- Otrzymane podziękowania: 95
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kropka 889
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 47
U nas tez ciut chłodniej
A dzisiaj ma być wózek juz się doczekać nie mogę
Aha ja też nie bardzo mam w co się ubierać masakra jakas
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
- kasia_asia
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 12
Mi nie najgorszy, ale noc miałam ciężką i strasznie chce mi się spać. Mimo że chłodniej i nawet kocykiem się przykrywałam, to miałam bolesny problem.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Muszę się przespać.
Ale Kasandra masz dobrze
- kasia_asia
- Wylogowany
- gaworzenie
Od kilku dni nurtuje mnie sprawa sterylizacji butelek. Nie chciałabym kupować specjalnego sterylizatora, bo może będę sporadycznie używać butelek. Ale czy można zwyczajnie wyparzać wrzątkiem plastikowe butelki te z aventu i tommy tipe? Czy one się nie uszkodzą, stopią... Zupełnie nie wiem i jeszcze nie czytałam nic na ten temat
- kasia_asia
- Wylogowany
- gaworzenie
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
i właśnie tutaj pytanie do MECH (jak oczywiście będziesz mieć czas)
Mech: kupiłaś sterylizator ten z Aventu i jesteś zadowolona z niego?? Wyparzałaś w nim smoczki i butelki?? bez problemu ??
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
mnie niestety również zły humor nie opuszcza. 3 trymestr mnie wykańcza, do tego upały też robią tu swoje. Już chyba 3 noc z rzędu mam nieprzespaną, jestem już tak wykończona a i tak spać nie idzie. dzisiaj zasnęliśmy gdzieś koło 3.00 a już od 6.00 znowu spać nie mogłam yh
co do ubrań to u mnie dramat... już naprawdę nie mam co na siebie włożyć... ostatnio mama przywiozła mi takie jedne moje spodnie i tak się ucieszyłam, że będę miała coś na zmianę a tu dupa... nie dałam rady ich wciągnąć na siebie koszulki jeszcze pół biedy chociaż też większość jest dla mnie za krótka ale coś tam jeszcze się znajdzie. ale ze spodniami mam straszny problem. po domu pal licho można chodzić w majtach przy tych upałach ale zaczynam się zastanawiać w czym ja do szpitala pojadę jak tam dalej pójdzie...
latanie do kibelka też już mnie drażni a ciągle już mam taki ucisk na pęcherz, że jest mus tam tak często zaglądać... chcę wrzesień
mieliśmy też dzisiaj z rana, przed największymi upałami jechać po wózek ale jakiś klient przyjechał i tyle z naszego wyjazdu wyszło ale jutro albo w środę jest już naprawdę mus jechać więc nawet niech mi nikt nie staje na drodze.
trochę siedziałam sobie dzisiaj na tarasie ale słońce już zaczęło tam wchodzić więc musiałam się ewakuować. przed domem też słońce, dopiero koło 17.00-18.00 robi się tam przyjemnie. a jest dopiero 12.00
kończę już wam marudzić
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
I czekamy na zdjęcia !!!
Pesq pokraśniałam
Rita nie martw się, ja na spacerach z piesą namiętnie obciągam koszulki, bo czuję, że mi właśnie puchatkowy brzuś widać heh Ale już nie kupuję nic, jakoś przeżyję
Łaaaaa ja też się zmierzę Ale jak chłopaki wrócą, bo mam cm wysoko, a mam zakaz wchodzenia na drabinę od chłopaków
Kasia_asia to oczyszczanie się tak wcześnie zaczyna?
Ja będę właśnie tak wyparzać –zaleję wrzątkiem i będę w nim trzymać przez parę minut
Basiek marudź ile wlezie, po to jesteśmy !!! :*
Ja się chyba ciut przerobiłam o.O Posprzątałam CAŁE mieszkanie już (z podłogami nawet), bo jakoś po tej przespanej nocy miałam mnóóóstwooo energii i teraz usiadłam z herbatą i tak mi trochę się słabo zrobiło :/ Przesadziłam. Teraz siedzę i się już nie ruszam, obiecuję
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Basia marudz ile wlezie:) każda tu marudzi oj te komary wstrętne:) heh przypomniała mi się bajka Rio 2;)
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 95
Ja chyba będę po prostu wyparzać we wrzątku butelki, choć tak jak Asiek pisze, od tego po jakimś czasie robi się taki osad na butelce. A ile czasu taka butelka powinna się wyparzać? Chciałam też wyparzyć smoczki do szpitala - Zaz jak Ty je wyparzałaś?
Nie wiem w ogóle czy do szpitala mam brać butelkę i mleko dla Stasia jakbym nie miała pokarmu? Na liście wyprawkowej szpitala tego nie ma, ale tak jakoś się nad tym zastanawiam...
Basiek, bidulko, ja też już mam ochotę płakać co chwila przez to wszystko i też już marzę o wrześniu. Tak niedużo zostało a mnie się wydaje, że ten wrzesień nigdy nie nadejdzie...
Zjadłam już obiad (D. przygotował pysznego kurczaka w curry z ananasem, miodem i ryżem) a potem jeszcze dwa wafelki orzechowe z Lidla, a i tak jestem głodna czuję, że mogłabym jeść non stop... Tylko nawet nie wiem na co mam ochotę
W ogóle teraz te dni tak mi się dłużą, wszystko już kupione, wybrane, nie mam co robić No i okres otrzymywania paczek się skończył Zostało spakowanie torby tak na tip top, bo na razie jest gotowa tak w 80% i do uprasowania kilka rzeczy, ale jakoś w taką pogodę nie mam do tego w ogóle siły...
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
Polecam spanie ile wlezie kto może, ja ostatnio też się nie wysypiam bo wstawanie do laktatora jest średnio pomocne w tym, wstawanie do Kornelka będzie przy tym cudowne - bo może się i nadal nie wyspie ale przynajmniej ile miłości w tym będzie... już się nie mogę doczekać budzenia się na placzki glodomora zamiast budzika...
Asiek, ja kupiłam ten aventowy to mikrofalówki i używam go kilkakrotnie w ciągu dnia do laktatora i jestem zadowolona, Wprawdzie narazie TP tylko tydzień, ale myślę że wiele się nie zmieni a zajmuje to tylko 2-3 minuty i gotowe, jest dość pojemny mieści 4 butelki naraz (narazie ich nie używam ale mam też z aventu plastikowe i sterylizowalam je dopiero raz tak wstępnie)
Kornel waży na dzień dzisiejszy (a właściwie wczorajszy bo dzis jeszcze go nie wazyli) 2145g więc zbliża się spowrotem do wagi urodzeniowej, za 15 minut będę go myla i spróbujemy raz jeszcze obiadu prosto ze źródła, ale obawiam się że po myciu może się zmeczyc i znów zasnąć
Całujemy i pozdrawiamy:)
- Myszata
- Wylogowany
- rozmowna
- Miłości nigdy za wiele
- Otrzymane podziękowania: 41
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
W ogole jestem zachwycona tym jaki super kontakt z tą panią z mommy loves me od buldożowych gadżetów Agatki ! (i zeberkowych Kas. Agatki ).. Pisała już do mnie czy czapeczka dwustronna ma mieć uszka, czy z jednej strony ma być jednolita czy też buldożkowa i teraz czy wolałabym bardziej obcisłe czy luźniejsze spodenki... Jednak jak ludzie robia cos od serca a nie masowo to to czuć
Cholera a ja nadal czekam na wózek, ma być pod koniec sierpnia... ciekawe czy mi w trzy tygodnie wywietrzeje
Mech - jeszcze troszke i będzie Kornel w domu