- Otrzymane podziękowania: 182
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zazanka jak tam na grillu było, odpoczęłaś troszkę?
Asiulek ten robal obrzydliwy nie dziwie się, że się go bałaś!
Scarlett według tabelki jesteś następna, ale kto wie jak widać po naszym forum maluchy lubią nam płatać figle
Mech na pewno te dojazdy są męczące i chciałabyś już widzieć Kornelka w domku, ale jak to się stanie to radość będziesz miała podwójną za te wszystkie dni spędzone w szpitalu, kostki super, aktywna z Ciebie mama
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Dziewczyny ja ogólnie czytam Was 10 razy dziennie ale nie chce mi się odpisywać.. bo tu nic mi się nie chce Non stop komary, ćmy, osy i wszystko czego się boje. Jednak mieszkanie na wsi to nie dla mnie Poza tym w domu coś zawsze do roboty a tu jest tak... NUDNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO..
Meszku - dasz rade Kochana i szybko minie. Klocki aż pokazałam Łukaszowi jaka Ty dzielna
Kas - no niestety Twoj mąż ma taką pracke jaką ma i dlatego tak czesto jesteś sama Współczuje Ci ale pewnie jesteś już i tak nieźle przyzwyczajona i zahartowana.. a pomyśl jak żyją w tych małżeństwach na odległość - jedno od drugiego 1000 km...
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Wszystko mnie swedzi, jestem cała w bąble komarowe Dalej Was bede czytać ale nie obiecuje że dziś cos jeszccze napisze bo to dla mnie wysiłek intelektualny jakoś tu
Ciekawe co tam u Kasi-asi.
Buziaki
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rety, jakie duże to łóżeczko, przecież Mała się w nim będzie topić na początku! No i teraz jestem już przekonana na 100%, że nie wkładam żadnej pościeli tylko różek, kocyk, bo naprawdę bałabym się, że nawet jej nie zauważę w tym łóżeczku:) Skręciłam wszystko solidnie (na maxa sił), ale jak Piotrek wróci to poproszę, żeby jeszcze wszystko wkrętarką poprawił, żeby potem nie było, brrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!
Pesq, trochę się przyzwyczaiłam nie powiem, ale teraz trochę czasu razem spędziliśmy i się przyzwyczaiłam:P no i ten weekend z jego wypadem - to taki pierwszy raz, więc może dlatego tak przeżywam:)
Czas na śniadanko, ogarnę jeszcze po tym skręcaniu i dzwonię do pani dr:)
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kochana przepraszam, w jakim celu do dr dzwonisz? Cos mnie jednak omineło w czytaniu z komorki
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a mam pytanie rozpakowujesz materac z folii czy na razie nie?
bo ja myślałam, żeby chcociaż dziurki porobić w sensie, żeby materac przeszedł zapachem pokoju?
Pesq haha
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Pesq współczuje tych robali ja najbardziej nie cierpie tych wielkich chrabąszczy jak taki leci w moją stronę to krzyczę wniebogłosy i wszyscy się śmieją a dla mnie to wcale nie jest zabawne
Kasia-asia napisz jak się czujesz itp, jak maluszek, bo my już tutaj myślimy i się zastanawiamy.
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Co do tych ludzi - ONI CHCĄ. Oni chcą i koniec kropka.. I to co Ty chcesz to już inna bajka. Potrafią wzbudzać wyrzuty sumienia, akcje typu "ja już nie mam z kim wyjść" albo "no ale on dla ciebie te impreze robi..." Eh...... Straszne.
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Właśnie zauwazyłam, że szufladę włożyłam źle i nieco wystawała, teraz z drugiej strony i jest super;)
jemy śniadanko i dzwonię do tej dr;) A dzownię po to, żeby przypomnieć się jej, że dziś kazała mi podjechać do siebie do szpitala do Wawy, bo przecież co 2 tyg. trzeba kontrolować Malutką, czy rośnie i nie wypada z siatki centylowej:P A nie chciałam iść znów prywartnie, zresztą dziś święto, więc nie dałoby rady do tej, co zawsze na usg chodzę, więc idę na dyżur do mojej prowadzącej;) tzn. tak ustaliłyśmy, ale przez tel. mamy potwierdzić
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
To co mi zostało...odkurzę i biorę się za zebry;)
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kas - to będa Ci dzis mierzyc Agatke? Kurde, u mnie 2 wrzesnia nastepna wizyta
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pesq, ja też mam wizytę 2 września, nic wizyty nie przyspieszyły jeszcze:)