- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- Villemo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kalina
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

agamo sexi mamuska w tym samolocie no super..
nubi to moze sie spotkamy jak pani w recepcji opowiadala- na schodach i szybciutko urodzimy przed szpitalem:-P
akina a to nie sa w stanie powiedziec skad bole? kurcze kiepsko. moze to tylko piasek nie kamienie od razu..
magda te ludzie takie glupie sa ze nie ma co sie przejmowac. chyba jak nie maja co powiedziec to tak dogaduja.
wy przez dzien o jedzeniu a ja wladnie wszamalam zapas winogron i pieczona cukinie i czuje sie wreszcie pojedzona. bo dzisiejszy dzien to albo spie albo jem. no masakra za to mala dokazuje i od razu lepiej:-) do pelni szczescia brakuje mi tylko lodow.. oj chyba wiem z czym jutro mezus do mnie przyjedzie:-D
nike sto lat i udanego rozwiazania oczywiscie :-D
a tu slysze kolejny krzyk urodzonego maluszka:-) kurcze az przyjemnie posluchac ile taka malizna ma sily w pluckach:-D
- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8
Dzięki dziewczyny raz jeszcze za miłe słowa Ale na fryzjera zbiera mi się już od dłuższego czasu a i w pracy ubrana byle jak bo już przy końcówce to się w uniform nie mieściłam!
Madzia naprawdę nie przejmuj się ludźmi! Mnie jak się pytali ile mi zostało to im odpowiadałam ze już nieduzo mi zostało i temat ucinalam Nie ich sprawa! A głupie odcinki nam tym bardziej niepotrzebne!zwlaszcza te nieszczere i nieuprzejme!
Kalinka tak się cieszę jak do nas piszesz! I apetyt masz i jeszcze nas podczytujesz Trzymamy kciuki ale Natalia chyba jednak zrezygnowała z przymierzenia ciuszkow już teraz?! No i jak słyszę ze masz tam takie odgłosy to aż serce mieknie! Ah już niedługo usłyszymy nasze malenstwa po raz pierwszy!
- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Tyłek w kalafiorze....oj Paula-teraz tak gadasz a zobaczymy po porodzie jak zostawisz brzunio w szpitalu i wrócisz tylko z Wiktorkiem pod pachą do domku
Madziorek....no to jak nasze dzieci tej samej nocy spłodzone to zobaczymy które się łaskawie prędzej wykluje
Boshe ale jestem zakręcona....edytuję posty swoje,kasuję co nie trzeba.....
Za długo z kimś przez telefon chyba rozmawiałam

- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5

U mnie zapowiada się kolejny upalny dzień

Kalinko widzę że twoje samopoczucie co raz to lepsze-oby tak dalej

Iva pewno rozpakujesz się pierwsza, bo masz planowaną cesarkę... choć ja bym się wcale nie pogniewala gdyby Antek zechciał wykluć się w 38 tyg

Aga kurka ja to filmów nie umiem oglądać odkąd jestem w ciąży... jakoś mi ciężko skupićuwagę na czym kolwiek... poza forum

Vilemo oj dużo bym oddała za takie ciałko... nawet z kalafiorem na tyłku

ciekawe co u nefeli
Miłego dnia

- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekam na moja kruszynkę
spoznione ale szczere zyczenia dla wczorajszej solenizantki.
u nas pomalu .
macie takie uczucie puszczania powietrza z pochwy ? co to moze byc ?
- Nubi
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
U mnie tez upalnie a troche dzis roboty jest, wiem ze niedziela... Ide z P na chrzciny, prezencik kupic trzeba dla melej, a pozniej usg!!!
Lekki stres bo mam przyjsc na odzial, nie wiem co i jak... Mam nadzieje ze nie zrobie z siebie debila

Kalina zawsze tryska pozytywem

Iva, Iva, Iva

Aga tez lubie ten film, straszny ale dobry, kocham Cie ja mam tak samo jak juz ogladam to na raty albo czesc przesypiam

Karolinka, nie zauwazylam takiego objawu... Mysle ze to nie powinno Cie niepokoic... To powietrze musialo sie jakos najpierw dostac i na pewno nie od Kornelka bo on tlen dostaje pepowina...

Milego dnia i odzywamy sie pozniej

- Villemo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Oj dziewczyny dziękuję za komplementy ale ze mną naprawdę nie jest tak dobrze jak się Wam wydaje

Ehhh ale miałam noc. Wszystko mnie bolało, brzuch się stawiał

- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
No a ja wkoncu pierwszy raz od kiedy zaszlam w ciaze pospalam do 9 Normalnie sam maz byl w szoku jak do mnie sms wyslal o 9 a ja do niego ze mnie obudzil

A z pogoda wkoncu chyba da mi odetchnac mamy troche chmurek i 27 stopni ma byc wiec jest dobrze!nareszcie bo te 31 mnie dobijalo a wszystkie wiatraki w sklepach powykupywane a moj stary w tym roku oczywiscie musial sie zepsuc No ale nie narzekam juz Biore sie za prasowanie i moze jakis film sobie wlacze do tego. A propo filmow to my z mezem zawsze uwielbialisy ogladac filmy czasem bywalo tak ze przynajmniej jeden dziennie teraz juz mniej ale w ciazy nadal moge sie skupic i nawet chyba bardziej podzielna uwage mam bo jak ogladam to zawsze cos przy tym robie!
- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekam na moja kruszynkę

ziemiaczki z koperkiem

dzis mam o 14 gosci.
wczoraj na grillu bylam choc czulam sie tak jakos spiaco i wg .ale bylo milo .i mama pogodzila sie z B.
dostalismy takie nosidelko-lezaczek dla młodego;)
moj wypil kilka piw i byl taki wesoly

jeszcze 8dni do Usg

jutro mam wolne

dzis po gosciach -prasowania cz.4 ;D
a jutro pranie reszte rzeczy

- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Villemo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
no to znow ja ale musze pochwalic mezusia bo byl ostatnio na wyprzedazy rzeczy uzywanych i nowych no i kupil cos malemu Fakt ze rozmiar obawiam sie ze moze byc za maly chyba ze sie bardzo zimno zrobi ale cieszyl sie jak glupi wiec musze go pochwalic!Kupil malemu taki kubraczek w idealnym stanie za 7,50zl wiec naprawde sie oplacalo chocbym Kacperkowi miala nie zalorzyc to za taka cene moze przyszlej coreczce sie uda
Śliczny pajacyk i nie jest powiedziane, że z niego nie skorzystasz. Ja Klaudiuszka urodziłam 22 lipca a do domu jak wychodziliśmy ze szpitala to było tak zimno, że młody miał body, kaftanik, śpioszki i jeszcze polarowego pajacyka na to.

- Alivva
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Ja też do nocy oglądałam jakiś film,na którym się oczywiście skupić nie mogłam....
Nocka spokojna i przespana,chyba dlatego,że się ochłodziło i cudownie się spało

A rano....zrobiłam sobie kawkę i wlałam do niej maślanki.....gdzie ja mam głowę hahaha
Ale nie próbowałam nawet....zrobiłam nową

Madzia-cc to jedno z dwóch wyjść

Nubiiiiii co to za Iva,Iva,Iva hm??

TTak w ogóle to nie ogarnęłam jeszcze że masz nowy awatarek

Villemo no to spaliście we czwórkę

Aga....pajacyk cudaśny

Ty jesteś niemozliwa-jeszcze pierworodnego nie urodziła a juz jej córka w głowie hahaha
Nooo Paula to Twój synuś jutro urodzinki

- niagara
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat
- Otrzymane podziękowania: 74

U nas dzisiaj straszny skwar

Milej niedzieli brzuchatki