BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 4 miesiąc temu #997606 przez kasandra9
Dziewczynki, mam nadzieje, ze u Was chłodniej i lepiej:) kiepski tu zasięg, wiec nadrobię po powrocie, bo nie wszystko chce mi się w Tel załadować:) ale raczej widzę ze nic się nie działo na szczęście i wszystkie nadal w dwupaku:)
My dziś od 13 do 23 praktycznie caly czas na nogach, jest super!!!
Zobaczcie co kupiliśmy Zagloweczce:))) (o ile się doda:) haha i ja w wersji motylem jestem:D
Jutro mamy sesje w Gdyni:)))

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 4 miesiąc temu #997613 przez mysia5
Dzień dobry :)
Madzia pewnie ze pamiętamy :)
u mnie dzisiaj noc odrobinę lepsza, otworzyliśmy okno i było w nocy lepsze powietrze :) ale oczywiście maratony na siusiu musiały być :cheer:
a Wam jak nocka minęła kochane? Jak samopoczucie? :kiss:
Zaraz będziemy wcinac ploteczki bo mały juz mnie szturcha ze głodny wiec mama musi zjeść ;)
Oby dzisiaj była lepsza pogoda i juz mniej tej duchoty.
Agatka dobrze ze wszystko w porządku :)

Miłego dnia :kiss:

9 lata 4 miesiąc temu #997618 przez jurada
Dzien dobry dziewczynki!

Mysia noc minela dobrze... Chłodno i przyjemnie... A powiem, ze nawet cit zmarzłam
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

My juz po śniadaniu. Siedzę sobie teraz na dworku i czekam aż młody wstanie , zje i ruszamy do miasta na jakies zakupy.

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

9 lata 4 miesiąc temu #997622 przez Rita87
Dzien dobry!
Jak dobrze wstac po nocy kiedy w koncu bylo czym oddychac :)
I od rana tez fajnie bo jeszcze nie czuc zeby sie zar wdzieral do mieszkania.

My juz po sniadanku i przesolonej jajecznicy, ktorej smak trzeba bylo potem zagryzc kanapka z miodem :laugh:

Kas, slicznie wygladasz :) i jaka zdobycz dla Zagloweczki :woohoo:

9 lata 4 miesiąc temu #997624 przez jurada
Rita a ciebie to jak znaleźć na fb?

9 lata 4 miesiąc temu #997626 przez jurada
Jejku ile to postów trzeba napisać, żeby to przepchnąć!!!! :angry:

9 lata 4 miesiąc temu #997627 przez Zazanna
Dzień dobry :)

Jak tam poranek? Dziś noc ciut chłodniejsza i od razu lepiej się spało :) Wstałam tylko 6 razy heh :P

Magda starsi ludzie już tak mają.. trudno. Musisz kochana przeżyć, staraj się nie brać tego za mocno do siebie i traktować to troszkę jak dziecięce fanaberie. Jakoś to będzie :) Ale nie powinna na Ciebie tak czy siak napadać :/

Kas jak Ci cuuudooownieeee <3

My po kawce i starłam już kurze z Bartusiowego kącika, teraz pójdziemy po śniadanko, a potem będę kończyć sypialnię i ...rozpakowuję wózek :evil:
Brzuś mi się ciutek obniżył, więc myślę, że już czas zacząć go wietrzyć :) A spacerówkę już jakiś czas temu zawiozłam do Mamy, bo nie bardzo miałam gdzie w domu schować tak żeby kota nie właziła, a że będzie potrzebna dopiero za rok w zasadzie, to Mama stwierdziła, że mi przechowa :) I zrobię tak samo jak z materacykiem -zostawię na wózku folię aby się nie kurzyło, ale porozcinam ją żeby mogła się wietrzyć :)
Dziewczyny co raz bliżej !!! Zostało mi 46 dni tylko :woohoo: :woohoo: :woohoo:

9 lata 4 miesiąc temu #997629 przez jurada
Hej zaz! Mi to się jeszcze nic nie obniża, przynajmniej ja tego nie widzę... :)
Z D. Tez nic takiego nie zaobserwowałam choc na pewno tak bylo...
Ja nie mam problemów z oddechem i teraz ten 3 trym uważam za najlepszy. Bezstresowy:D

9 lata 4 miesiąc temu - 9 lata 4 miesiąc temu #997632 przez Rita87
Juradka, wysłałam Ci link do mojego profilu w PW :)

9 lata 4 miesiąc temu #997635 przez Zazanna
Wg mnie też najlepszy trzeci :) Tylko te upały bym skasowała :P

Juradka wysłałam Ci zaproszenie jak coś :)

Rita cieszy mnie, że komuś poprawiam humor :D

Dziewczyny dostałam zachcianki na kanapkę z nutellą i musiałam biec do sklepu wrrr..... ale MAM :woohoo:

9 lata 4 miesiąc temu #997641 przez Rita87
Kasia, trzymamy kciuki i czekamy na info jak tam wyniki z holtera :)

9 lata 4 miesiąc temu #997642 przez asiekasiek
Cześć dziewczynki :D od wczoraj podczytywałam was le nie miałam siły odp :(
byłam u okulisty dzisiaj sprawdzić czy tam z siatkówką ok i jest ok mogę rodzić sn ;) odwiedziłam siostrę i wypiłam u niej kawkę i pojechałam do domu żeby skryć się przed upałem:( już nie mam siły, dla mnie ten trymestr jest najbardziej męczący :(
Magda nie przejmuj się babcią chociaż wyobrażam sobie że jest to wkurzające :unsure:

9 lata 4 miesiąc temu #997644 przez pesq
Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej kochane!

Mam dziś dobry humor jak nie wiem, a to wszystko dzięki temu że w nocy było... zimno :woohoo: :woohoo: mamy łóżko tuż przy oknie i otwarte musiałam aż przymykać co czyniłam z olbrzymią radością :cheer: :cheer: W koncu!

Zaz - co do Twoich 46 dni - nie wiem czy pamiętacie, jak Juradka dosłownie wczoraj ;) pisała że ma studniowke! OJACIE :D

A w ogole dzis wieczorem idziemy na jakas dobra szame i to mnie chyba nastraja ;) w sensie ja pewnie zjem super salatke ale lubie salatki :) . A na obiad kurczak smazony by ZAZ :D juz drugi raz go robie ;)

9 lata 4 miesiąc temu #997655 przez Rita87
A ja sie wlasnie prawie poryczalam, bo sie wykapalam i stwierdzilam ze nie mam co na siebie zalozyc :( we wszystkich juz koszulkach wygladam jak Kubus Puchatek - bo brzuch mi dolem wychodzi. Te, ktore mam dluzsze sa za grube na taki upal i jedyne dwie leciutkie sukienki i tunika, ktore mi pozostaja sa w praniu :angry: wzielam w koncu i zalozylam koszulke D. B) i oczywiscie jemu, biedakowi, sie oberwalo, ze nie mam w co sie ubrac :P a najlepiej jakwczoraj zakladam sukienke i mowie co ona sie tak w praniu skrocila? Co jest? :blink: a mi chyba tak przez jeden dzien brzuszek wywalilo :laugh: ale sama az sie zaczelam smiac ze nie widze ze to ja rosne wszerz tylko ubrania posadzam o kurczenie sie :laugh:

9 lata 4 miesiąc temu #997657 przez asiekasiek
Pesq zazdroszczę dobrego humoru ;) ja coś mam do kitu humor :(
Rita ja już byłam u okulisty w spodenkach takich dresowych (te co ostatnio zdjęcie sobie zrobiłam) i też w podkoszulku gdzie brzuch mi wychodził :( nie mam w co się ubrać :( :( Rita ja właśnie próbowałam ubrać się w top taki co kupiłam sobie w tamtym roku w sumie rozmiar S i jeszcze napoczątku czerwca założylam go dzisiaj go chciałam ubrać jejku co on mi tak zmalał :huh: i tak sobie myślę że kurcze zgrubłam i tyle :pinch: :pinch: :pinch: :pinch: :pinch: w spodenki takie z materiau już pomału nie mieszczę się :blink: w sumie już nie mieszczę się ledwo pomaga gumka bo sobie przedłużałam do tej pory żeby brzucha nie gnieść :blink: a teraz koszmar :( aaaaa jeszcze miesiąc :(

W końcu zamówiłam sobie u hubiego resztę pierdół :) i zamówiłam podgrzewacz też i termometr, więc będę czekała na przesyłki :D a jeszcze karuzela ma przyjść :D

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia