- Otrzymane podziękowania: 278
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- asiekasiek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Dzisiaj musi przyjść przesyłka

Rita o chyba lekturę zapewniłaś mi na dzisiaj

Zaz a pewnie kupuj ja jak pewnie nie miałabym to też kupowałabym

Wiecie co jak chodzicie do dwóch lekarzy np. na NFZ i prywatnie to lekarze mają coś do tego?? bo rozumiem że w kacie ciązy wpisują się ??
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Kasia888
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 182

Kurczę nie wiem czy to po tych lekach na nadciśnienie, niby budziłam się w nocy na toaletę oczywiście i tego, że o 6 rano Jasiu mi się rozszalał w brzuchu aż się zastanawiałam, czy wszystko ok

Tak samo bez wiatraka nie dałabym rady chodzi non stop dzień i noc, rachunku za prąd lepiej nie oglądać

Co do literek ja już rozmawiałam z dziewczyną z dawandy i zamawiam te co Wam kiedyś pokazywałam pl.dawanda.com/product/54735611-Rcznie-s...teriau---Ja---Jaimam
będzie paczka

- Kasia888
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Rita87
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 95
- Kasia888
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

jeju jak to się wszystko zmienia jak człowiek niedługo ma zostać mamą ach

- Zazanna
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 249

I dlatego nie idę już do enelmedu do niej więcej. W poniedziałek mam wizytę u mojego lekarza i zwolnienie dostanę już od niego

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Zazanna
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Wstaw zdjęcie jak masz

Ja będę robić coś w ten deseń (w załączniku) -oczywiście o ile wyjdzie...

- Kasia888
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

może jeszcze raz wrzuce linka:
pl.dawanda.com/product/54735611-rcznie-s...teriau---ja---jaimam
i jak coś zdjęcie
tylko się zastanawiam czy dokonać przelewu, bo się naczytałam o nieuczciwych sprzedawacach z tej dawandy i teraz się obawiam, że jak jej zapłacę z góry to nie przyjdzie a za pobraniem aż 20 zeta kosztuje

- anisia27
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 34

a do porodu to na spontana idę

- Zazanna
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Też chce na spontana

- Zazanna
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

pogoda.interia.pl/prognoza-dlugoterminowa-warszawa,cId,36917
- mysia5
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 135

Basiu moim zdaniem śliczny wózeczek i te białe wstawki są delikatne

Pesq pajero śliczny

Kasiu my jedo też oglądaliśmy i myśleliśmy nad nim, tylko ja musiałam brać pod uwagę wagę przede wszystkim i żeby wszedł do windy, ale z tego co wiem to jest to bardzo dobra firma i wiele osób chwali sobie te wózeczki

Mech!!! jaki Kornelek jest śliczny! aaaa

Asiek ja też dostałam wiadomość, że ruszyła przesyłka.. ale i tak miała być wczoraj

u mnie wiatrak też chodzi cały czas.. ale jak przyjdzie rachunek za prąd to ja się do niego nie przyznaję

aaaaaa Zaaaaaz !!!! jaki piękny napis "Kacperek"

mnie nad ranem złapał okropny skurcz w łydce

- kasandra9
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 189
Superrrrrrr!!!Zazanna napisał: Kas paczaj na to
www.google.pl/imgres?imgurl=http://s3.fl...y4mccCFYq8FAodMwsOJw

Szook:) Ja swojej co prawda nie wystawiałam, ale jak np. na chwilę odkryłam brzuszek na plaży, to też nic;) co za mały uparciuch!!!!!! za to wieczorem i dziś rano się odpowiednio żegnała i witała;) oczywiście delikatnie jak to Agatka, ALE...bo nad morzem, to ruszać jej się wcale nie chciało, może dlatego, że tyllllllllllllleeeeeeeeeee chodziłam i non stop miała zapewnione bujanie, jedzonko, co tylko się zachciało;)jurada napisał: Kasia moja reaguje na brzuszek wystawiony na słonko.
I jak się nie rusza to idę na chwile na słoneczko i ona zaczyna brykać. A wieczorami to juz w ogóle wygina sie ze ho ho! <3
A co do upałów - powiem Wam, że taka zaawansowana ciążą to tylko nad morze!!!!!! Tu się nie da żyć dosłownie!!! Tam jest jakieś 10 stopni mniej, do tego wilgotno (i to chyba cały sęk w tym, bo jest czym oddychać!!!!! a nie parówka jak u nas!), wiaterek (choć liczyłam na większy;)) PAtrząc na najbliższe prognozy i u nas zagościł wentylator, właściwie cyrkulator:) Zatrzymaliśmy sięw OBI w Gdyni i już jest!

kocham go dosłownie!

Zaz, tak, są takie dodatkowe "zawieszki" na kubki;) Widziałam u któregoś sprzedającego, jak coś zamawiałam:)
Pesq, super, że zamówiłaś komplecik, też widziałam na fb i jest cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudowny!!!!!!! I tak Ci pisałam - że ta kobieta jest super, mnie też tyle doradziła rzeczy; te guziczki i sznureczek to jej pomysły;) no i nogawki, bo ja nie wiedziałam, jakie najlepiej, napisałam tylko, żeby możliwie długo służyły, więc ona odp., że zrobimy tak i tak i tylko nitkę odetnę i będę mogła mieć wtedy dłuższe:)
No i pokazuję swój, kto nie widział

Asiu, super, że spr. u okulistki i że teraz możesz już na spokojnie nastawiać się na sn (tzn. chyba nastawiona byłaś, ale nie ma przeciwwskazań, a to ważne:))
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Meszku, Kornelek jest śliczny! Taką ma oliwkową cerę <3
Kropka, aleś Ty szczuplutka, ślicznie wyglądacie!
Kasiu, cieszę się, że wszystko wyszło w porządku. A te terminy to wiesz...różnie z tym bywa; patrz, jak u nas, mimo moich regularnych całe życie miesiączek. Skoro lekarz mówi, że ok, to ok!

Pesq, no coś TY! Tam jest po prostu o wiele lepiej/przyjemniej/chłodniej/wszystko pod ręką/nie trzeba gotować, myśleć, co się zje, idziesz i masz;) <3 I wcale nie marudziłam, płakać mi się nie chciało (poza tym jednym tarzaniem w piachu i rozpłakaniem się, bo się ....pesq napisał: Wczoraj dostalam kolejna dostawe ciuszkow 'ze szmat' i tym sposobem pralka mi sie nazbierala, zaraz bede rozwieszać pranie. No i bylismy 'na piwie' na miescie - 1.5 h i ledwo siedzialam, ja podziwiam jednak Kas za ten wyjazd... marzy mi się morze ale bym po prostu leżała i jęczała że gorąco, że boli że spać że źle :/ ale ja jestem marudą
![]()
Spać się dało, bo o wiele chłodzniej:) tylko średnio wygodne łóżka, ale byłam taka skonana, że tylko spać, siusiu i pić

Pesq, co do prania kostki i minky - nie pamiętam...hahahahaha, ale chyba szybkie pranie, mniejsze wirowanie, 30 stopni

Ogólnie po praniu (nie do końca pamiętam jakim:D) nic a nic się nie stało;))))
Piękne te obiadki cukiniowe! Ja mam cukinię w lodówce, to chyba dziś zrobię...ale tylko jedna, więc pewnie znów ziemniaczano-cukiniowe beda, bo na pewno nie bede szla po JEDNĄ cukinię...choć marzy mi się targ ...dziś środa akurat;( bym kupiła owoce i kapcie... może zaraz Piotrusia obudzę i pojedzie albo pojedziemy....

Juradka, ja za GBS nie płaciłam.
A wózki bardzo ładne!

Juradka, taaaaaaaaaaaaaaaaaaaak, robimy, to dopiero szał

Literki bardzo ładne!

BOŻE, chyba nadrobiłam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- asiekasiek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 278

Ja właśnie będę chciała iść do takiej lekarki co pracuje w narutowiczu plus do niej chodziłam na początku ciąży i chcę do niej wrócić... właśnie umówiłam się na wizytę za tydzień we wtorek przed południem a po południu mam wizytę u tego prywatnie:P i zastanawiam się czy ta kobitka da mi bez problemu zwolnienie... ale chyba powinna ?? w końcu końcówka ciąży?? hmmm?? Zmieniłam lekarza wtedy bo w sumie wtedy była na macierzyńskim i przyjmowała jeden dzień w tygodniu u nas w ośrodku i nigdzie indziej... w szpitalu czy gdzieś a miałam te bóle brzucha i tamten tak dobrze zajął się mną lekarz:P a teraz sobie myślę że wszystko jest ok już itp...i po co mam wydawać 200zł za wizytę jak mogę za to np. szumisia kupić małej... no zastanawiam się właśnie....

Zaz ja mam runstatic aplikację i powiem Ci ze jak weszłam w historię to np. jak zrobiłam dystans 3,50 km biegłam 21 minut to pokazał mi że spaliłam 215 kcal i śr prędkość miałam 10,2 km/h więc Tobie to tak więcej coś pokazuje przy spacerach właśnie i może przez to że źle ustawiłaś

Agusia powiem Ci że różnie słyszy się o szpitalach, moja siostra urodziła dzieci w narutowiczu i była zadowlona, teraz koleżanka rodziła i też byla zadowolona, ale znowu koleżanka co rok temu urodziła powiedziała ze nie była zadowolona opieką, więc różne opinie są, tak samo jak słyszałam o Ujastku, więc można oszaleć gdzie co i jak

- kasandra9
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 189

Łeee, zapomniałam napisać, że nie mogę doczekać się fotek z sesji...w ogóle zaczęłam się martwić, bo dziewczyna w pn wieczoem albo wczoraj miała wysłać oryginalne fotki, żebyśmy wybrali, które ma obrobić..no i ciszaaa. A zapłaciliśmy jej po sesji:/
A wczoraj mąż sam obfocił mnie z Agacią na plaży:)))))))) Bo sesję mieliśmy we 3 cały czas:)))