- Otrzymane podziękowania: 278
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
pesq napisał: No i dzis robie na obiad placuszki z cukini by Zaz + twarożek chrzanowo koperkowy + łosoś wędzony na wierzch.. i mężowi położę plasterki łososia wędzonego na zimno którego uwielbiam, a sobie wrzuce go na sekunde na patelnie :/ :/ W sumie mam przeciwciała toxo ale później bym o tym myslała sto lat
Hahaha Asiek takie miałam nogi że tego samego dnia go odesłałam
Pesq to mówisz, że nie polecasz zbytnio
o ja może jutro zrobię cukinię zapiekaną... a jak robisz te placki?? jajko i bułka i na patelnię?? a ten twarożek chrzanowo koperkowy jak??
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
pesq napisał: No i dzis robie na obiad placuszki z cukini by Zaz + twarożek chrzanowo koperkowy + łosoś wędzony na wierzch.. i mężowi położę plasterki łososia wędzonego na zimno którego uwielbiam, a sobie wrzuce go na sekunde na patelnie :/ :/ W sumie mam przeciwciała toxo ale później bym o tym myslała sto lat
Hahaha Asiek takie miałam nogi że tego samego dnia go odesłałam
Padam
Zaraz ze smiechu popuszcze lub urodze
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Gloria jejku że trzecia córka noi co!!... Ludzie głupi... ostatnio ktoś nas się pytał co bedzie, M. dumny mówi że córeczka tatusia a ten ktoś do niego eee nie chłopak... toś się nie postarał... powiedziałam temu komuś żeby on nie nawalił jak zacznie się starać... ehh idioci ludzie ...
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Ja niestety nie moge bulek tartych ani nic, Zaz mi dała taki przepis : jedna cukinia, dwie łyżki płatków owsianych, jedna łyżka jogurtu naturalnego, 1 jajko i przyprawy -i usmażyłam na oliwie z oliwe takiej do smażenia - dziś wypróbuje Twarożek to po najmniejszej linii oporu - kupilam grani naturalny w biedrze, dodam chrzan ze słoika, koperek, z łyżeczke śmietany, sól i przyprawy ser biały też byłby spoko ale trzeba by wiecej śmietany
Wiecie jaka jestem słaba.. miałam do zrobienia : zakupy, zebranie prania, rozwieszenie prania, rozpakowanie zmywarki zapakowanie nowej i podłogi. Byłam na zakupach, podłogi tylko pozamiatałam (nie mam siły myć) i zebrałam pranie i padłam jak mucha ...
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Taki nawyk z życia sportowca
Moje były polane po prostu jogurtem -wcześniej robiłam sos czosnkowy na jogurcie, ale teraz po czosnku mam zgagę, więc sam jogurt
A i jakbyś takie robiła to przygotuj się, ze się moga troszkę rozpadać, ale to zależy czy sukinia bardzo wodnista -a cukinię ścieram na dużych oczkach
"Hahaha Gloria taka prawda, piszą że nogi do nieba a nogi ledwo do d... "
hahahhaha
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
pesq napisał: Coś mi Łukasz mówi żeby cukinie zetrzeć już teraz, posolić i odstawić - podobno się odwodni i moze sie tak nie bedzie rozpadac. OJENYYYYYYYYY to oznacza ze musze wstać i znow cos robic
Ja tam jestem leniem i nie lubię czekać -nie przeszkadza mi jak się coś troszkę rozpadnie heh
Pomalowałam paznokcie i chyba mnie drzemka łapie
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
dziewczyny nie mogę z tych tekstów
jesteście boskie ! <3 jak dobrze ze jest to forum
Pesq ja też jestem strasznie słaba, miałam dziś ogarnąć mieszkanie ale jak za coś chce się zabrać to ledwo wstanę i nie mam sił, włączyłam pranie - chociaż coś
czy Was też tak palą/pieką nogi? Tzn stopki... Kurcze mnie strasznie... musiałabym je co chwilę wkładać do zimnej wody bo tylko tam jest ulga :/ błagam o deszcz !
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mi przyszedł termometr nie wiem czy go rozgryzłam czy nie... mąż przyjedzie to sprawdzi... i czekam na paczkę z Hubi... A przyszły mi nakładki na piersi i jakieś takie dziwne to jest...
Mysia no mnie też pieką stopy i osłabiona jestem... starłam cukinie a czuje się jakbym posprzątała cały dom
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
ja też czekaaaaaaaaaaaaaam na hubiego .... ale chyba sobie poczekam do jutra chociaż nie zamówiłam dużo, bo chyba tylko 4 rzeczy no ale sam fakt..
właśnie też zastanawiałam się nad kupnem tych nakładek na piersi bo chciałabym wziąć je do szpitala, bo ponoć położne na siłę przykładają kobiecie dziecko do piersi a jak nie chce lecieć to cisną pierś :/ więc ja tam pewnie będę płakać z bólu cały czas, może jakoś odrobinę te nakładki mnie uchronią ale kurcze nie wiedziałam jaki rozmiar zamówić i pójdę je chyba kupić do sklepu, będę widziała na żywo to może będzie mi łatwiej wybrać
ja chcę się zabrać za ogarnięcie rachunków i popłacenie, wymaga to tylko paru kliknięć ale jakoś wydaje mi się zbyt męczące haha i mówię sobie cały czas 'za chwilkę'
poszłam na łatwiznę i zjadłam sobie zupkę chińską , całkiem całkiem była
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 95
Eh i kolejny upalny dzien... I tak podobno nawet do 25.08 <zalamka> naprawde jakiegos dola lapie przez ten skwar, jak wieczorem jest troche wiaterku to jakos od razu zycie wydaje sie lepsze i wszystko bardziej znosne no ale jakos musimy przetrwac te dni, choc mi sie ciagna niemilosiernie... Dobrze, ze chociaz z roznych sytuacji na forum mozna sie posmiac
Ja dzis uprasowalam dwa przescieradelka do lozeczka i czuje ze to bedzie koniec na dzis z zelazkiem, tak mnie to wymeczylo. Fatalnie sie prasuje bawelniane i do tego na gumce. Nie wiem czy to kwestia materialu czy mojego zelazka badziewnego, ale parowanie na ful, pdikanie woda a i tak nie jest idealnie jakbym chciala domyslam sie, ze jak juz bedzie Stas to nie bede miala czasu tak sie spuszczac nad tym prasowaniem, ale jakos na jego przyjscie wszystko bym chciala przygotowac idealnie Asiek, a Ty juz prasowalas posciele i przescieradla od remi?
Kasia, super, ze z Jasiem wszystko ok i ze srednia pomiarow tez wyszla dobra:) a na ten poziom magnezu to mialas zlecone dodatkowo? Bo jestem ciekawa jak u mnie z magnezem, ale nigdy nie mialam poziomu sprawdzanego.
Kurcze, pisze z tel i juz wiecej nie pamietam
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rita ja też miałam problem z prześcieradełkami.. Ale doszłam do wniosku, że się naciągną na materacyku, więc nie są idealnie gładkie