- Otrzymane podziękowania: 189
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ależ Meszek to jest niesamowita dosłownie! Super klocki!!!!!!!!! Ucałuj tam Kornlecia od nas i naszych brzuszków:)asiulek_dolls napisał: me.ch wizyty w szpitalu... ciągłe akcje z laktatorem.... a Ty jeszcze znajdujesz czas na daszki i klocki??!! booooziuuu ale ze mnie leń!!
Rety, położyłam się po obiadku (Mała oczywiście się rusza jakby chciała a nie mogła...nawet tatuś już z nią pogadał!!!!), żeby wywołać, jakies hopsy-kopsy Agatki, bo już mówię, że chyba pojadę do szpitala, bo ta Mała oszustka mnie straszy...niby coś tam szturchnęłą, w końcu nawet na godzinkę się zdrzemnęłam! Piotrek wrócił dopiero o 14, a wczoraj po 19 wyszedł z domu, 900km zrobił , także też padł jak muszka...jeszcze wiecsorem musi pojechać podstawić się na załądowanie na niedzielę...także nie wiem, czy teraz do 17 go zrywać po to łóżeczko, żeby odebrał...kurdeee, czemu na siebie nie zamówiłam...mogłam zmienić imię
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
nasza Meszek to w ogóle jest niezmordowana głowę ma pełną pomysłów Kornelek nie dosyć, że będzie miał śliczny pokoik to jeszcze jak ciut podrośnie to z taką mamą na pewno nie będzie się nigdy nudził zazdroszczę kreatywności, chęci i talentu
asiulek_dolls to powiem Ci, że dobrze, że ten pessar ci jednak założyli i bliźniaki dzielnie trzymają się w brzuszku
zresztą ty też mam wrażenie to tak dość lekko przechodziłaś tą ciążę i to jeszcze z 2 maluszkami. w sensie, że nie pamiętam żebyś kiedykolwiek nam tu narzekała a wręcz jeszcze dodawała otuchy, wspierała nie dosyć, że masz 2 chłopaków w brzuszku to jeszcze jednego w domku do upilnowania. też jesteś mega dzielna
też jestem ciekawa który maluszek będzie następnyAsiulek kurcze to ty tez na wylocie
I Scarlett
Bedzie sie działo na dniach
Zreszta to juz polowa sierpnia wiec wrzesniowki moga zaczac sie rozpakowywac
Ale bedzie wrzalo
jak już Kornelek pojawił się na świecie, teraz Piotruś to już tak czuć, że u nas wrześnióweczek się dzieje
na fb forum też tam jakaś już się rozpakowała ale jakoś z tamtymi dziewczynami nie jestem zżyta więc średnio mnie obchodzi co tam się dzieje
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 91
dziewczynki zmykam bo pasuje trochę dom ogarnąć i się spakować, jutro wybieramy się do rodzinki na weekend (ostatnia moja szansa na krótki wyjazd pewnie)
papa
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
Ja chyba już długo czekałam na ten moment i teraz mnie cisnie do mamowania na wszelkie możliwe sposoby, nawet jeśli w teorii narazie mam tylko part time w opiece nad naszym małym myszeczkiem
Asiulek, Basiek ma rację Ty to jesteś naprawdę mega, nie dość że w domu jedno biegajace szczęście, dwa w brzuchu to Ty nas jeszcze tu na duchu podnosisz ciągle:) trzymam kciuki żeby z bliźniakami poszło jak po maśle:)
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a ja właśnie wylałam caaały talerz zupy buraczkowej cudownie to wyglądało na moim białym blacie i białych płytkach na podłodze...jeea...
sierotą być...
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
nie, nie Meszku... to się nazywa żarłocznośćBasiek. To się nazywa artystyczna rekonstrukcja scen z Dextera a nie bycie sierota:)
bo najpierw zjadłam jedną porcję ale tak czułam, że nie dojadłam i poszłam nalać drugi talerz zupki i tak to się u nas kolorowo skończyło
co do wyjścia Kornelka na świat to myślę, że on zobaczył, że wszystko jest zapięte na ostatni guzik, pokoi ślicznie urządzony, porządki porobione to na co miał czekać spieszył się do mamy ale najważniejsze, że wszystko jest ok, że dzielnie się rozwija i w ogóle jest taki cudowny
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
kasandra9 napisał: Zaz i Basiu, w ogóle mi się śniłyście! Urodziłyście już chłopców i byli taaaaaaaaaaaacy duzi!
Co do wzrostu Bartusia też bym wolała żeby nie był wilekoludem -chciałabym choć po razie założyć mu ubranka, które mu kupiłam
Asiek jaka przygoda ! Kurcze, ja też sobie postanowiłam ostatnio, że będę milsza i że właśnie nawet jak ja będę stać w tramwaju to komuś zwrócę uwagę aby wstał jak ja nie będę miała skąd
Meszku na razie mam "Bar" heh
ILE klooockóóówwww Ale Kornel będzie miał radochę !
Trzymam kciuki żeby Twoje marzenie się spełniło :*
Scarlet DWA tygodnie Ci zostały !!! WOW Trzymaj się Kochana
Asiulek to duże chłopaki Ale fanie, że się obrócił <3
Basiek ja wczoraj wylałam kawę z fusami (strąciłam przy łóżku) tak, że mi pod łóżku wszystko poleciało -i brat mi sprzątał, bo bym nie sięgnęła, a T. wracał później, a dziś kefir -ale na szczęści końcówkę -zawsze sobie obiecuję, że nie będę stawiać picia na obrębie łóżka ( bo mamy taką szeroką dookoła łóżka ramę) i zawsze tam stawiam i zawsze zwalam od kiedy jestem w ciąży
Meszku to teraz jak zacznę kombinować z dopinaniem na ostatni guzik, to się będę bała, że urodze
A w ogóle to pospałam Teraz pozgarniam filce, pójdę pozmywać i zacznę się powoli szykować na wyjazd, T. wróci koło 18:30 i mamy od razu jechać, a wiecie taki wyjazd to i się pomalować muszę i poprasować.. toż to wydarzenie miesiąca
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Basia oj widzę że nie tylko ja coś wylewam
Za niedługo jedziemy na działkę bo musimy szkodnika zlikwidować który zżera nam żywopłot jak nie gąsiennice na nasturcji tak mutant gąsienica na żywopłocie wczoraj ją miałam likwidować ale się jej bałam bo tak bojowo wyglądała a już jedną gałązkę zjadła wczoraj to ciekawe ile dzisiaj wpieprzyła
Załącznik nie został znaleziony
- nessa60
- Wylogowany
- gaworzenie
- Otrzymane podziękowania: 0
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Odebraliśmy łóżeczko! póki co mam pozwolenie tylko na rozpakowanie kartonu:P Piotrek pojechal podstawić furę, oby szybko poszło:) jutro rusza z kolega motorkiem na Mazury na weekend:) szkoda ze to ja nie mogę z nim jechac, chociaz wiecie, ze przeciez ja bym pojechala:P na tyle mnie znacie, ze nie straszne mi takie rzeczy, no ale jednak to juz zaawansowana ciąża, wiec od razu nastawilam sie, ze dam chłopakowi luz;) ale za rok na pewno taki weekend zorganizujemy a Agacia do dziadków:P
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 95
Kas, to bede musiala Stasiowi wytlumaczyc ze owocki sa unisex, zeby nie mial pretensji, ze nosi to co Agatka co do wyprawy to nie watpimy, ze kto jak kto, ale Ty dalabys rade ale dobrze, ze juz jednak sie oszczedzasz, bo widac po tym co sie tu ostatnio dzieje, ze to nie przelewki juz
Meszku, to Kornelek robi piekne postepy! Mysle, ze bedzie sie staral z calych sil, zeby Ci zrobic prezent na urodziny a o klockach juz nawet nie wspominam i Twoich pomyslach, bo wpadam w kompleksy i mi przykro, ze Stasiu bedzie mial tak malo kreatywna mame
Zaz, udanego grillowania i wypoczywania
Pesq a jak u Ciebie? Bo cos caly dzien sie nie odzywasz, a teraz to juz nie ma dnia bez meldunku
Asiek co to za stwory w tym Twoim ogrodku
Asiulek, dziewczyny maja racje, pewnie Ci ciezko a zamiast narzekac to nas pocieszasz i spodobalo mi sie stwierdzenie, ze zakorkowala chlopakow
Kurcze Scarlet u Ciebie to juz naprawde moze byc w kazdej chwili, ale najwazniejsze ze zero stresu bo ciaza donoszona
Przepraszam, pisze z tel i wiecej juz nie pamietam