- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- MyMelange
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Madzik kot wymiata! Mi juz tęskno za siersciuchami moimi...
Co do skurczów pochwy, to nie mam, ale często czuję na nią spore parcie.
Nasze dziecko dziś oszalało! Bryka cały dzień!
Mamy koncert Weekendu w mieście haha, az do pokoju dochodzi Ona tańczy dla mnie

Pyzaura, cudnie wyglądasz! Albo się dobrze maskujesz, albo masz niewielki ten brzunio.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- MyMelange
-
- Wylogowany
- rozmowna
-

Nefelik, tak strasznie się cieszę, ze jesteście w dwupaku

- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8
Izula ja tez jestem malo sasiedzka tu gdzie mieszkamy w bloku jestesmy juz od 4 lat a siasiadow kompletnie nie znam ale oni dosc czesto sie zmieniaja. No i z polski pochodze ze wsi takze uwielbiam duze ogrodki i w cholere przestrzeni gdzie mozna sie wylozyc i sluchac ptakow ummmm ale mi teskno za pl A tutaj hmmm londyn moze sie umywac

- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 11,10.2013 Michalinka :)
- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 11,10.2013 Michalinka :)
- niagara
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74

Dziewczyny ja też miałam dzisiaj takie kłucia w pochwie, ale nawet się nie zastanawiałam czy wszystko w porządku

A jeśli chodzi o to becikowe to brane są pod uwagę dochody za ubiegły czy bieżący rok?
Ja jestem dzisiaj wykończona.
Od samego rana stres, później mega długie oczekiwanie na wizytę (od 9 do 13). Po powrocie do domu wzięłam się jeszcze za pranie, prasowanie, ogórki zaprawiłam, a teraz padam na pysk

Mała wczoraj była zbyt spokojna, dzisiaj rano to samo, nic nie czułam. Miałam czarne myśli. Ryczałam całą drogę do szpitala. Na szczęście mąż pojechał ze mną. On zawsze dodaje mi otuchy.
Okazało się, że wszystko jest w jak najlepszym porządku

Pobrali mi krew, teraz tylko czekać na wyniki

Na chwilę obecną "Mała" waży 2,3kg

- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

iva widzę że twoja mia preferuje leżenie podwoziem do góry ja mój will

a jeśli chodzi o rase to jest to kot norweski leśny... ale nie ma rodowodu więc zaden z niego rasowiec bo pewno pomieszany z czymś jest

Nefeli cieszę się ze sie odezwałaś i nadal w dwupaku

kinia haha masz prywatny koncert weekendu w swoim pokoju

- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013

Agamo....no to jest właśnie ten maine coon

Monia....możesz kochana zerknąć na skład tych kremów i napisać mi co o nich myślisz???
Będę wdzięczna

allegro.pl/m-luigi-krem-na-przebarwienia...ala-i3376791507.html
Madzia-mój kociamber sypia zwinięty czasem,ale tak sę pozawija,że nie wiadomo gdzie łepek a gdzie dupa

Daga dopiero co Cię wspomialam i juz się zameldowała-kochana nasza

No właśnie....jaka reakcja teściowej???
- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Natalia to dobrze ze wszystko wporzadku z malenka. W sumie juz nie taka malenka

Nefeli tak sie ciesze ze trzymacie sie i mala cierpliwe czeka. Najwazniejsze ze dzien za dniem mija. No i dobrze ze tesciowa tez macie juz z glowy w sensie przekazania wiadomosci!
Kinia to dobrze ze Miki szaleje bo daje o sobie znac Choc u mnie jak jeden dzien ma szalenstw to drugi zazwyczaj przesiedzi cicho lezakujac.
Eh tak sobie oststnio myslalam ze teraz swieta bozego narodzenia wszystkie spedzimy w wiekszym gronie

- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Jest przed 7 a ja zmiast odsypiać pracujący tydzień to zastanawiam się co by tu zjeść

Miłego dnia kruszynki

Ps. Natka twoja "mała" to przegoniła już mojego Tośka

Dziewczęta czy wasze pociechy też tak boleśnie rozpychają sie w waszych brzuszkach??? czy tylko Antek tak mi daje popalić??? to jest niesamowite ileż ten dzieciak ma siły a co będzie za miesiąc jak już dobije do 3kg

- SerekWaniliowy
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
Nike - póki pamiętam- dużo radości z tego wszystkiego nowego co Cię spotka za kilka tygodni, szczęśliwego rozwiązania i zdrówka

Iva torpedo! hehee ależ Kocham Cię dobrze ją określiłaś! ja ledwo do sklepu mogę dojść kilka metrów i spowrotem i wracam to się muszę położyć, czuję się jak hipcio a chodzę jak pingwin.
Kocham Cię ja jestem na głodzie od grudnia to może dlatego mam takie skojarzenia, sama miałam ochotę się wczoraj rzucić na męża jak hiena na padlinę, ale co ja bym mogła zdziałać ze swoją kondycją, chyba tylko cycki pokazać ;P a i pewnie przy tym bym się spociła

Właśnie dziewczyny co o nich myślicie?
motherhood.pl/sklep/kojec-motherhood-2
motherhood.pl/sklep/mini-kojec-23
motherhood.pl/sklep/fasolka-motherhood-1
Ja tak myślę Ania, że jak ktoś tak jak niektóre z nas martwi się tymi 2 łykami, to jeśli nie piwo to inne powody do zmartwień sobie znajdzie, ja anemie i tabletki które brałam przez 3 dni, bo sie głupia nie skapnęłam, że w ciąży jestem a to mała się rusza gwałtownie a to znów za leniwie i wciąż coś, a tak naprawdę to guzik możemy na to wszystko poradzić, niestety

Karolcia jak Twoje samopoczucie? przeraziłaś mnie tym swoim COŚ SIĘ WYDARZY

Kocham Cię ale boskie zdjęcie! Kotek cudowny ale jaki wycieńczony upałem!
No nic, reszta lekturki później, bo młoda upomina się o 2 śniadanie bo od 4:30 minęło już trochę czasu

Miłego poranka kochane brzuszki

- kalina
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-
jestem po obchodzie i mam pozwolenie na wyjscie choc na chwile z pokoju:-)

ale jestem happy:-)

a mala ostatnio spokojna dzis tak sie rusza ze az mi lepiej. a prawie cale ktg miala czkawke biedna:-)
tak ze dzieki dziewczyny za wsparcie bo to jak widac duzo daje i dzieki nubi za posrednictwo

nefeli bidulko to dobrze ze tesciowa wie. teraz nie ma co narzekac. dla dobra malej jak chce pomoc to super. teraz bardzo ci to potrzebne bedzie.
pyzaura zdjecie usg z bombelkiem superasne:-) a i twoj brzuszek taki maly fajny. milego wypoczynku
magda pozycz futrzaka:-) przydalby sie taki bym go tu wysciskala:-)
iva to chyba nie twoj kot bo ciebie wcale nie przypomina. on taki len a ty z motorkiem w dupce
mery ty chyba pisalas cos o przemeldowaniu sie i dopiero wzieciu becikowego. nie jestem pewna ale cos slyszalam ze trzeba byc rok zameldowanym zeby dostac ale to obojetne czy tatus wezmie czy mamusia. ale dopytaj zeby nie przepadlo po zmianie mieszkania
- niagara
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74

kocham_cie napisał:
Ps. Natka twoja "mała" to przegoniła już mojego Tośkaciekawe jaki będzie ostateczny rozrachunek... dobrze że z nią wszystko ok... tylko teraz czeka was poważna rozmowa żeby więcej tak mamusi nie straszyła
A ile miał Twój Antek na ostatnim usg i kiedy to było?
Moja jest obecne wielkości dużego kurczaka

Iwonka chyba ma w poniedziałek wizytę, jestem ciekawa ile jej Kacperek waży, bo ostatnio był na równi z moją Maleńką

W ogóle wczoraj w szpitalu, jak miałam KTG to przywieźli na salę kobietę po cesarce i jej córeczkę. Normalnie nie mogłam się napatrzeć, jaka ona była malutka

- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Serku po takim czasie jak pokażesz mężowi cycki to nawet nnie będziesz musiała się dalej pocić bo będzie już po

Kalinka kochana tylko nie szalej teraz za bardzo, powolutku krótki spacerek i sio do łóżeczka