- Otrzymane podziękowania: 278
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
okna pootwierane a żadnej różnicy nie czuję
nom, chłopaków trochę poniosło z tym pomysłem. wiem, że lekarz powiedział, że jest dobrze ale kurcze są upały i nigdy nie wiadomo co się może stać. w sobotę jak było u nas 37stopni to mimo, że leżałam to z tego gorąca robiło mi się słabo i niedobrze.Basia to dobrze ze wybilas c głowy mężowi taka podróż. lepiej niech będzie pod ręką a nie 200km dalej...
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
lepiej niech maz będzie blisko. mój teraz ma blisko do domu i jestem spokojniejsza bo wiem ze w 10 minut będzie u mnie a czasami to pracował o wiele dalej...
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
Z wizyty zdam Wam jutro relację.
A teraz padam spać
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Kropka to czekamy na przygotowania i zdjęcia
Kasia i jak ???
Asiek a będziesz odświeżać maskotki z karuzelki przed urodzeniem? Bo moja karuzelka jest zamontowana i w sumie się kurzy i tak myślę, że je przepiorę w jakoś na początku/w połowie września jeszcze –w sumie tak przepłuczę w ręku aby świeże były
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
U mnie też duszno, na szczęście nie zostałam pogryziona przez komary bo mamy siatkę w oknie i te france nie wlatują, a wczoraj jak popatrzyłam się na siatkę to pełno tych dziadów było na niej na zewnątrz domu. Teraz wietrzy się w domu, nawet chłodno mam pokoju i zaraz bunkruje się już dość mam takiego życia
Zazanna ja przepiorę w pralce, z ubrankami małej, tylko nie wiem czy nie będę mieć problemu z rozwiązaniem sznureczków... no zobaczymy...
Kasia opowiadaj co i jak ...???
ja już po śniadanku bo obudziłam się z w wilczym głodem bo w sumie mało jadłam wczoraj bo nie chciało mi się ...
- kropka 889
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 47
Mnie też w nocy pogryzly komary ale w stopę.
Myślałam że w nocy obędzie się bez wiatraka ale nie dało rady. Jak zasnęłismy bez to później cala mokra się obudzilam.
Oczywiście zdjęcia będą wszystkiego
A dzisiaj nasze
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Asiek ja mam wszystko poprane to z czym wrzucić ? i właśnie też nie wiem jak z tymi sznureczkami, dlatego planowałam w ręku przeprać żeby nie musieć odwiązywać
T. mi wydrukował literki -mam ich całą ryzę i będę dziś wycinać Na razie zrobię napis na ścianę, a później jak będę miała trochę czasu to uszyję mu alfabet i będziemy się mogli bawić i przy okazji uczyć literek A jak nie będę miała czasu na szycie 3D to chociaż powycinam takie mięciutkie i kolorowe i też będą fajne -No ale na to mam jeszcze kilka lat heh
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Coś mi się zdaje, że warto uprać te karuzelki, bo to będzie ich ostatni raz haha, bo potem już nie będzie czasu myśleć takich poważnych sprawach
My już po śniadanku -sałatka grecka z kromką razowca
Asiek a jak u Ciebie? Idzie waga czy stoi? Udaje Ci się pilnować?
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
Mech , śliczny przystojniak z Kornelka
Pesq, jaki komplecik <3
Mnie wczoraj coś bolał brzuch i jakaś słaba bbyłam a w nocy strasznie mnie ciągnie w pachwinach i czasami czuje bóle jak na okres, to znak że macica się rrozciąga ?
Asiek karuzelka śliczna
Zaz, uwielbiam Twoje historie <3 zawsze się buzia uśmiecha przy tym
Kropka ślicznie wyglądasz, tak zgrabnie aaah
Kasiu daj znać jak tam
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kropka właśnie slicznie wyglądasz
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Oooo matko, jakby moja się rozbiła, to masakra, bo ta u lekarza dodaje półtora kilo -to by mnie lekarz na obóz odchudzający wysłał już, a nie tylko dietetyczkę sugerował
W każdym razie w moim przypadku tycie zostało zakończone -nie chce nigdy w życiu zobaczyć na wadze 90. NIE ma takiej opcji Bartuś musi sobie teraz brać z zapasów zebranych przez 8 miesięcy -a jest czym szastać
W pytaniu na śniadanie będzie o cesarkach i się w pasku wyświetla "czemu polki wciąż się decydują na cc" -czy jakoś tak. A co polki mają do gadania Przecież to decyzja lekarza, a zgodnie z prawem polka nie ma nic do powiedzenia, to po co taki tekst hmmm??? Zaraz do nich zadzwonię i się będę kłócić
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Na początęk holter i wyniki u kardiologa: wyniki nie wyszły złe średnia 132/81 czyli to jest dobre ciśnienie, natomiast trochę za wysokie miałam w nocy, zdarzało się i 143/85, może miałam koszmary dołożyła mi jeszcze jedną tabletkę i mam teraz 4x dopegyt i jeszcze magneb6 aż 6x dziennie (w badaniach wyszło że tego magnezu mam tak przy dolnej granicy) jeszcze nigdy tak jak pod koniec ciąży nie brałam tylu tabletek. ..
Teraz troszkę o Jasiu, ktg i wizycie u mojej ginekolog
Ktg wyszło dobre, mały się ruszał, serduszko mi biło prawidłowo.
No i wreszcie moja doktor zrobiła mi usg i wiem ile waży Jasiek 2800g, rany noszę już w brzuszku prawie 3kg
podobno wagę ma idealną i raczej nie przekroczy 3,5kg przy porodzie.
Troszkę się jedynie martwię, że w.g usg jest dwa tygodnie młodszy, czyli usg pokazuje 34tydz a nie 36tydz, jednak wierzę Pani doktor, że wszystko jest w jak najlepszym porządku.
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ja wczoraj dostałam, mam trzy razy dziennie o wybranej przez siebie porze liczyć ruchy maluszka w ciągu godziny i musi ich być 10.
Jeśli naliczę 10 w ciągu 10min to wtedy przerywam liczenie.
Jeśli w ciągu godziny liczba ruchów jest za mała to próbuje następną godzinę, a jeśli dalej nie czuje lub jest za mało tych ruchów to mam się zgłaszać na ip.
Tak samo w przypadku krawawienia, silnych skurczów, ciśnienia powyżej 150/90 itp.