- Otrzymane podziękowania: 189
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zaz, zakupy superowe:)) ekegancik bedzie z synka:-)
Ja morfologię robię na czczo i mocz zawsze z rana:)
Byliśmy w Ikei, zakupy zrobione, skręcone, tylko przetrzeć wszystko:) mamy sofkę, stol, szafkę tv, która u nas jest stolikiem do sofki:))), lampkę, wanienke dla Agatki i takie przyborniki plastikowe do zawieszenia na łóżeczko, aaa i wzięliśmy 2 krzesła, bo 2 sprzedaliśmy i mieliśmy tylko dwa dla siebie, a te jak ktoś wpadnie:) takze wszystko kupione:) tylko nasza sofkę stara mógłby ktos kupic, bo miejsca nie mamy i stoi w kąciku Agatki a to niedobrze, booooo przyszlo łóżeczko! Tzn nie bylo nas w domu, wiec kurier w punkcie odbioru zostawil a jest paczka na Piotrka, wiec mam nadzieje, ze jutro odbierze:) no i wszystko super poza tym ze....wysiadałam na stacji iść zaplscic za paliwo i spadł mi telefon:( i sxybka popelala strasznie:( myśleliśmy ze moze to tylko szybka i pojechaliśmy do Nokia całe ale no niestety jest zintegrowana z wyświetlaczem i koszt naprawy prawie 500zl wiec nie ma mowy:(((( taka ze mnie się niezdara zrobila:/
PS. W biedronce kupilam filc wiec w jakimś wolnym momencie cos zrobie:)
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
proszę link: kuchniabezvat.pl/2014/04/11/przepisy/zupa-soczewicy-cukinii/
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
Foto prosimy:)
Dziękujęmy za komplementy wszystkie :*
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Mech Kornel cudny dzieciaczek a te Twoje pomysły zwalają z nóg!! Mówisz że to nie wina żelazka ok to może nie będę klnęła następnym razem na niego
Co do krwi ja z rana jadę zawsze na czczo po 7 żeby mieć spokój... a w sumie raz pojechałam z pracy na badania okresowe i zapomniałam że w ten dzień mam jechac i rano przed pracą zjadłam sobie 3 tosty i herbatkę a w pracy jeszcze kolega kupił mi pąćzka i kawkę i tak siedzę i jem w pracy tego pączka gadamy i prawie nie zadławiłam się jak sobie przypomniałam że mam na 10 na badania jechać obawiałam się wyników badań bo tam glukoza była i cholesterol ale ok mi wyszły ale już wolałabym nie jechać taka pojedzona na takie badania
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
A fotki - no ok, wrzucę, bo i tak mamie wysyłałam, chociaż w tle mam pranie, które czeka na prasowanie (dziś się za to wezmę)) i takie bez polotu focie, no ale proszę)) (Zaraz wrzucę z telefonu, mojego potłuczonego telefonu, buu;((()
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kropka 889
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 47
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 100
Właśnie wracam z izby przyjęć. Lekarz jednak się odezwał i polecił sprawdzić, wiec pojechaliśmy. Tak wiec wszystko jest w porządku i nawet ta wydzielina okazała sie być jasna nie wiem w jaki sposób bo do popołudnia była z domieszka krwi Troszkę sie głupio poczułam, ze bez powodu pojechałam, ale z drugiej strony nie jestem lekarzem i nie wiem czy cos się z tego nie zrobi np. w nocy. Cieszę się bardzo i jestem spokojna To tyle co u mnie. Jutro będę czytać co napisałyście
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Sylwia dobrze ze nic złego sie nie dzieje. I dobrze ze sprawdzilas dbajmy o swoje.
Kochane pierwsze pól nocy bolal brzuch jak na okres... Nospy magnez i.. Nic kolo 2 tak mnie komary zjadly ze stopy spuchly jak zelazka, nieświadomie rozdrapalam... Jest 5 a ja mam dość. Chce do domu tam nie ma miliona owadów
- kropka 889
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 47
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
My już po godzinnym spacerku z rudzielcem Super w parku o tej porze –chłodek ahhh <3
No i uwielbiam jak ta moja piesa biega ze swoim „stadem” –bo mamy taką grupkę psów (i właścicieli), że te psy się uwielbiają i szaleją razem i robimy 3 rundki wokół parku z całą watahą, a te szaleją i można poobserwować zachowania i hierarchię w stadzie i super to jest, jak moja Grażoła próbuje złapać za język wielkiego białego psa, który sięga mi do klatki piersiowej –a on sobie nic z tego nie robi Ajj mogłabym je podziwiać godzinami –i pilnują się wzajemnie
Kas jak super z zakupami ! To zaraz nam będziesz kącik pokazywać <3 Szkoda telefonu ehh.. no ale taki czas, że łapki nie działają
Kas niebieskie krzesła <3
A pojemniczki na łóżeczko są super ! W moich leżą karteczki z napisem „waciki, kremik, pieluszki” –hah w sensie jakby mi się urodziło wcześniej żeby T. wiedział gdzie ma co włożyć zanim nas przywiezie
Pięknie wyglądasz i masz piękne mieszkanko..
Sylwia super, że wszystko dobrze i dobrze, że pojechałaś
Pesq Biedulku nasz :* Głupie komarzyska :/
A my dziś wieczorem jedziemy do mojej koleżanki z uczelni na wieś na grilla i wracamy jutro Tak się strasznie ciesze, bo do ostatniej chwili nie było wiadomo czy się uda ! Ale jedziemy ! Trochę się martwię o podróż, bo to 160 km, ale z drugiej strony nic mnie nie boli, termin za 6 tygodni, więc nie powinno być chyba problemu Ale torbę całą wielką spakuję ze sobą -na wszelki wypadek -znaczy zapakuję ją do samochodu, bo gotowa już od jakiegoś czasu
A w załączeniu ...moje filce
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Jak Wam mija poranek?
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
Jeszcze nic nie jedlismy
Ale zaraz nadrobimy
A co
Plan na dzis brak planów he he
Musze znalezc sobie jakies zajecie bo ze wszystkim czekam tzn remontem praniem i szykowaniem
W poniedziałek mam usg i wizyte
Pewnie wyznaczy mi termin na zastrzyki ze sterydami .... eh
Szukam na ebayu i gumtre komody biale do dziewczyn pokoju moze sie wcisnie gdzies
A najlepiej jakbysmy sie przeniesli
No coz ..... pomazyc można
- jurada
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 174
Mech Kornelkowy kącik szpitalny super - masz te pomysły rewelacja!
Kasandra zdjęcia super. Najbardziej podoba mi się te ostatnie z chustą.
Zazanka ja niestety musze wiać od większej ilości psów na spacerach, bo mój czarnuch chce się gryźć ze wszystkimi i jest agresywny. A tak bym chciała, żeby zachowywał sie kulturalniej.
Pesq bidulo no to nie zła miałaś nockę... Komarzyska wstrętne. Łącze sie z Tobą w bólu... Ja tez chce juz do domu!!!
Sylwia dobrze, ze pojechałaś i sprawdzałaś czy wszystko ok.
Spokojna mama to spokojne dziecko.
Wiece co. Paskudny to czas oczekiwania. Ja mam juz dość ( nic mi nie dolega ani nic) ale chciałabym juz urodzić. Mój synek tez juz dopytuje i gada do brzuszka, żeby Lenka juz wyszła. W poniedziałek 17.08 zostanie mi równy miesiąc do terminu. Aj to jeszcze dużo czasu. A i tak pewnie urodzę po terminie