...
pierwsze nam się bardzo podobało ... ale w ciągu godziny zadzwonił Pan i powiedział że bierze... wiec oglądalismy kolejne 2 mieszkanka ... ale z junkersami na Złotych Łanach i stwierdzilismy że brzydkie te osiedle i na Złotych Łanach nie chcemy...
Jutro ciąg dalszy oglądania mieszkań ...
Jutro z rana jeszcze do banku zapytać o kredyt i co nam zaoferują
Dowiemy się o szczegóły jak dlugo będziemy musieli czekać na kaskę ...
Ach taka okazja nam przeszła koło nosa... gdybysmy mieli kaskę ...to pewnie bym się na to mieszkanie skusiła ... 165 tyś 3 pokoje w sumie wszystko pozostawione ...czyli szaf w zabudowie , w kafelkach ... i t d...
No nic ... jutro jedziemy oglądać takie za 159 tyś 2 pokoje z możliwością przerobienia na 3 pokoje .... 50 m2 na 3 piętrze w 4 pietrowym bloku .....
Jakby zeszli do 150 tyś to bym się nawet nie zastanawiała a rezerwowała:P
Napisałam też do Babki która w Wapiennicy ma mieszkanie za 169tyś 3 pokoje po generalnym remoncie 52m2 ....i gdyby tutaj zeszli do 160 tyś to też bym się nie zastanawiała:P i rezerwowała ... i też 3 pietro z 4 ...
______
Dziś byliśmy oglądać mieszkanie za 149 tyś na 1 pietrze z 4 pietrowego ale z piecykiem gazowym ... i facet zszedł mi na 140 tyś ...a Pan z biura nieruchomości w szoku jak to ja potrafię rozmawiać z sprzedającym.... i do tego sprzedającego " A miałem dla Pana kupca za 145 tys i nie chciał Pan sprzedać!!! " ... hehehehehe:))))
_________
Chyba znajdę najszybciej pracę w biurze nieruchomosci jako Agent:P heheheheh chyba się na to nadaję
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nie ma się co sugerować innymi, przyjdzie na Nas pora:) dla dzidziusia lepiej żeby sobie jeszcze w brzuszku pomieszkał
- EwelinaB87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
to jakie macie teraz mieszkanie?szukacie takiego samego czy wiekszego?
ja cale zycie mieszkalam w 2-pokojowych 52m2 mieszkaniu i nigdy wiecej takiego nie kupie, jesli mysle o 2 dzieci, teraz mam malutkie ale na takie mnie bylo stac mysle ze do 2lat przeprowadzimy sie do 3pokojowego 62m2 oczywiscie jak dobrze pojdzie. ale ceny porownywalne 2pokojowych z naszymi ale 3pokojowe to kolo 190t:/
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- EwelinaB87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
4 pietro bez windy to jest horror z dzieckiem, mnie brakuje tylko balkonu, bo narazie nie jest mi ciasno i nie powinno przez kolejny rok, gorzej jak Milcia zacznie chodzic, chociaz upilnowac bedzie latwiej
- ziii
- Wylogowany
- budujemy zdania
W Krakowie za 60 metrów to trzeba liczyć minimum 350 tysięcy... I to nie w centrum
Będziemy musieli kupić coś w przyszłym roku - więc kredyt będę spłacać całe życie chyba...
- Joanna89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ewelina no właśnie dlatego to rozważamy, najwyżej przerobimy sypialnie na pokoik dziecięcy.T
Tylko znów koszta żeby przerobić salon inne łóżko itp...
ide z psem.
- EwelinaB87
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja mam kilka osób z rodziny w krk, nie powiem ile oni dali bo mnie ciary po plecach przechodza i boglabym miec za to dwa wypasione domy.
Ale ja swoich dwoch lat marnowania kasy na wynajem w kraku nigdy nie bede zalowala
Moja kuzynka kupila dzialke jakies 20km od krk i za rozsadne pieniadze bedzie miala dom a do krk taka sama droga jak z wielickiej
Ja najchetniej kupilabym dzialke gdzies na odludziu, tylko musialabym miec gdzies rodzine blisko, bo by mi umarla z tesknoty heh;)
- agniesia1604
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 52
milcia tez jest glowkowo dlatego nie moge dlugo kucac bo mnie tak cisnie jakby chciala wyjsc...
to jakie macie teraz mieszkanie?szukacie takiego samego czy wiekszego?
ja cale zycie mieszkalam w 2-pokojowych 52m2 mieszkaniu i nigdy wiecej takiego nie kupie, jesli mysle o 2 dzieci, teraz mam malutkie ale na takie mnie bylo stac mysle ze do 2lat przeprowadzimy sie do 3pokojowego 62m2 oczywiscie jak dobrze pojdzie. ale ceny porownywalne 2pokojowych z naszymi ale 3pokojowe to kolo 190t:/
Mamy 48m2 - 2 pokoje
a chcemy
do 60m2 - 3 pokoje:)
Czyli większego
Czy któraś z Was korzysta z płyty indukcyjnej ? - ile placicie za prąd przy używaniu jej codziennie?
- patka1603
- Wylogowany
- gadatliwa
My mamy mieszkanie 3 pokojowe z otwartą kuchnią łacznie jakieś 60 m w Luboniu koszt takiego mieszkania to 250 tys. więc u was taniutko
- klauduska89
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
- Otrzymane podziękowania: 1