- Otrzymane podziękowania: 278
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mysia jak dzisiaj przesyłka nie dotrze to będę zła jak osa i będę płakać bo ileż można czekać...
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- anisia27
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Co do nogi to dlatego, że po takim skurczu zrobił się zakwas Jak rozchodzisz to będzie lepiej
Kas chyba od razu malowany zebrą hmmmm nie widziałam takiego na aukcjach
Hahahaha Kas zabił mnie Twój powód tarzania !!! -Przepraszam
Ja robię z jednej cukinii Ale robię tylko dla siebie, bo chłopaki bez mięsa to łeee….
Asiek no właśnie za dużo mi pokazywał i zła byłam, bo pamiętam jak się musiałam namęczyć aby spalić 300 kalorii biegając Sprawdzę i napiszę Teraz mam wpisane właściwe dane –dwa razy sprawdziłam
Kaaasss jak tylko będziesz miała zdjęcia to dawaj !!!
Zjedliśmy śniadanko i wypadałoby piesię wyprowadzić… a tu taki skwar łech…
Chciało mi się kiełbasy od rana o.O Bartuś chyba się w tatę wrodził
- anisia27
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Kas - elegancko nadrobiłaś Ja tak nie potrafie ale wszystkie przeczytałam i do każdej cośtam bym napisała gdybym się sprężyła i nie miała lenia :/ Ciesze sie ze super nad morzem, mam nadzieje że pilnować psa teściów też bedzie super
Wiecie ja nie mam pomyslu już na śniadania.. o ile na inne posiłki coś sie wymysli to sniadania musze miec bardzo ograniczone - mimo insuliny moge sobie pozwolić na 2 kromki okropnego chleba 7 ziaren z biedronki + jakaś wedline/parówki berlinki lub z szynki/ jajka... I jem tak właściwie od końca kwietnia, wiecie jak mam dość?! Masakra . I przyznam Wam sie do czegoś jeszcze bo dziewczynom na cukrzycowych nie napisze tego bo mnie zlinczują... Ostatnio żeby troche osłodzić sobie życie codziennie do posiłku wypijam taka maluteńką (200 ml) colę zero - ona naprawde w ogóle cukru nie podnosi. Pisałam wcześniej Kas, że jej nie cierpie ale okazało się że jak schłodze i dodam cytryny to jest ok! Wiem, że to bardzo nie zdrowe ale k.... mam cukru pilnować czy non stop tego zdrowego? Rozgrzeszcie please
Jedziemy dziś, ale chociaz teściowa upiekła mi pasztet domowy bez bułki (ojezuuuuuuuuuu jest nieziemski, mówie Wam) i zupe z wszystkich warzyw z pola i chleb czystoziarnisty.. na polu mnóstwo dojrzałych pomidorów, cukinii, także pojem coś innego bo już mam dość ....
Ah! Wymyslilam i na sniadanie kupilam sobie wieprzowine w sosie wlasnym krakusa i małosolne! Uwaga, w składzie konserwy - 96 % mięsa, cebula, przyprawy, sól. Tłuste jak cholera ale to nie jest takie istotne jak się ma ochote. Nie wieeeeeeeeeeeeerze :O :O :O
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
niestety ja już nigdzie się nie ruszę ze względu na te nadciśnienie, w domu czuję się bezpieczniej. Nawet rodzice już mnie na działkę nie chcą zabrać, bo się boją, że zaraz urodzę albo coś
Zazanka literki śliczne, takie w twoim stylu morsko-marynarskim fajnie, że macie taki talent i potraficie same zrobić takie cuda.
Zapłaciłam w końcu za te literki jasiowe z góry, zobaczymy najwyżej stracę 50zł i więcej z tej dawandy zamawiać nie będę. Ze sprzedawcą jest dobry kontakt napisała, że literki powinny przyjść w poniedziałek już nie mogę się doczekać
Mysia a Ty na jaką przesyłkę czekasz? na wózek?
jednak coś jest w tym kupowaniu wózków nie da się tego uczucia porównać z żadnym innym zakupem
Kasandra czekamy na zdjęcia z sesji
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
heh najlepiej jak urodze w Lomzy albo Ostrolece nie ma co
AAAAAAAAAAAAaaaaa zaczynam dzis 35 tc! Kasia a Ty już w 37 łooooooooooooooooooooo chyba bym na walizce siedziała
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
Może to lęk przed pobytem w szpitalu albo nie wiem co
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
Zazanka, dziękuję bardzo
czekałam właśnie aż może coś się wypowiesz, bo Ty jako sportowiec to się znasz na takich sprawach więc mam nadzieję, że faktycznie jak mówisz ten ból minie bo naprawdę aż ciężko mi się chodzi dziękuję za odpowiedź
haha Twoje jedzonko - boskie kobieta w ciąży, nutelka i kiełbasa smacznego, na zdrowie !
Kasiu ja zamówiłam pierdołki u hubiego i czekam a wózek też mamy wybrany, musimy tylko iść do sklepu potwierdzić i będziemy czekać
Pesq gratuluję 35 !
Kasia 37 ! ooooo ! już tak blisko
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Podczas spaceru endomondo wykazało 112 spalonych kalorii (przy mojej wadze i wzroście) i porównałam sobie z trzema kalkulatorami aktywności w necie (m.in. potreningu.pl) i wychodzi tak samo z dokładnością do 4 kcal, więc zakładam, że teraz wskazuje prawidłowo
Tak więc Kochane jeszcze jeden takie spacer dziś i będę mogła zjeść kitkata
O matko to Wy nie jecie takich połączeń? Ale w sumie jak się nad tym zastanowić, to faktycznie dziwnie to wygląda razem No ale co ja poradzę, że ja lubię nutellę, a Malutek kiełbaskę z musztardą <3
Pesq wypijaj na zdrowie !!! Jak nie podnosi cukru, a Wam się chce, a wszystko inne jecie zdrowe to ja nie widzę żadnych przeciwwskazań Spójrz na nas, co chwila jakieś niezdrowe rzeczy, a Ty się maluńką puszeczką przejmujesz
Uwielbiam konserwy !!!
Rany KASIA to już TYLKO 3 tygodnie !!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAaa zaraz będziemy oglądać zdjęcia kolejnego Maluszka <3
Rita musiałam się dwie strony cofnąć żeby wiedzieć o co chodzi z lekturą Jakaś zakręcona też jestem
Mysia :*
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 95
Z niecierpliwością czekam na zdjęcia
Mam taki sam wiatrak, tylko firma inna, nawet nie wiedziałam, że to się zwie cyrkulatorem też jestem z niego bardzo zadowolona, chociaż u nas chodzi głównie na tym najlżejszym trybie, dwójka już nieźle daje, a jak się włączy na trojkę to jest taka wichura, że się śmiejemy, że jakby usiąść przy nim na krześle to by człowieka na drugi koniec pokoju wywiało razem z krzesłem
I wybacz Kas, ale powód płaczu i tarzania też mnie rozbawił do łez, ale doskonale rozumiem tylko tak to fajnie zabrzmiało
Asiek to ładnie gnasz z lekturą też muszę zacząć, ale jakoś tak mi niewygodnie się czyta na kompie
Zaz, Ty to naprawdę najszybciej z nas zgubisz wszystkie kilogramy, tym bardziej, że masz przeszłość sportowca i widać, że perfekcjonistka z Ciebie a co do połączeń to nie zapomnę jak się w pierwszym trymestrze zajadałam chałką z kiełbaskami wiedeńskimi z musztardą i popijałam to kakao Ja ogólnie lubię chałkę z wędliną
Dziewczyny, to już naprawdę coraz bliżej, wczoraj na innym forum (oczywiście dużo mniej fajnym ) dziewczyna napisała, że już się rozpakowała chyba 36 tydzień. Z tego co kojarzę to ona już od dłuższego czasu miała skurcze, twardnienia brzucha itd. plus chyba pessar założony. Po 2 w nocy odeszły jej wody, od razu skurcze, zaraz potem parte i o 5.50 już miała córeczkę przy sobie. Mówi, że poród bajka. Wynagrodził jej trudną ciąże, bo jeszcze cukrzycę miała.
A ja torba nadal nie do końca spakowana Chyba z tego samego powodu co Kasia się nie mogę do końca spakować...
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 95