- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie sierpniowe 2013
Mamusie sierpniowe 2013
- cukierecek27
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Gro-szek
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Maminka... pisałaś o gondoli do Graco... gondola może i wygląda jak wygląda... ale jak wejdzie do środa cały zestaw: pościel, kocyk itp i dziecko to może nie będzie takie efektu...

Nad gondolą pod względem wizualnym nie zastanawiałam się zbytnio, zależało mi przede wszystkim na tym, żeby spacerówka była ładniejsza.
A niestety w tych wszystkich wózkach, które oglądałam gondola wygląda spoko a spacerówka to pożal się Boże... nie przemawiały do mnie...
Agniesia - niezły ten zestaw do łóżeczka z dodatkami.. też się nad nim zastanawiałam, ale stwierdziłam, ze połowa rzeczy jest mi zbędna... ale pod względem wizualnym - śliczna jest!
Ja do łóżeczka na pewno rezygnuje z baldachimu, jak Maminka pisze, może i fajnie wygląda, ale kurzu na nim co nie miara... zastanawiam się, jak już to nad moskitierą.
[img] Np. coś takiego... [img]http://www.zapytajpolozna.pl/media/kunena/attachments/legacy/images/c5344180709b3fc1med.jpg
- MamaBąbelka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Expect The Unexpected

Ja kupiłam podkłady poporodowe Bella 3 opakowania, bo jest ich 10 sztuk, myślę, że jedno opakowanie na dzień może nawet zejdzie, więc na szpital wystarczy, a po tych 3 dniach chyba krwawienie będzie na tyle mniejsze, żeby jednak zacząć używać podpasek, zobaczymy. Podkłady na łóżko kupiłam 5 szt., bo tylko do szpitala, ale w sumie może trzeba było pomyśleć i wziąć też na potem do domu.
Ja nie kupuję pościelowych rzeczy, tylko prześcieradła, ochraniacze i śpiworki kupiłam. Pościel dostałam od babci z dwoma zmianami poszewek, ale nie zamierzam używać raczej, jeśli już to kocyk do spania. U nas jest bardzo ciepło nawet zimą, bo dziadek tak pali. Myślę o moskitierze ale bardziej pod względem wizualnym niż praktycznym

- agniesia1604
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 52
dzwoniłam do spółdzielni gdzie mam kupic mieszkanie ... jakaś ta pani mało miła:P
wrrr:P
- asiulek_dolls
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
- Otrzymane podziękowania: 91

dawno mnie nie było, a właściwie to byłam ale tylko podczytywałam bo na odpisywanie jakoś nie miałam czasu...
jak zwykle się rozpisałyście

ale tak z ostatnich postów to
- zgadzam się z Gro-szkiem

- brzuszki oczywiście wszystkie piękniusie!!!! mój jakiś mały mi się wydaje, przynajmniej patrząc tak proporcjonalnie do reszty ciała bo do kruszynek to ja nie należe (teraz będzie jakieś 78-79kg przy 162cm wzrostu no ale zawsze się śmiałam że mi to same cyce z 5kg ważą)

- agniesia podziwiam Cię że zdecydowałaś się na przeprowadzkę w takim momencie, trzymam kciuki żebyście zdążyli ze wszystkim
- Klauduśka no w taką pogode to nie zazdroszczę Ci tych remontów, ale z drugiej strony lepiej żeby teraz robotnicy troche pohałasowali póki Dawidek jest jeszcze w brzuszku
- jak zaczęłyście ponownie temat wózków to się aż przestraszyłam bo zaczęłam analizować ponownie nasz wybór więc dziś szybko zamówiłam wózeczek żeby mieć już to z głowy więc już po ptokach

cena mi odpowiada, wygląd też (kolor czarny), a jak się będzie sprawdzał to wyjdzie w praniu, skorzystałam z oferty tej hurtowni na którą namiary dawała Joanna, zadzwoniłam przed zamówieniem żeby zorientować się jak długo będę czekać i miło byłam zaskoczona bo okazało się że jak kurier nie nawali to jutro wózeczek będzie u nas

- katarzynaxxx89
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
I Już jesteśmy w 8 miesiącu leci
- Joanna89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- klauduska89
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Ciąża- dziewięć miesięcy stwarzania świata.
- Otrzymane podziękowania: 1
- mami_nka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Zakochani od pierwszych chwil <3

- asiulek_dolls
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

z tego co u nich doczytałam to urodziła chyba w czwartek, tak?? a w piątek straciła synka...

- MamaBąbelka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Expect The Unexpected
- asiulek_dolls
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
"wchodze na chwile bo jestem sama w domu juz nie wiem co mam robic moj synek zmarł w piatek przez pierdolona bakterie ktora wywolala wstrzas septyczny i go zabila walczyl 2 dni pod respiratorem mial przetaczana krew ale to nie pomoglo wszystko jest takie niesprawiedliwe"
- MamaBąbelka
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Expect The Unexpected

- agniesia1604
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 52
to ten paciorkowiec na który zlecają badanie w 36 tygodniu - tak mi się wydaje
Może nie podali antybiotyku na 4 godziny przed porodem ... a moze podali a nie udało się ocalić?
TRAGEDIA
- Gro-szek
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
Nie mogę przestać o tym myśleć...