BezpiecznaCiaza112023

Mamusie wrzesień 2013 =)

11 lata 8 miesiąc temu #715533 przez papi88
A chcialam was spytac jak mierzycie sobie cisnienie jaki puls macie?bo ja mam codziennie coraz wiekszy teraz np prawie 120 a kiedys zazwyczaj mialam 70-80 wiec nie wiem czy to normalne. oczywiscie jak zwykle mialam tyle rzeczy spytac lekarza i nie spisalam i o polowe zapomnialam miedzy innymi o te bole glowy :angry:

a tak wogole moj gin idzie na urlop wlasnie jakos tak jak bede rodzic co za pech :dry:

PAULINA

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

11 lata 8 miesiąc temu #715545 przez iwonta_kg
Akina jakie pućki hehe słodki dzieciaczek :lol: Już widzę Igunię jak będzie w tym wieku :laugh:
No no kilka lat później też śliczna dama z Ciebie :)

Papi odkąd weszłam w 3 trymestr poprawiły mi się włosy. Nie wypadają już i bardzo mnie to cieszy :)

Nike na ugryzienia po komarach dobry jest Okanisept. I tak będzie potrzebny dla dziecka do pielęgnacji pępka wiec czasem można pożyczyć :) sprawdzone i pomaga :)

Iva jak siedzenie na jeżyku???? :laugh: :laugh: :laugh: :laugh:

Papi mojego gina tez nie bedzie jak bede rodzić bo idzie na urlop :dry: wiec nie jesteś sama... ale damy radę :)

Ale się objadłam ... Pycha obiadek miałam ... :lol:

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 8 miesiąc temu #715554 przez nike84
papi88 napisał:

A chcialam was spytac jak mierzycie sobie cisnienie jaki puls macie?bo ja mam codziennie coraz wiekszy teraz np prawie 120 a kiedys zazwyczaj mialam 70-80 wiec nie wiem czy to normalne. oczywiscie jak zwykle mialam tyle rzeczy spytac lekarza i nie spisalam i o polowe zapomnialam miedzy innymi o te bole glowy :angry:

a tak wogole moj gin idzie na urlop wlasnie jakos tak jak bede rodzic co za pech :dry:

Ja przed chwilą mierzyłam ciśnienie i mam 125 na 75 i lekarz mówi że jest wszystko w porządku.

iwonka spróbuję ten octenisept, bo już mam kupiony dla małego do pępuszka ;) Wielkie dzięki :)

11 lata 8 miesiąc temu #715560 przez karolcia1919
maly wazy 1911...
ale ma duza glowke ;( o 3tygodnie..jutro mam wizyte ...a nic mi ten lekarz nie powiedzial ;( ;(
placze boje sie ..moj tez sie rozplakal;(

HC 319,2mm -35tyg 6d
BPD -90,9mm -36,6d
AC-267,2mm-30,5d
FL-61,3mm -31,5d
EFW-1911g -31,5d
wiek ciazowy 32,+4d OM
33,5 wg usg

11 lata 8 miesiąc temu #715571 przez iwonta_kg
Karolcia o 3 tygodnie za dużą główkę ma? co to może znaczyć?

Na zawsze w moim sercu Krystianek 16.04.2012 [*]

11 lata 8 miesiąc temu #715573 przez dianka13
Karolcia nie martw sie skoro lekarz nic nie mowil na ten temat to jest ok. Widocznie mieści się w normach

11 lata 8 miesiąc temu #715574 przez mery75
Karola kochana nie załamuj się poczekaj do jutra na konsultacje bo aż się wierzyć niechce w te bzdury :angry:
A tak w ogóle to witam gorąco i z kolei chciałam się pochwalić że od dzisiaj robimy zakupy także wózek zakupiony łóżeczko fotelik do autka materac pośiel i w ramach zakupów butelke gratis dostaliśmy kupujemy na całego a teraz ponadrabiam czytanie :blink:

11 lata 8 miesiąc temu #715576 przez agamo
Karola kochanie nie placz Wcale nie musi byc zle Nie wiem jakie moga byc problemy z tym zwiazane ale wiesz usg nie jest az tak dokladne i moze sie mylic albo nawet lekarz mogl zle pomiar wziac Zobacczysz co ci jutro powiedza a dzisiaj sproboj troche sie oderwac od zlych mysli wyszukalam na innym forum cos takiego na ten temat zobacz !
f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4759584

Aga

11 lata 8 miesiąc temu #715579 przez dianka13
A poprzednie usg było oki?

11 lata 8 miesiąc temu #715582 przez nefeli
Hej Mamunie
Iva gwiazda jak zawsze :)i olewaj bylego...barana
Papi ale masz juz bliziutko,ja wiem ze jak juz jednym dniem sie wejdzie na 9ty miesiac to mozna spokojnie rodzic,dziecko nie musi isc do inkubatora i wszytko gra...wiec oby do 37go tygodnia
Moja dzidzia nabrala takiej sily plus jakas ambitna pozycje,jak sie przeciaga to az mnie skreca,ma tyle sily jak kopnie ze hej no i wszystko z predkoscia swiatla :)
Monia Ty czy dzidzia czy chudzinka czy okraglutka mama to i tak sexy kobitka,ale ja sobie tez wspominam jak wygladalam kilka lat temu,nie ze wzgledu na kg ale ogolnie,bo przez stres i choroby sie postarzalam :( buuuuu...ale coz moge zrobic??? chociaz cellulit mam nadzieje zlikwidowac po ciazy,no i co do wlosow nie wiem jak im przywrocic gestosc:( :( :( trzy klaczki cienkie zostaly...HEJ HEJ MONIA moze Ty cos poradzisz na wloski???
Wiecie ja w plynie loveli pralam i zapach mi sie jej podobal dopoki ubranka nie wyschly,teraz jest okropny wiec szukam czegos innego ...

11 lata 8 miesiąc temu #715583 przez karolcia1919
nie wiem co to oznacza.odtatnie usg bylo ok wedlug lekarza ale glowka byla tydzien starsza do masy ciala...a teraz 4;(
nie mam sily;( tak bardzo sie boje;(

11 lata 8 miesiąc temu #715584 przez mery75
Alivcia zdjęcia zarąbiste słyszałam tylko że niewolno siedzieć z nogami tak założonymi na łóżku bo się szyjka otwiera :huh:
Iwonka 20 kg. wcześniej tak wyglądałaś jak dziewczynka a teraz jak kobieta :blink:
Co do prania to polecam płyn do prania i płukania DZIDZIUŚ

11 lata 8 miesiąc temu #715586 przez mery75
karolcia1919 napisał:

nie wiem co to oznacza.odtatnie usg bylo ok wedlug lekarza ale glowka byla tydzien starsza do masy ciala...a teraz 4;(
nie mam sily;( tak bardzo sie boje;(

Karolka nie przejmuj się jeżeli coś by było nietak to już wtedy by sygnalizowali to na poprzednim usg a sprzęty zawodzą tak naprawdę to niema takich 100% potwierdzonych wyników

11 lata 8 miesiąc temu #715588 przez nefeli
Karolcia dzisiaj na wizycie jakby cos bylo nie tak to przeciez przy usgie by Ci cos powiedzial,my tez ciagle mamy roznice glowa-brzuch i wieksze o 2 tygodnie ale to nie jest nic zlego,mam dwoch gin,zaden nie powiedzial ze cos nie tak...mam nadzieje ze Cie pocieszylam na ile moglam na swoim przykladzie.Dziecko moze miec po prostu wieksza glowke,nie kazde ma maciupka tak mysle...jakby cos bylo nie tak z glowka to gin by Ci na bank powiedzial a z tego co rozumiem nic nie mowil.Ja teraz w panice do czwartku wieczora :( najwazniejsze usgie,ktorego najbardziej sie obawiam w ten dzien mysle ze albo sie w koncu usmiechne albo na zawsze zaleje lzami ???
Mery wrzucaj fotki z zakupow :)

11 lata 8 miesiąc temu #715591 przez mery75
Nefeli na pewno ma racje Karolka także nie stresuj mi zięcia bo niewolno i czekaj na wizyte a kciukasy będę trzymała aż się odciski porobią
Zdjęcia to jeszcze troszkę bo w tej chwili wszystko poskładane w niedziele pan mąż będzie mył okna posprząta to jak się rozłoży to wstawie już się niemoge doczekać :blush:

Moderatorzy: ilonaQltoorka
Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka