- Otrzymane podziękowania: 0
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie wrzesień 2013 =)
Mamusie wrzesień 2013 =)
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kocham Cię CÓRCIU całym serduchem :)
Ale nas zostalo... Cala piateczka
Tak, piątka uparciuchów spod znaku Wagi
Patrzę na Twój suwaczek i już powinien Jasiek być po drugiej stronie brzucha, pewnie sprawdza Twoją cierpliwość
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Monika23083
- Wylogowany
- rozmowna
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- 11,10.2013 Michalinka :)
Czy wy tez chcexie wyspac sie na zas? Ja ostatnio bym tylkk spala nie wiem czy to normalne ...
A te nasze dzieciaczkk tak nas straszyly a teraz widzicie jak dobrze w tych ich hotelach
- MyMelange
- Wylogowany
- rozmowna
Alez nam sie pospalo! Wstalam o 10.30 szok! Mialam isc na ktg, ale juz nie zdaze, wiec pojde jutro. W czwartek mam wizyte - ciekawe czy dostane skierowanie do szpitala...
Widze, ze u moich forumowych dwupakow tez nic sie nie dzieje
- Alivva
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mama Filipa 18.12.2002 i Alicji 12.09.2013
Korzystajcie brzuchatki,korzystajcie to juz Wasze ostatnie takie chwile
O rany to juz ostatki w odliczaniu jest was piatka,jutro moze,byc juz mniej
Tak patrzylam w tabele ostatnio...Asi Patrys chyba na razie najciezszy a Antek Madzi najdluzszy
Oooo wreszcie mi sie awatarek zmienil na ta moja "kluske"
Dresiara pozdrawia cioteczki
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
Jutro ktg...dzis juz nie poszlam bo w tym laboratorium dlugo czekalam.i jutro jak co pojde....
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pyzaurka u mnie to tak,że raz się pokładam a raz motorek w dupie i zasuwam z odkurzaczem i ścierą Za to w nocy ze spaniem u mnie masakra, bo ta mała łysolka maltretowała moją szyjkę
Kinia jak widać cisza spokój, może będzie 5 dzieciaczków jednego dnia Zostały dwie dziewuszki i trzech chłopaczków
Ja jutro na wizytę jadę z torbą, tak jak mi kazał, ciekawe czy wrócę z nią spowrotem do domu
- akina_zet
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Wiec tak...na wizycie dostalam skierowanie do laboratorium na badanie czystosci pochwy i test na wody....jutro wynik...i jesli wyniki sa zle jutro na oddzial jak dobre to w piatek na 8 mam byc na oddziale....
Jutro ktg...dzis juz nie poszlam bo w tym laboratorium dlugo czekalam.i jutro jak co pojde....
Czyli tak czy owak, maluch w tym tygodniu będzie z Tobą
- karolcia1919
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Czekam na moja kruszynkę
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- ninka333
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Moja Aluśka w 3 tyg przybrała 1 kg!!! i waży teraz 4250g
ale jedziemy zaraz z nią do szpitala dostaliśmy skierowanie do chirurga bo pępek wygląda coraz gorzej i pediatra stwierdziła, że lepiej żeby zajął się tym chirurg bo ona nie może dać miejscowych leków przeciwbakteryjnych
- pyzaura
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- papi88
- Wylogowany
- gadatliwa
ja dzis od rana latam po aptekach szukac jak najtaniej szczepionek oczywiście na ostatnia chwile jak zwykle i roznica jest duza bo np. w jednej aptece rotawirus 380 zl w drugiej 330 itd.
zajzalam dziś do gina aby się spytac czy mam przyjść w sr na wizyte skoro tak strasznie krwawie i powiedział aby przyjść ale jeżeli krwawienie się jeszcze nasili to do szpitala bo to nie koniecznie może być okres zwłaszcza jak karmie piersią aby obserwować czy nie lapie goraczki albo jakiś bóli
a wiecie ze mi dopiero po porodzie zrobila się ta linia wzdłuż brzucha i to krzywa do pepka idzie inaczej i od pepka w dol inaczej
co najlepsze dzwonili do mnie dziś z pracy ze mam być na obowiązkowym szkoleniu w pazdzierniku czy na maciezynskim mogą mnie scioagac na szkolenie...kierowniczka powiedziała ze to ważne...dodam ze pracuje na umowę zlecenie ale mam opłacane składki chorobowe z racji tego maciezynski mi się należy
biedroneczko co za cudowne wieści trzymamy kciuki!
a dziewczyny bylam wczoraj w mothercare jejku jakie tam super ciuszki sa dla dzieci!a jakie ceny....
- Karolina_Ger
- Wylogowany
- gaworzenie
Jestem studentką piątego roku psychologii. Szukam przyszłych mam chętnych do udziału w badaniu do mojej pracy magisterskiej. Na jego podstawie staram się zidentyfikować czynniki, które mogą w negatywny sposób wpłynąć na doświadczenie porodu. Jest to jedno z pierwszych badań tego typu na całym świecie. Zdecydowałam się na ten temat ponieważ wydaje mi się, iż zagadnienia związane z porodem a przede wszystkim sprawdzonymi merytorycznie metodami podniesienia komfortu rodzenia są spychane na margines i wymagają poświęcenia im większej uwagi. Być może dzięki wynikom, które uda mi się uzyskać możliwe będzie zapobiegnięcie ewentualnym przykrym zdarzeniom podczas porodu oraz zapewnienie, że moment ten będzie najszczęśliwszą chwila w życiu. Dlatego też proszę o poświęcenie odrobiny swojego czasu na wypełnienie kilku ankiet. Zajmują one od 30 do góra 60 minut. Nie jest to tak dużo czasu zważając na możliwe korzyści jakie mogą z niego wypłynąć. Poniżej zamieszczam link do strony, na której umieszczone są ankiety wraz ze szczegółowym opisem badania.
neko41.wix.com/badanie-
Pozdrawiam ciepło przyszłe mamy ,
Karolina Geronałowicz