- Otrzymane podziękowania: 170
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
My dopiero wróciliśmy z Poznania, pojechaliśmy po wózek i na zakupy. i padam... tak więc później was nadrobię.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- anisia27
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
Boze jest tak gorąco ze mi się nawet komputera nie chciało odpalać.... Bylam w piatek u swojej ginki i dupa wizyta w przyszly piatek szyjka sie nie skraca , jest zamknieta ... no ale niestety jednak mam te bakterie wiec zazywam zurasept czy jakos tak no i zobaczymy na nastepnej wizycie
Mam milion badan tak jak Wy do zrobienia w tym ten cudowny hbs o ktory sie tak martwila Pesq, aaa i najlepsze ze nie dosc ze jestem nosicielem paciorkowca to musze zrobic ten gbs ... niby niekonieczne ale zeby sie szpital nie czepiał - bezsensu.
Nie wiem ile maluszek wazy i raczej dowiem sie przy porodzie albo w szpitalu bo powiedziala zebym sie na usg umowila po raz 2 III trymestru i szczerze to mi sie naprawde juz nie chce, a raczej juz sil nie mam :/
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Wróciłam z rudą z dworu… masakra jaki ukrop.. o.O MASAKRA. Ale w nagrodę mam puszkę mirindy z lodówki
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Asiek hahhahahahhahahahahah zabiłaś mnie tymi miśkami xD
Pesq polecam się na przyszłość Twoje placki wyglądają zdecydowanie bardziej apetycznie od moich U mnie dziś rosół AAa Asiek co do zjadania 20 sztuk –robię z jednej cukinii –bo tak mi smakują zawsze, że jem je aż się nie skończą
Oj Basiek.. też bym się wściekła..
Anisia mnie też te badania dobijają... -.-'
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- anisia27
- Wylogowany
- budujemy zdania
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Basia - ogolnie wózek super ale rozumiem że wkurzylas sie na te biale wstawki skoro mialo ich nie byc... Wydaje mi się że to nie są groszowe sprawy wiec powinni chyba coś z tym zrobic...
A tak w ogole to MÓJ WÓZEK TEŻ PRZYSZEDŁ Łukasz pojechal po niego ! strasznie sie jaram, ale teraz sie boje czy na pewno bedzie ten który chcialam a i najlepiej, bierzemy do niego fotelik maxi cosi i mówie do Ł. - wybierz kolor mniej wiecej pod kolor wózka (taki szaro beżowy bym powiedziała) ew. czarny a on - a ja myślałem o takim... jeansowym K.. niech tylko mi wróci z jeansowym fotelikiem to zabije
Miałam z nim jechac ale cos mnie brzuch boli jak na okres :/
- anisia27
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
Wszystkiego mam mniej więcej po 5, najwięcej body bo tego to ok.10 głównie rozmiary 62-68.
Przyznam się, że do tej pory nie spakowałam tej torby do szpitala leniwa się taka zrobiłam.
Pesq te placuszki aż się proszą o zjedzenie
Basiek, też bym się wkurzyła skoro chciałaś mieć gładki.
Co do wózków my mamy zamówiony taki wózek
ale jeszcze przyjdzie mi na niego czekać trochę ok. dwóch tygodni.
Zazanka właśnie widziałam od 20 jest nadzieja na ochłodzenie
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
A w ogole - mąż pojechal i wybiera fotelik.. chcialam zeby sam wybrac - czarny, szary albo beżowy maxi cosi cabrio fix... w koncu zaczal mi wymyslac i pokazywac jakies brązy - wkurzylam sie i znalazlam taki czarno-bialo/szary wyslalam zdjecie i mowie bierz ten.. na co on - ale taki w centki?! az sama zadzwonilam do sklepu i powiedzialam jaki mają mu dać ciekawe czy nie wróci z jeansowym w centki hahah
- melisamienta
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
Dzisiaj prawie cały dzień przeleżałam, a martwię się jeszcze koleżanką. Jest w 6 tygodniu ciąży. W piątek była u lekarza na nfz powiedział ze jest wszystko ok, a w niedziele wylądowała w szpitalu. Ciąża zagrożona ma leżeć i bierze 4 luteiny dopochwowo dziennie.
Basiek wózek cudny Myślę że powinni wymienić bez problemu to ich błąd.
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Basia faktycznie inaczej wyglądał na zdjęciach ... nie dziwię się że zła jesteś...
Zazanna jeszcze ponad tydzień trzeba czekać na ochłodzenie..., no ale w końcu jakieś światełko w tunelu jest...
Pesq oj ja też nie chciałabym jeansowego jak go zobaczysz z jeansowym to powiedz mu że obiadu nie ma
Anisia będzie dobrze z tym wynikiem, ja na paciorkowca zrobię sobie za tydzień we wtorek bo mam wizytę to od razu na olszańskiej sobie zgrobię... a gdzie w szpitalu przyjmuje Twój lekarz??
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
no nic, może się przyzwyczaję