- Otrzymane podziękowania: 174
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Niektóre mamy stawiają dzieciaczki na balkonach i je werandują zanim wyjdą na spacer.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
ooooo to ma kkoś kontakt z niezapowiedziana ? coz to za tajemnice
ha ha ja też czasami mam problem wstać jak coś podnoszę i butki niekiedy się ciężko zakłada ...
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Juradka - a kim Ty jestes na fb? Kompletnie Cie nie moge znalezc! Zapros albo odezwij sie albo cos
Co do Niezapowiedzianej to hmm... po fotce na fb wpadlam na to ja i chyba Anisia tez wpadla ze Nicole to Niezapowiedziana (ma na imie Nicole w tabelce naszej - niezbyt często i polubila Kornelka filmik na fb) i zagadałysmy czemu sie nie odzywa. Napisala ze nadrobi i sie odezwie. Trzymam za slowo! Agata tez pisala ze juz po remoncie i ma sie odezwac. Ale wiecie no moze nie maja czasu albo ochoty albo nie sa takie wylewne jak my
Zazzzzzzzzzz chce mi sie jeść. Jejuuuuuuu jaki ladny obiad. Ja po podobnym dzis (wolowina zamiast kury) mialam zly cukier.. w sensie bez tragedii bo 128 a mozna do 120 - to nie jest jakies halo wielkie Przegielam z mlekiem i ziemniakami :/ Nie moglam sie powstrzymac!
Czyzby zniknął tydzien porodu Any w tabeli? O co tu chodzi, mi sie juz wszystko miesza .
Dziewczyny ja chodze w takich szmatach po domu ze az mi wstyd.. A na zewnatrz tez malo lepiej bo prawie nigdzie nie wychodze, a jak juz wychodze to nie mam czego wcisnac na siebie. Dzis wyciełam worek pokutny z sukienki... mojej babci hahahah pokaze Wam zaraz
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
No właśnie życie na bank zweryfikuje i zanim się nauczę nowego sposobu życia to akurat tydzień spokojnie minie Ale na tą chwilę to bym chciałą od razu biegać heh
Juradka a po tych 10 dniach już się dobrze czułaś? Czy jeszcze Cię bolało?
Zjadłam arbuza i się nie mogę ruszać taka jestem pełna
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Sama to wycięłam ale jakie przewiewne
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
Pesq to czekamy aż dziewczynki się odezwa
Ja kocham ziemniaki i praktycznie mogę jeść je codziennie
Nie martw się, ja też nie mam w czym chodzić.. w domu teraz biorę koszulki z męskiej części szafy haha, pasują idealnie na brzus
bardzo ładna sukienka , wygląda jak byłaby taka oryginalnie żaden worek i ważne ze wygodnie !
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
W ogole wyszlam na balkon i wieje wiatr jakiś !! Co za ulgaaaaaaaaaaaa
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 95
Pesqs, ale uroczo wygladasz<3 ja na te upaly to w ogole nic nie mam wyjsciowego... Jedna sukienke i to tez taka, ze jedynie ciaza mnie rozgrzesza z chodzenia w niej
Dziewczynyyyyy, a dacie mi linka do tej grupy na fb, bo Sylwia sie nie odzywa a chcialam zobaczyc Kornelka i sie doczekac nie moge
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
to gr na fb - ale tam malo piszemy nie wiem czy da sie dolaczyc to najgorsze.. bo Sylwia zmienila na tajną czy cos, ale sprobuj..
FAJNA KLIMA
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
Tez bym chciala moc jak najszybciej wychodzic na spacerki. Mam nadzieje ze kondycja moja i Stasia po porodzie no i pogoda nam pozwola
Eh mi tez juz ciezko cokolwiek zrobic normalnie. Zwykle czynnosci sprawiaja problem bo albo juz zbyt ociezale sie czuje albo sily nie mam... Z boku na bok ciezko sie przewrocic i to juz jest wyczyn a co dopiero np schylic sie i schowac cos do najnizszej szafki... Stasiu ma jeszcze przykaz min 2 tyg siedzenia, ale juz tak nie moge sie doczekac az bede mogla normalnie funkcjonowac
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Mysia ja też zasuwam w Tomkowych Choć teraz jak taki upał, to w nich nie wytrzymuję, muszę mieć mocno wycięty dekolt żeby żyć i najlepiej bez rękawów.. a z kolei w takich wyglądam jak dynia -.-‘
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania