BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 4 miesiąc temu #997557 przez jurada
Ja wychodziłam na krótkie spacery tak do 30 minut po powrocie ze szpitala czyli po 10 dniach od narodzin...

Niektóre mamy stawiają dzieciaczki na balkonach i je werandują zanim wyjdą na spacer.

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 4 miesiąc temu - 9 lata 4 miesiąc temu #997558 przez mysia5
Zaz jakby była pogoda to ja też chciałabym tak wyjść:) ale boję się że mogę nie dac rady tak szybko po porodzie, pewnie zależy jak przebiegnie poród :) <przerażony> chciałabym żeby już było po, wszystko się zagoilo i żebyśmy mogły się szczęśliwie chwalić jak jest super u każdej :) :kiss:
ooooo to ma kkoś kontakt z niezapowiedziana ? coz to za tajemnice :cheer: B)
ha ha ja też czasami mam problem wstać jak coś podnoszę :blush: :silly: i butki niekiedy się ciężko zakłada ... :whistle:

9 lata 4 miesiąc temu #997559 przez pesq
AAh wybaczcie, czekałam na Was i ... zasnelam :D Ale czuje sie lepiej za to :silly:

Juradka - a kim Ty jestes na fb? Kompletnie Cie nie moge znalezc! Zapros albo odezwij sie albo cos :)

Co do Niezapowiedzianej to hmm... po fotce na fb wpadlam na to ja i chyba Anisia tez wpadla ze Nicole to Niezapowiedziana (ma na imie Nicole w tabelce naszej - niezbyt często i polubila Kornelka filmik na fb) i zagadałysmy czemu sie nie odzywa. Napisala ze nadrobi i sie odezwie. Trzymam za slowo! :) Agata tez pisala ze juz po remoncie i ma sie odezwac. Ale wiecie no moze nie maja czasu albo ochoty albo nie sa takie wylewne jak my ;) ;)

Zazzzzzzzzzz chce mi sie jeść. Jejuuuuuuu jaki ladny obiad. Ja po podobnym dzis (wolowina zamiast kury) mialam zly cukier.. w sensie bez tragedii bo 128 a mozna do 120 - to nie jest jakies halo wielkie :P Przegielam z mlekiem i ziemniakami :/ Nie moglam sie powstrzymac!

Czyzby zniknął tydzien porodu Any w tabeli? O co tu chodzi, mi sie juz wszystko miesza . :P

Dziewczyny ja chodze w takich szmatach po domu ze az mi wstyd.. A na zewnatrz tez malo lepiej bo prawie nigdzie nie wychodze, a jak juz wychodze to nie mam czego wcisnac na siebie. Dzis wyciełam worek pokutny z sukienki... mojej babci :blink: :blink: :blink: hahahah pokaze Wam zaraz :D

9 lata 4 miesiąc temu #997560 przez Zazanna
Heh ja chodzę w japonkach :P
No właśnie życie na bank zweryfikuje i zanim się nauczę nowego sposobu życia to akurat tydzień spokojnie minie :P Ale na tą chwilę to bym chciałą od razu biegać heh :)

Juradka a po tych 10 dniach już się dobrze czułaś? Czy jeszcze Cię bolało?

Zjadłam arbuza i się nie mogę ruszać taka jestem pełna B)

9 lata 4 miesiąc temu - 9 lata 4 miesiąc temu #997562 przez pesq
Hahah

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Sama to wycięłam :D ale jakie przewiewne :silly:
Załączniki:

9 lata 4 miesiąc temu - 9 lata 4 miesiąc temu #997563 przez mysia5
Ja to w ogóle czuje się jak jeden wielki chodzący arbuz :laugh: jak bym się przewróciła to można mną kulac :silly:
Pesq to czekamy aż dziewczynki się odezwa :)
Ja kocham ziemniaki i praktycznie mogę jeść je codziennie :cheer:
Nie martw się, ja też nie mam w czym chodzić.. :whistle: w domu teraz biorę koszulki z męskiej części szafy haha, pasują idealnie na brzus B)

bardzo ładna sukienka , wygląda jak byłaby taka oryginalnie ;) żaden worek :P i ważne ze wygodnie ! :cheer: :)

9 lata 4 miesiąc temu #997566 przez pesq
Mysia ja to nożyczkami sama powycinalam bo byla do ziemi :D naprawde babci :blink: :blink: a po domu cudna jest :)

W ogole wyszlam na balkon i wieje wiatr jakiś !! Co za ulgaaaaaaaaaaaa :silly:

9 lata 4 miesiąc temu #997568 przez Rita87
Jejku mnie taki dol zlapal przez ten upal ze juz bylam bliska placzu... Nic mi nie pasowalo, nie moglam sobie miejsca znalezc i do tego jeszcze mnie mdlilo :sick: ale wpadli znajomi, pogadalismy sobie i od razu mi lepiej :) przetrwalismy z nimi najgorszy ukrop a teraz juz okienka pootwierane i nasza "klimatyzacja" chodzi :laugh: jak mi sie uda to wstawie Wam zdjecie zaraz.

Pesqs, ale uroczo wygladasz<3 ja na te upaly to w ogole nic nie mam wyjsciowego... Jedna sukienke i to tez taka, ze jedynie ciaza mnie rozgrzesza z chodzenia w niej :laugh:

Dziewczynyyyyy, a dacie mi linka do tej grupy na fb, bo Sylwia sie nie odzywa a chcialam zobaczyc Kornelka :) i sie doczekac nie moge :P

9 lata 4 miesiąc temu #997569 przez Rita87
Tak sie chlodzimy :laugh:

Załącznik nie został znaleziony

9 lata 4 miesiąc temu - 9 lata 4 miesiąc temu #997570 przez pesq

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

to gr na fb - ale tam malo piszemy :) nie wiem czy da sie dolaczyc to najgorsze.. bo Sylwia zmienila na tajną czy cos, ale sprobuj..

FAJNA KLIMA :D :D
Podziękowania: Rita87

9 lata 4 miesiąc temu #997571 przez Rita87
Dzieki Pesq, wyslalam prosbe o dolaczenie i moze na fb Sylwia wejdzie wczesniej niz na forum ;)

Tez bym chciala moc jak najszybciej wychodzic na spacerki. Mam nadzieje ze kondycja moja i Stasia po porodzie no i pogoda nam pozwola :)

Eh mi tez juz ciezko cokolwiek zrobic normalnie. Zwykle czynnosci sprawiaja problem bo albo juz zbyt ociezale sie czuje albo sily nie mam... Z boku na bok ciezko sie przewrocic i to juz jest wyczyn a co dopiero np schylic sie i schowac cos do najnizszej szafki... Stasiu ma jeszcze przykaz min 2 tyg siedzenia, ale juz tak nie moge sie doczekac az bede mogla normalnie funkcjonowac :)

9 lata 4 miesiąc temu #997572 przez pesq
Ritka a Ty w ktorym tyg jestes?

9 lata 4 miesiąc temu #997573 przez Zazanna
Pesq super worek pokutny ! <3 Naprawdę ładny :)

Mysia ja też zasuwam w Tomkowych :D Choć teraz jak taki upał, to w nich nie wytrzymuję, muszę mieć mocno wycięty dekolt żeby żyć i najlepiej bez rękawów.. a z kolei w takich wyglądam jak dynia -.-‘

9 lata 4 miesiąc temu #997574 przez jurada
Pesq wyslalam Ci zaproszenie :)
Podziękowania: pesq

9 lata 4 miesiąc temu #997576 przez Rita87
U mnie wg ostatniego usg dzisiaj 35 i 4. A wg miesiaczki 8 dni pozniej, czyli 36 i 5 juz by bylo :woohoo: ale od samego poczatku miedzy usg i OM bylo ok 2 tyg roznicy i lekarze mnie uspokoili ze skoro od samego poczatku juz tak sie utrzymuje to ewidentnie mialam pozniej owulacje. Tym bardziej ze cykle mialam dlugie a ostatnia miesiaczke prawie 3 tyg spozniona :unsure:

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia