BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 4 miesiąc temu #997769 przez basiek149
agatagama nie strasz... chyba tez będę musiała przymierzyć te moje sexi gacie. mierzyłam je zaraz po zakupie i były ok ale to było wieki temu yh...

Asiek śliczna karuzelka :) ja tez lubię takie stonowane kolorki :)

pesq super te komplecik :) naprawdę świetne rzeczy tworzy ta babeczka :)

Kurcze weszłam na wagę, a tam znowu na plus... :( Znowu popuściłam wodze i pożarłam tony czekolady.... wrrr..... i nawet nie mam wymówki. Jestem po prostu żarłokiem czekoladowym.

Zaz spokojnie :) z tego co cię tu poznałam to twierdzę, że będziesz jedną z pierwszych osób, które wrócą do swojej wagi sprzed ciąży :)
ja nawet nie wiem ile już ważę. jak pójdę na wizytę do gina to sobie wskoczę na wagę i wtedy się okaże.
ale jest jeden plus tych upałów bo odkąd się zaczęły to ja akurat mam kiepski apetyt. mogłabym tylko pić i pić.

Jurada ja też mam taki ucisk na szyjkę. i właśnie nie wiem czy to były spowodowane tym, ze mam tam założony szew czy po prostu mały się już tam pcha. i przez to non stop też latam do toalety ale tylko na siusiu bo cały czas mam wrażenie jakbym miała pełen pęcherz.
Podziękowania: asiekasiek

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 4 miesiąc temu #997770 przez basiek149
melisamienta ja również dołączam się do życzeń :) wszystkiego co najlepsze, dużo miłości i jeszcze wiele takich rocznic życzę :*:)

glooria jak tylko będziesz miała chwilkę to czekamy na relację z urlopu :)

9 lata 4 miesiąc temu #997771 przez asiekasiek
Gloria w końcu wróciłaś:D ale mam nadzieje że chociaż odpoczęłaś w PL :)

Melisamieta to dobrze, że wróciłaś do "żywych" ja nie lubię pisać z komórki :S a co do ruchów moja Mała też słabo rusza się ale właśnie tak jak piszesz pewnie przez upały... i tak jak pisałam ja jeszcze nie spakowana jestem... za tydzień może spakuje się w końcu ;) Gratulacje z okazji rocznicy :D

Rita właśnie tak mniej więcej chciałam wpasować w wystrój ;) tak będzie pasować bo tam też żyrafka jest :D

Agatagama ja tyle ważyłam przed ciążą :whistle: oddawaj moją wagę :evil: :evil: Ty pewnie czujesz się, źle w takiej wadze, a ja tak tęsknie do niej... jak schudnę do tej wagi mojej to już nie będę mówić że jestem gruba :P

A i wreszcie chłodek jest:) i głodna jestem :unsure: ale już nie będę nic jadła bo 21, a przez dzień mało co mogłam zjeść :pinch:

9 lata 4 miesiąc temu #997773 przez asiekasiek
ufff ja się mieszczę w te gatki :D jeszcze mam zapas....

9 lata 4 miesiąc temu #997775 przez kropka 889
Aaaa mamy wózek. Jest cudowny. Obejrzałam go tylko czy wszystko jest i póki co będzie spakowany.
Asiek czyli mamy ta sama karuzele :)
Gloria witaj:)
U mnie 96 cm czyli bez zmian
Miałam coś jeszcze napisać I zapomniałam. Idę zjeść pierogi może mi się przypomni

9 lata 4 miesiąc temu #997776 przez basiek149

Agatagama ja tyle ważyłam przed ciążą :whistle: oddawaj moją wagę :evil: :evil: Ty pewnie czujesz się, źle w takiej wadze, a ja tak tęsknie do niej... jak schudnę do tej wagi mojej to już nie będę mówić że jestem gruba :P

hehe Asia mam to samo. nie miałam idealnej figury przed ciążą, wiele kompleksów ale w porównaniu z tym jak wyglądam teraz i ile ważę to już nigdy nie powiem nic na swoją starą figurę :D teraz to dopiero jest dramat heh :pinch: dlatego tylko tak odliczam do porodu i do czasu aż będę mogła w końcu wrócić do dawnej formy...:)

u nas zrobiło się tylko ciemno ale powietrze jakoś specjalnie lepsze nie jest... :S troszeczkę wiatru poproszę...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 4 miesiąc temu #997778 przez basiek149

ha ha ha Asia :D :laugh: :laugh:
widzę, że agatagama zasiała panikę i wszystkie się teraz będziemy mierzyć :D

9 lata 4 miesiąc temu #997779 przez glooria
Jeszcze was czytam he he
Jak juz pisalam nie ma jak w domku
Tutaj ja jestem królową :whistle:

Urlop minal ale dal mi w kość z powodu goradzki dobrze ze juz tutaj jestem bo podobno jeszcze ponad tydzień a tu w uk 26 max
Ma byc

Niby nie musikalam nic robic ale to chodzenie za dziecmi gatki i pogawędki tak strasznie męczą :P
Do tego humorki i problemy innych
Ehhhh nie ma jak swoje cztery katy

A ile kasy szlo niczym woda z butelki w upalny dzień
Chyba wszystko pozalatwialismy oby he he

Nogi mam jak banki
Jak odpoczne to biore sie za przemeblowanie i szykowanie dla dziecka nowego lokum poza moim cialem :laugh:

9 lata 4 miesiąc temu #997780 przez Zazanna
Basiek dziękuję :blush: :)

Kropka ale jak to? Bez zdjęć wózka?? :silly:

Łee tam ja nie mierzę, od razu wzięłam 2 rozmiary większe :P Więc MUSZĘ się zmieścić :evil:

Kończę drugą poszewkę, a potem spać, dziś w dzień mi się nie udało niestety :)
Na szczęście już wykąpana i wysmarowana balsamem, to mogę się lenić :)

9 lata 4 miesiąc temu #997781 przez asiekasiek

basiek149 napisał:

ha ha ha Asia :D :laugh: :laugh:
widzę, że agatagama zasiała panikę i wszystkie się teraz będziemy mierzyć :D

no bo spakowałabym do szpitala a tu okazało by się po porodzie że nie mogę wejść :pinch: oj śmiechu by było :pinch: :pinch:

9 lata 4 miesiąc temu #997782 przez agatagama
no to chyba tylko mi dupa rośnie zamiast brzucha hehe :P
dziewczynki podmuchajcie tu troszkę do mnie, ja do was też dmuchnę, może jakiś mini wiaterek zrobimy?:)

9 lata 4 miesiąc temu #997783 przez kropka 889
Zaz może gdzieś za dwa tyg złożymy lozeczko wózek i ogólnie wszystko będzie przygotowane ro się pochwalę ;)

9 lata 4 miesiąc temu #997784 przez asiekasiek
Zaz ja zamówiłam L/XL i chyba też już największe wziełam od razu :D
Kropka mamy takie same karuzele:D a miśki wyglądają o wiele lepiej na żywo!!:)
Agatagama tylko oj tam widocznie za małe zamówiłaś widzisz ja z Zaz już największe rozmiary pozamawiałyśmy :D

9 lata 4 miesiąc temu #997787 przez basiek149
uff ja też weszłam w swoje B) ja wzięłam rozmiar M i powiem wam, że się przeraziłam jak miałam je teraz mierzyć. ale na szczęście są ok :)

9 lata 4 miesiąc temu #997791 przez asiekasiek

basiek149 napisał: uff ja też weszłam w swoje B) ja wzięłam rozmiar M i powiem wam, że się przeraziłam jak miałam je teraz mierzyć. ale na szczęście są ok :)

oj to dobrze :D

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia