- Otrzymane podziękowania: 182
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a matę i leżaczek-bujeczek to chyba kupimy już po urodzeniu malucha, ale może dostaniemy od kogoś w prezencie
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Asiulek - myslalam wlasnie wczoraj gdzie Ty i czy w trójpaku nadal
Sylwia - biedna Ty, lekarz odpisze pewnie niebawem a jak nie próbuj się dodzwonic. U mnie odpukać od początku nie ma żadnych plamień ani wydzielin podejrzanych. Odpukać2.
Kasia - super karuzelka My liczymy na prezent taki od kogośtam Bo już pare osob nas pytało co byśmy chcieli i właściwie nie mam pomysłu oprócz karuzelki i ew. bujaczka..
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Przynajmniej mam kilo domowej pieczeni i pasztetu i pomidory z pola
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
ja byłam wczoraj z mama w mieście i kupiłam coś dla synusia, spróbuję wrzucić zdjęcie kaftanik na żywo ma taki ładny zielony kolor a tu blady wyszedł... no fotografem dobrym to nie jestem
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Mysia może być zbyt aktywny –ale jeśli coś by się działo, to byłby taki dłużej i tak bardziej stale i nie jak zawsze, a jak on tak tylko czasami to to normalne
Nie znoszę na telefonie, bo nie dość, że mnie wyrzuca, to jeszcze mi resetuje stronę i muszę od nowa wchodzić i zanim mi wejdzie i się zaloguje to już mnie znów wyrzuci :/
Komplecik z misiami PIĘKNYYY <3
Kasia ja też się modlę o taką pogodę I brawo za spakowanie –jak ja się cieszę, że to zrobiłam już dawno temu A karuzelka śliczna
Asiulek czekamy na opowieści z wizyty !!!
Oj Sylwia masakra, daj znać jak się lekarz odezwie.
Basiek ! Dzięki Tobie zwróciłam uwagę, że mnie też nie bolą dziś ręce ! Stópki spuchły, ale dużo chodziłam, ale palce u rąk.. bajka
Asiek to dziś obie czekamy na te same wyniki Ja dziś jeszcze miałam przeciwciała znowu
U lekarza przed zabiegowym 15-20 osób, spytałam grzecznie kto ostatni i sobie usiadłam i nagle jakaś babeczka młoda krzyczy „proszę” –i mnie wpuściła Super
W związku z tym wracając wysiadłam sobie troszkę wcześniej i poszłam do Rossmana, mam w końcu kartę rossnet Kupiłam też chusteczki dla małego, bo były w fajnych cenach –z tego jedne w takim pudełku żeby nie wysychały (w załączeniu).
No i potem skoczyłam do Tarasów (bo już była w końcu 9:00 i otwierali), bo chciałam kupić sobie słuchawki zwykłe, więc Saturn, no i nie byłabym sobą jakbym nie odwiedziła Smyka –mój portfel cierpi Zdobycze w załączeniu –rozmiar 62
- asiulek_dolls
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 91
wiem Kochane ze te upały nam wszystkim dają juz w dupe i większość z nas pomyślała ze chciałaby być po porodzie ale uwiezcie lepiej żebyśmy jeszcze chwile wytrzymały, lepiej pomeczyc się samej, niż bezsilnie patrzeć na męczące się z gorąca maleństwo, i tak na prawdę A. z Piotrusem jest teraz trochę uwięziona w domu, czasem wyjdą na chwile na taras, rzadko na podwórko bo duchota straszna, no a w domu nie lepiej tez ok 30stopni.... wiec wszystkie wasze iekne wozki stalyby i czekaly na bardziej sprzyjająca spacerom pogodę,
ja mam w domu dwulatka i po nim widzę ze tez ma dość tej pogody to pomyslcie co dopiero takie kilkudniowe maleństwo musi czuć..... juz niedługo Mamuski!!!!! wytrzymamy dla naszych bobaskow
i tak dzielnie to znosicie i według mnie WCALE NIE NARZEKACIE!!!!!
PO PROSTU INFORMUJECIE RZECZYWISTOSC ZE NIE SPELNIA WASZYCH OCZEKIWAŃ!!!!!
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
Zaz o jakie piękne ciuszki! jeśli mogę zapytać ile zapłaciłaś za bodziaki, były w jakimś 3-paku? no śliczne, chyba muszę zawitać do smyka <3
i spodenki też boskie
Asiulek - informujemy rzeczywistość że nie spełnia naszych oczekiwań hahaha padłam, to zdanie idealnie podsumowuje wszystko, nic dodać nic ująć <3
- kropka 889
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 47
A ja zamówiłam pościel ×2 i chyba wszystko juz mam.
I uwaga naszykowalam rzeczy do szpitala. Póki co nie do torby ale wszystko jest w jednym miejscu:) z tego powodu jestem siebie dumna hahah
A w smyku chyba jakieś przeceny teraz są
Tez myślę że lepiej ze maluszki są u nas w brzusiach niż mialyby się męczyć w taką pogodę
- Sylwia-89
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 100
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Mysia za bodziaki 49,99 Najbardziej mi się podobają te spodenki z bodziakami –komplecik (na drugim zdj. widać body dokładnie –jak tylko weszłam to się w tym zakochałam !
Kropka niestety przeceny w Smyku się już skończyły Szkoda, bo fajnie się na nich szalało
Pokaż pościel
Jemy z Bartusiem wczesny obiadek –ziemniaki z jajkiem i kefirkiem tak modne na naszym forum
- kropka 889
- Wylogowany
- budujemy zdania
wzór 053 i 175 + do tego wypełnienie (podusia i kołderka)
- kropka 889
- Wylogowany
- budujemy zdania
tylko sama sobie wybierałam kolory wiec pokaze jak przyjda
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 95
My dziś od rana same smakołyki: na śniadanko frittata z papryką, potem kanapki z nutellą a w ramach lekkiego obiadku sałatka z kurczakiem, ananasem, szpinakiem i mixem sałat. Ale coś czuję, że Staś jeszcze coś by zjadł
Kas, a podałabyś przepis na tą zupkę z soczewicy? Bo chętnie bym zjadła a nigdy nie robiłam
Czekam od rana na kuriera, bo już o 7.30 została mu przekazana paczka a jego nadal nie ma
Mysia, mój Staś też czasem robi się jakiś dziwnie aktywny i też się wtedy zastanawiam czy tam u niego wszystko jest ok, ale tak jak Zaz pisze, dopóki nie trwa to jakoś długo to się tym staram nie martwić. Już i tak ze wszystkim schizuję jak mało kto i mnie się nie dogodzi - jak się nie rusza to się martwię, jak się za dużo rusza to też się zaczynam zastanawiać, masakra więc Twoje pytanie dla mnie wcale nie było głupie i śliczne ubranka, szczególnie to z napisem o babci <3
Zaz, literki zapowiadają się super! mnie też urzekły te wzory, które pokazałaś Ja miałam zamawiać takie literki: www.facebook.com/ZuzuDesignPl/photos/pcb...9195/?type=1&theater
Ale na razie jeszcze nie wiem jak będą stały mebelki w Stasiowym pokoju jak przeniesiemy tam łóżeczko, więc na razie nie zamawiam, bo i tak bym nie wiedziała, w którym miejscu je powiesić.
Ale masz zdobycze! I jak czapeczki dobrane Kurcze, to miał być koniec zakupów, ale ja mam mało czapeczek
Też kupiłam te same chusteczki i też dokupiłam jedne w pudełku, żeby się lepiej wyciągało
Kasia, piękna karuzelka! Ja liczę, że może dostaniemy w prezencie No skoro spakowałaś torbę to i ja muszę się dziś zmobilizować i dopakować do końca
Sylwia, współczuję, bo pewnie nic się złego nie dzieje, ale już jest zmartwienie. Mam nadzieję, że lekarz odbierze i Cię uspokoi.
Asiek, haha, czyli jednak to nie problem z moim żelazkiem
Kropka, piękne wzory w ogóle super pościele ma ten sprzedający! I nie wiem czemu ja do niego na aukcję nie trafiłam nigdy Ciekawa jestem jak będą wyglądały Twoje literki, bo wybór materiałów olbrzymi i można nieźle kombinować
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 95
Ale wiecie co? Mnie się dziś zrobiło głupio, bo pamiętam jak leżałam w szpitalu i się modliłam o 9 miesiąc, żeby dotrwać i wtedy mówiłam, że już mnie nic nie będzie obchodzić, bo będę najszczęśliwsza. A teraz tak narzekam a tyle dziewczyn by chciało być na moim miejscu, tylu dziewczynom się w szpitalu nie udało... więc biorę się w garść i kończę z marudzeniem bo jestem szczęściarą!
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Rita ale pyszności u Ciebie...
No ja już miałam nic nie kupować, ale kupiłam większe na później A czapeczki musiałam, bo mam mało
No i umówmy się, idę sobie patrzę Smyk, i co ? I mam nie wejść ?