BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 8 miesiąc temu #709572 przez agamo
Madzik jasne rob sobie ta przerwe od pracy dobrze ze ci juz tylko 1,5 tygodnia zostało szybko zleci zobaczysz! Ja ostatni tydzień pracy miałam taki gorący i juz nie pykalam A teraz w domu to zajoba idzie dostać przy tych upalach Boshe juz wole deszcze naprawdę! Od tych upalow brzuch mi sie zaczął spinac i zaczęłam dostawać takich boli w pochwie ze myslalam ze padne!powiedziałam mężowi zeby nie piwkowal dzisiaj bo nie wiem czy nie urodze! Te całe skurcze porodowe to czuć wogole w pochwie czy wyżej jak to jest? Na dodatek wiatrak nam sie zepsuł a przez te upały wszędzie są out of stock Poszłam pod prysznic i trochę pomogło ale jak ja przeżyje kolejne dni to nie wiem bo zapowiadana kolejny tydzień nawet po 32 :( a co do tego usunietego postu to sie nie da ctrl z bo backspacem wcisnelam trzy razy i wróciło mi do trzy strony do tylu :( No ale czasem taki pech! A z praniem zobaczysz wolne bedziesz mieć to nadrobisz! A do ułożenia małego to mnie dopiero pierwszy raz powiedzieli teraz No i babka powiedziała żebym ta piłkę kupiła i siadala i robiła okrezne ruchy by małego pobudzić do obrotu! No i jak weszlam na neta poczytać co za różnica bo tez nie wiedziałam ze ma to znaczenie zawsze mi sie wydawało ze główkowe to glowkowe i grunt by nie posladkowo a tu jednak nieciekawie jak twarzą do przodu!

Izula moj tato pracował jako górnik i zawsze z kopalni jeździliśmy na kolonie wiec nieraz byliśmy w okolicach kopalnianych i fakt zaniedbane stare i pozostawione same sobie niektóre dzielnice! Ale przynajmniej jak wyjezdzacie to większa radocha z wakacji!

Widzę ze dziewczyny sie bedą grilowac A biedna Iwonka zle wspomnienia! Hmm ja ostatnio pokochalam ziemniaki z grila i wcinam aż mi sie uszy trzęsą!

Aga

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #709585 przez agamo
Madzia ale śliczny ten twoj kociak! I nie wiem czy taki zmęczony czy znudzony czy steskniony za panią! Jak ja bym miała kotka teraz i miałby mnie odzwierciedlic to leżał by teraz na plecach rozwalony z brzuchem do góry i jezorem na wierzchu! Taki garfield! :)

Aga

11 lata 8 miesiąc temu - 11 lata 8 miesiąc temu #709595 przez pyzaura
pozdrowienia z wyspy Sobieszewskiej ;)

Ania

Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu #709599 przez pyzaura

Ania

Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu #709601 przez pyzaura
Madzia kot jest moj :D rewelacja :D:D:D

Ania

11 lata 8 miesiąc temu #709609 przez kocham_cie
Aga o super że wspominasz, o bólach w pochwie bo też miałam o tym pisać... u mnie przez ostatni tydzień tak się nasiliły że czasem jak "zakłuje"- nie wiem jak to nazwać ...to aż muszę przystanąć i poczekać aż przejdzie :huh: co to jest do cholery??? Iwonka ty też mówiłaś że Cię te kłucia męczą... dalej czy przeszło??? ja wizytę mam dopiero w sierpniu więc nie mam jak zapytać doktorka czy wszystko jest ok... ale we wtorek mam szkołę rodzenia więc zapytam położną o co chodzi

Magda M

11 lata 8 miesiąc temu #709612 przez kocham_cie
pyzaura napisał:

no takiej to dobrze :laugh:
Ania ten twój brzusio to prawie niewidoczny na tych zdjęciach....

Magda M

11 lata 8 miesiąc temu #709613 przez agamo
Pyzaura Aniu slicznie wygladasz i wogole ci brzuszka nie widac I teraz lepiej cie widac z nowym kolorkiem Musze przynac ze o wiele lepiej ci w ciemnych wloskach. Odpoczywaj tam na tej wyspie faktycznie mowilas ze sie wybierasz moja skleroza. Wczasuj sie kochana wczasuj!

Aga

11 lata 8 miesiąc temu #709614 przez kocham_cie
Fuck chyba mam mole w mieszkaniu :angry: ale skąd to choerstwo się wzięło... oj trzeba się w jakieś zawieszki lawendowe zaopatrzyć...

Magda M

11 lata 8 miesiąc temu #709616 przez Alivva
kocham_cie napisał:

hahha wiecie że podobno zwierzęta są odzwierciedleniem właściciela... u mnie dziś ta teoria sprawdza się dziś w 100%- wyglądamy i czujemy się z moim sierściuchem tak samo :lol:

Magda,przypomnij mi co to za rasa?? Tu na tej focie wygląda jak młody Maine coon :)
Przecudny :)
Moja Mia tak lezy ale że jest hrabiną to tylko na miękkim więc....oparcie kanapy :)

Widzę,że Anka też w plenerku się foci :) Kwitnąca,kipiąca szczęściem mamuśka :)

11 lata 8 miesiąc temu #709619 przez izula
Aguś to prawda, dużo jest miast, które straszą jak te z horrorów ale na szczęście Zabrze jeszcze jakoś daje rade. Ja mieszkam w ścisłym centrum miasta a najlepiej czułabym się w małej mieścinie i najlepiej w domu, gdzie do następnego sąsiada będzie bardzo daleko :))
Jestem mało sąsiedzka :))

A potwierdzam przynajmniej jest zawsze motywacja, żeby ruszyć się i gdzieś pojechać :))

Pyzaura kocik pierwsza klasa. Pers? A ty Mamusia pierwsza klasa, śliczna z Ciebie kobitka.

Kocham Cię ja dziś też miałam takie bóle ale zwalam to na buszującego Synka bo co innego?

[/url]
[/url]

11 lata 8 miesiąc temu #709621 przez Alivva
A jesli te nasze koty sa naszym odzwierciedleniem Madzia,to.....zobaczcie "mnie" hahaha
Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu #709623 przez agamo
Madzia czytalam o tych bolach wlasnie i to wporzadku nic niepokojacego zaraz ci tu linka podesle. Ja tez mam tak mocne ze musze przystanac albo zwolnic z tepa zolwiego na tepo starego zlowia :P heheh Ale tez je mam juz od jakiegos czasu kilku tygodni nawet tyle ze nie codziennie ale wydaje mmi sie ze sa coraz mocniejsze.
o tutaj ten link parenting.pl/portal/klucie-w-pochwie-w-ciazy
ale mozesz podpytac w szkole rodzenia no a te porodowe to wyczytalam ze sa takie jak okresowe tzn jesli chodzi o lokalizacje i rodzaj bolu wiec spoko jeszcze dzis nie urodze :P

Aga

11 lata 8 miesiąc temu #709625 przez Alivva
A jesli te nasze koty sa naszym odzwierciedleniem Madzia,to.....zobaczcie "mnie" hahaha
Załączniki:

11 lata 8 miesiąc temu #709629 przez nefeli
Kochane ja sie tylko szybko melduje,ze wiercipieta nadal w brzuszku,noca ciezko,ataki skurczy dosc czeste,dzis w dzien lepiej.
Nowosc tesciowie sie dowiedzieli,wiec z braku ich w domu teraz bedzie ich nadmiar :) ja nie umiem prosic o pomoc,zawsze staram sie liczyc na siebie...a szczegolnie jak pomoc jest nie taka jaka potrzebuje...ale nie bede truc,narazie przymykam oko na zasciankowosc tesciow ;)
Madzia ale maskotka ten Twoj kociak,wytarmosilabym go ze hej :) kocham zwierzaczki,kotki tez ale nie w swoim domu :)
Monia jak Ty sie trzymasz? jak ze skurczami? ja musze 3 razy nospe forte lykac a i tak skurcze bolesne i czeste,problem z kibelkiem nie wspomne,ze spaniem tez do d....,i zadyszka hm...od lezenia,jak mowie to sapie jakbym ze 100km przeszla a brzuch mam wrazenie ze peknie ...dodam nie tyje nadal :(
Monia odezwij sie
Milego nie za upalnego weekendu Kochane Wam zycze.
A cos wczoraj widzialam wstawialyscie sliczne posciele z zolwiami...szkoda ze tylko te chlopiece ladne ;(
Pyzaura gdzie ten brzunio? malutki i zgrabniutki,jak siedzisz to nic nie widac :)

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka