- Otrzymane podziękowania: 189
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My dziś od 13 do 23 praktycznie caly czas na nogach, jest super!!!
Zobaczcie co kupiliśmy Zagloweczce:))) (o ile się doda:) haha i ja w wersji motylem jestem:D
Jutro mamy sesje w Gdyni:)))
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
Madzia pewnie ze pamiętamy
u mnie dzisiaj noc odrobinę lepsza, otworzyliśmy okno i było w nocy lepsze powietrze ale oczywiście maratony na siusiu musiały być
a Wam jak nocka minęła kochane? Jak samopoczucie?
Zaraz będziemy wcinac ploteczki bo mały juz mnie szturcha ze głodny wiec mama musi zjeść
Oby dzisiaj była lepsza pogoda i juz mniej tej duchoty.
Agatka dobrze ze wszystko w porządku
Miłego dnia
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Mysia noc minela dobrze... Chłodno i przyjemnie... A powiem, ze nawet cit zmarzłam
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
My juz po śniadaniu. Siedzę sobie teraz na dworku i czekam aż młody wstanie , zje i ruszamy do miasta na jakies zakupy.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 95
Jak dobrze wstac po nocy kiedy w koncu bylo czym oddychac
I od rana tez fajnie bo jeszcze nie czuc zeby sie zar wdzieral do mieszkania.
My juz po sniadanku i przesolonej jajecznicy, ktorej smak trzeba bylo potem zagryzc kanapka z miodem
Kas, slicznie wygladasz i jaka zdobycz dla Zagloweczki
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Jak tam poranek? Dziś noc ciut chłodniejsza i od razu lepiej się spało Wstałam tylko 6 razy heh
Magda starsi ludzie już tak mają.. trudno. Musisz kochana przeżyć, staraj się nie brać tego za mocno do siebie i traktować to troszkę jak dziecięce fanaberie. Jakoś to będzie Ale nie powinna na Ciebie tak czy siak napadać :/
Kas jak Ci cuuudooownieeee <3
My po kawce i starłam już kurze z Bartusiowego kącika, teraz pójdziemy po śniadanko, a potem będę kończyć sypialnię i ...rozpakowuję wózek
Brzuś mi się ciutek obniżył, więc myślę, że już czas zacząć go wietrzyć A spacerówkę już jakiś czas temu zawiozłam do Mamy, bo nie bardzo miałam gdzie w domu schować tak żeby kota nie właziła, a że będzie potrzebna dopiero za rok w zasadzie, to Mama stwierdziła, że mi przechowa I zrobię tak samo jak z materacykiem -zostawię na wózku folię aby się nie kurzyło, ale porozcinam ją żeby mogła się wietrzyć
Dziewczyny co raz bliżej !!! Zostało mi 46 dni tylko
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Z D. Tez nic takiego nie zaobserwowałam choc na pewno tak bylo...
Ja nie mam problemów z oddechem i teraz ten 3 trym uważam za najlepszy. Bezstresowy:D
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Juradka wysłałam Ci zaproszenie jak coś
Rita cieszy mnie, że komuś poprawiam humor
Dziewczyny dostałam zachcianki na kanapkę z nutellą i musiałam biec do sklepu wrrr..... ale MAM
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
byłam u okulisty dzisiaj sprawdzić czy tam z siatkówką ok i jest ok mogę rodzić sn odwiedziłam siostrę i wypiłam u niej kawkę i pojechałam do domu żeby skryć się przed upałem:( już nie mam siły, dla mnie ten trymestr jest najbardziej męczący
Magda nie przejmuj się babcią chociaż wyobrażam sobie że jest to wkurzające
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Mam dziś dobry humor jak nie wiem, a to wszystko dzięki temu że w nocy było... zimno mamy łóżko tuż przy oknie i otwarte musiałam aż przymykać co czyniłam z olbrzymią radością W koncu!
Zaz - co do Twoich 46 dni - nie wiem czy pamiętacie, jak Juradka dosłownie wczoraj pisała że ma studniowke! OJACIE
A w ogole dzis wieczorem idziemy na jakas dobra szame i to mnie chyba nastraja w sensie ja pewnie zjem super salatke ale lubie salatki . A na obiad kurczak smazony by ZAZ juz drugi raz go robie
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Rita ja już byłam u okulisty w spodenkach takich dresowych (te co ostatnio zdjęcie sobie zrobiłam) i też w podkoszulku gdzie brzuch mi wychodził nie mam w co się ubrać Rita ja właśnie próbowałam ubrać się w top taki co kupiłam sobie w tamtym roku w sumie rozmiar S i jeszcze napoczątku czerwca założylam go dzisiaj go chciałam ubrać jejku co on mi tak zmalał i tak sobie myślę że kurcze zgrubłam i tyle w spodenki takie z materiau już pomału nie mieszczę się w sumie już nie mieszczę się ledwo pomaga gumka bo sobie przedłużałam do tej pory żeby brzucha nie gnieść a teraz koszmar aaaaa jeszcze miesiąc
W końcu zamówiłam sobie u hubiego resztę pierdół i zamówiłam podgrzewacz też i termometr, więc będę czekała na przesyłki a jeszcze karuzela ma przyjść