- Otrzymane podziękowania: 8
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- donata
-
- Wylogowany
- pierwsze słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 0
- nike84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Zaraz idę robić kolację i zacznę czytać co tu napisałyście przez weekend, bo jak zwykle tyle stron do nadrobienia, że do nocy będę miała co robić

A tak to wrzucam fotkę kilku "moich" prezentów urodzinowych

- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
Aga to ja zapraszam na to sprzątanie papierów... bo ja godzinę temu zrobiłąam sobie przerwę na kukurydzę i do tej pory siedzę i na to wszystko patrzę... tzn udaję że tego nie ma

Donata ale francowata ta ciotka... masz rację lepiej tam więcej nie jedź... ciekawe czy jakbyś była z maluszkiem to też by tak przy nim jarali....
Kurka a te ciuszki to ci chyba starczą na najbliższe trzy lata

Sukienusia prześliczna... wogóle wyglądasz bardzo ładnie i taki malutki brzusio masz

Nike widzę że wystartowałaś i dopadło Cię zakupowe szaleństwo... ja muszę poczekać do wypłaty sierpniowej

Vilemo i Aga wracając do temtu wózka... wyobraźcie sobie że jak przeanalizowałam wymiary i ciężar niby super lekkich wózków i tego to okazało się że są naprawdę niewielkie różnice... a tak własnie sobie myślę że ja i tak mieszkam na parterze moi rodzice też więc jedyne co to będę musiała stelaż wrzucić do auta i tyle... więc chyba aż tyle dzwigania nie będzie... samam już nie wiem ja chyba prędę oszaleję nież się na coś zdecyduję

Kinia szalona ty... czy to był już ostatni wypad nad morze czy może jeszcze się wybierasz na urlop np w 38 tygoniu

Dobra muszę coś zrobić z tym syfem bo jak D. wróci z pracy to mnie chyba udusi... a tak wogóle to Antek miał dziś pierwszy raz czkawkę

- akina_zet
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)

Co do wózków to ja byłam zdecydowana na tego x-landera xa a teraz znów mi chodzi po głowie jedo fyn memo (choć wcześniej go odrzuciłam i marudziłam) w kolorze fioletowym z szarymi,zamszowymi wykończeniami, ja się chyba nigdy na nic nie zdecyduje.
Co do butelek,fakt Dr Brown's jest chyba najbrzydszy ze wszystkich no ale skoro ma być skuteczny... a podgrzewacz chyba kupię jakiś uniwersalny.
Wy już wszystko poprane,kupione...a ja w tyle przez ten ciągle trwający remont,tak bardzo mnie to stresuje

- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Czekam na moja kruszynkę
goscie dzis stwierdzili ze B. ma bzika zaczal wszystko pokazywac...nawet pochwalil sie tym ze mi siara leci ;p

Kocham Cie- moj maly ostatnio ma czesto czkawke

chetnie bym ci pomogla w tych porzadkach

donata-wspolczuje ciotki;/ co jedno to lepsze z rodzina...u mnie to tez nie patrza tylko pala przy mnie a mnie to dusi i tak nikt tego nie zauwaza..
nike - piekne te prezenty

- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

bardziej mnie martwi ta torba do szpitala...wzielam wszystkiego po 5zt spiochow kaftakiow bodow..3szt rozmiar 56 a dwie 62...
sama nie wiem czy dobrze..skarpetki niedrapki pieluchy czapeczki...kocyk rozek ..ale ciagle mysle ze o czyms zapomnialam... [img/]
- karolcia1919
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

bardziej mnie martwi ta torba do szpitala...wzielam wszystkiego po 5zt spiochow kaftakiow bodow..3szt rozmiar 56 a dwie 62...
sama nie wiem czy dobrze..skarpetki niedrapki pieluchy czapeczki...kocyk rozek ..ale ciagle mysle ze o czyms zapomnialam... [img/]
- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 11,10.2013 Michalinka :)

Wypoczeta opalona

Akina sloneczko jak ja sie ciesze ze u Ciebie ok

Donata piekna z Ciebie kobietka i bardzo fajna sukieneczka

Nike fajne te prezenciki urodzinowe

- pyzaura
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- 11,10.2013 Michalinka :)

- kocham_cie
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 5
A co do majtek to ja też kupiłam te filcowe... więc je ze sobą zabiorę ale te siatkowe tez jeszcze dokupię
Karolcia hahah to sie miał czym chwilić... sirą z cyca... goście musieli mieć nieziemskie miny

Ojć butelki, smoczki, podgrzewacze, laktatory, termometry, kosmiczne urządzenia do odciągania glutów.... kiedy ja to wszystko ogarnę... Villemo help me czy to napawdę jest potrzebne od razu??? natychmist... ??? od początku

Co z Iwonką i Nefeli
- nike84
-
- Wylogowany
- gadatliwa
-

Dziewczyny bardzo dziękuję za życzenia urodzinowe

kalinka cieszę się, że u ciebie już wszystko powoli wraca do normy i oby już do końca było dobrze

akina witaj z powrotem

nefeli trzymam kciuki za Ciebie i małą, żebyście jak najdłużej wytrwały w dwupaku

Villemo wow jaki brzuszek - jak piłeczka doczepiana

Kocham cię nie przejmuj się bo ja już coraz częściej widzę wielkie zaskoczenie na twarzach ludzi jak mówię, że jeszcze dwa miesiące do porodu. A najlepiej jak pytają czy jestem pewna, że w środku jest tylko jedno

Nie wiem co jeszcze chciałam napisać, bo już pogubiłam się w tych wszystkich postach

- Villemo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Donatka - ale uprzejma ciotka... bez przesady żeby nie można sobie było dać na wstrzymanie na 2 dni. Ja to w ogóle nie mogę zrozumieć jak w ogóle ludzie mogą kopić papierochy w domu, wszystko prześmierdnięte na wylot. U mnie nikt z rodziny nie pali, i każdy palacz który do nas do domu przychodzi jest ostrzegany, że u nas się nie pali. Swoją drogą śliczna z Ciebie mamuśka z mikroskopijnym brzuszkiem

Kocham Cię - no to tym bardziej bym się dużej nad wózkiem nie zastanawiała. I tak stelaż się tacha do auta sporadycznie a zresztą jak dzieciątko zaczyna siedzieć to na miejskie wypady dobrze kupić lekką składaną parasolkę jako alternatywę. Ja w ogóle jej nie wyciągałam z auta tylko cały czas woziłam ze sobą a z wózka 3 w 1 korzystałam na co dzień i na jakieś większe górskie wypady.
Karolcia - a u Ciebie szpital nie zapewnia ubranek dla maluszka? Bo jeśli zapewnia to naprawdę szkoda brać swoich tym bardziej, że w szpitalu przeważnie pępek smarują fioletem i nijak idzie potem doprać z tego ubranka. Ja będę miała w domu przygotowane tylko ubranie na wyjście maluszka ze szpitala i dowiezie mi je tatuś.
Kocham Cię - Do odciągania glutów aspirator na początek można sobie darować bo to w razie katarku. Ale butelka, laktator jak dla mnie nie oceniony na początku już w szpitalu ale piszę to kierując się swoimi doświadczeniami może okazać się, że Cię zaleje pokarmem od początku a młody będzie ogromnym głodomorem i poradzi sobie z Twoim nawałem mlecznym

- agamo
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 8
Madzia jak ten wózek ci sie podoba i spełnia oczekiwania to myśle ze nie oglądają sie za innym tylko kupuj! Idealnych wózków nie ma bo w każdym znajdziesz jakieś ale... Zreszta Antkowi to na ile starczy dwa lata? Bo pózniej jak tu dziewczyny mówią i tak przeskoczymy w parasolki pewnie!jak nie wcześniej. Eh gdybym mogła tak odpiac brzuszek jak Ania to bym przyleciała A tak to uroki ostatniego miesiąca mnie chyba dopadaja!
Apropo tych majteczek to te co ja kupiłam na allegro to są siateczkowe i są wielokrotnego użytku no i bardzo rozciagliwe i milusie w dotyku Hihi
Akina wiadomo ze pod koszule w szpitalu to wszyscy ci bedą zaglądać! Hmm wtedy to na twarz mało kto nam będzie patrzył

No i Ania tez wróciła z urlopów No to super bo jesteście juz wszystkie spowrotem!
Nefeli hmm pewnie leży biedactwo Choć sie zastanawiam czy ona czasem wizyty nie miała mieć!
No i któraś z dziewczyn miała mieć wizytę w niedziele! Hmm ale kto nubi?
Karolina to twój facet faktycznie wariat wiadomo wszystko przeżywa na swój sposób Ale żeby twoja siara sie chwalić ? No niezle!
Madzia z tymi akcesoriami to myśle ze zawsze wszystko można kupić na bieżąco bo wiadomo nie mieszkamy w rumuni ( bez urazy dla rumunow)

Nike super prezenty to teraz musisz nam zrobić fotkę w nowej koszulce ze smokiem w ustach!

Donata ślicznie wygladasz i brzuch tez chyba komuś zostawilas! Ale sukienka faktycznie uniwersalna bo pasuje i na brzuszek i bez!
Hmm czy tylko ja mam taki duży brzuch czy mi sie wydaje! Chyba z vilemo nosimy jakichś olbrzymow w środku! Bo reszta to albo na plecach chowa te brzuszki albo maja takie drobne brzusia!
- nefeli
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Ale nie bede truc,mam pytanko czy ktoras zastanawiala sie nad jakze czesta depresja poporodowa??? bo ja juz ja mam jeszcze przed i jestem zlamana co bedzie po...znacie Kochane jakies sposoby na unikniecie jej ???
I co najgorsze zaczelam chudnac,obawiam sie czy z mala wszystko ok...a wizyta za 2 tygodnie:(
Zauwazylam ze ktoras mamusia pytala o szklane butelki,wiec to ja ich uzywalam i jest to nuk,jak dla mnie najlepsze,wytrzymale i 100% higieny,synek moj nie mial kolek
Nike spoznione ale bardzo szczere zyczenia dla Ciebie spelnienia najskrytszych marzen

Monia,Kalinka ciesze sie ze u Was wszystko dobrze.
Iwonki nie widzialam ale ja nie mam jak wszystkiego przeczytac wiec moze cos przeoczylam
Agamo jak ja czekam na Twoj porod

Donatka ciotka egoistka wstretna !!!
Villemo brzuszek okraglutki jak pileczka i wcale nie za duzy
Jejku ratujcie bo moj glupi maz wciaz sie ze mna w kwesti laktatora kloci ze kase wywalimy,bo przeciez moge mleka nie miec albo mala nie bedzie chciala albo ze w szpitalu w razie co maja i juz mam dosc ...bo jak z czyms by mial racje to pozniej mnie zje...
Milej nocki Mamusie