BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 4 miesiąc temu #1002983 przez Zazanna
Dzień dobry :)

Deeeszcz <3 I kawka ! <3
Aż z tego szczęscia w trakcie parzenia kawki pozmywałam i naszykowałam odkurzacz i zaraz będe robić podłogi jak tylko wypiję kawke ;)

Gloria torbę pakuj, a nie się oknami wymawiasz !!! :angry: :laugh:
Ja się siłą powstrzymałam przed myciem szafek w kuchni wczoraj, bo ...myślę, że w ciągu miesiąca się przeprowadzimy, więc bez sensu żebym je doszorowywała tak jak lubię :P Więc dziś je tylko "przelecę" po wierzchu dla odświeżenia ;)

Pesq jaki plan haha :laugh:
To może i ja sobie jakiś założę :D

Scarlet jak pięknie... <3 Już chcę Bartusia żeby na mnie wisiał jak to czytam :D <3

Kaaaassss a jak się czujesz? Coś się dzieje? :D Opowiadaj ! :D

Kasia współczuję żółtaczki, ale to szybciutko mija i będziesz mogla zabrać Jasia do domku :) <3

Asiek co jadłaś dobrego o 7? :D W ogóle nie mam pomysłu na obiad, a bym coś zrobiła z okazji pięknej pogody :)

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 4 miesiąc temu #1002985 przez kasandra9
No to Agatka pierwsza nie bedzie;) oby jej to nie zniechecilo:P czujemy sie bdb, jeszcze byśmy pospaly, ale juz śniadanko i trzeba sie ogarnsc:)
Darkdream, gratulacjeee!!!
Kasiu, wlsnie, napisz cos więcej jak będziesz miec chwilkę!!!:) a zoltaczka die nie martw, to standard:) ja to jyz z góry zakładam, ze moja będzie miec i oczywiście będziemy tu kiblować dluzej;))))

9 lata 4 miesiąc temu #1002991 przez Zazanna
Kas jak dobrze, to super :D Uwielbiam Twój optymizm :)

No dobra, popite, pojedzone, to idę się wziąć za robotę, może coś się ruszy B)

9 lata 4 miesiąc temu #1002992 przez asiekasiek
Zaz jadłam dwie kromeczki z serkiem śmietankowym + salami+ ser żółty +pomidorek + papryka biała + ketchup :D nie potrzebny ketchup ale trzeba korzystać póki można :D ja dzisiaj mam zamiar zrobić naleśniki ze szpinakiem zapiekane w sosie beszamelowym. Ale co z tego będzie... zobaczymy...

Kas wiesz jak ta Twoja Gagacia taka cwaniara, to może jeszcze będzie chciała posiedzieć w szpitalu, żeby dostać coś oprócz szumisia ;)

9 lata 4 miesiąc temu #1002997 przez kasandra9
Hah ja i optymizm:))))
Asiek, moze cos w tym byc! Nie no naleje ja jak tylko wyjdzie!;))) i juz dość zachcianek;) niech nie mowi ze na samochód czy mieszkanie zbiera bo ja tego nie zniese:D :silly:
A zanim mój mąż poodpisywal to 3 szumisie sprzedane;( takze póki co nie mamy..to może dlatego nie chce wyłazić Gadzina!

9 lata 4 miesiąc temu #1002998 przez Zazanna
Kas to powiedz jej, ze jak będzie grzeczna i dziś wyjdzie, to Tatuś jej kupi nowego Szumisia :evil:

Asiek te naleśniki brzmią ..bosko <ślinotok> :woohoo:

Łeeee u mnie zupaa jarzynowa ma być.. ale po przeczytaniu o naleśnikach takich już mi się jej odechciało .... :whistle:
Muszę się zastanowić nad tym jeszcze. najgorsze, że rozmroziłam już mięso na rosół :/

Poodkurzane i pomyte. Dopiję herbatkę i lecę pod prysznic. Potem spacer z Dziubą i może siebie dziś podopieszczam? Może włosy bym sobie zrobiła, brwi, wąsy i paznokcie? :D No nic. Zobaczymy czy będzie mi się chciało. Póki co nacieszam się deszczem. Okno na oścież. Wszystko powyłączane i słucham deszczu <3
Podziękowania: me.ch

9 lata 4 miesiąc temu - 9 lata 4 miesiąc temu #1002999 przez asiekasiek
Kas a widzisz chce nowego szumisia :P ale niech już wychodzi, bo wierzę, że można ześwirować tak siedzieć w szpitalu i siedzieć... a tak to w domku z nią już inaczej będzie. Haha z tym autem nieźle :D takie pierwszy na akumulator są :D

Zaz już posprzątane :huh: :ohmy: :ohmy: to Ty jesteś robocik :D ja nie dawno wypiłam kawkę, wyrzuciłam kosmetyki i zaczynam płytki myć w łazience... a tak leniwie zaczynam że ciągle siedzę i zaglądam na forum czy któraś nie zaczełą rodzić ;) mama robi fitkę na obiad (taka zupa warzywna z kaszą) a ja naleśniki więc dwa dania będą ;)

9 lata 4 miesiąc temu #1003000 przez Kasia888
Asiu już mniej boli, mogę już normalnie chodzić. Szycie ładnie się goi. Żółtaczkę ma znaczną więc musi się opalać przez dwie i pół doby. Oj tata dumny, był przy porodzice mówi że do tej pory słyszy w moje krzyki ;) Na sali jestem 24h z dzieckiem to dużo uczy, sama przewijam, przeebieram, karmię. Mam już więcej pokarmu, laktator elektryczny okazał się niezbędny. Odciągam swój pokarm i mu daje, przystawiam do piersi z różnym skutkiem, ale się nie poddaje :) tęsknie za domem już tyle dni w szpitalu...
Podziękowania: asiekasiek, me.ch

9 lata 4 miesiąc temu #1003001 przez Kasia888
Jasiu z pozdrowieniami dla ciotek forumowych :)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Załączniki:
Podziękowania: Kamka, asiekasiek, me.ch, basiek149

9 lata 4 miesiąc temu #1003002 przez asiekasiek
Kasia kurcze wzruszyłam się jak napisałaś że tatuś dumny i był przy Tobie, haha słyszy krzyki... niech wie przez co musiałaś przejść :D z pokarmem w domu podobno jest lepiej bo tak wtedy na spokojnie wszystko jest, koleżanka ta co urodziła pod koniec lipca, właśnie nic nie miała podczas pobytu w szpitalu musiała latać po mleko (a chyba o tym pisałam ) a teraz mówi, że spokojnie ma dużo pokarmu i już zgubiła 14 kg, a przytyła 20 kg :D to fajnie, że przechodzi ból bo tego nacięcia boję się troszkę... ale każdy jakoś przechodzi to więc może i ja dam radę ;) A Jasiu śliczny chłopczyk!! Przystojniacha!!! :D mam nadzieję, że żółtaczka szybko przejdzie i wrócicie do domku :)

9 lata 4 miesiąc temu #1003003 przez Sylwia-89
Kasia, jaki słodziak :woohoo: :woohoo: :woohoo:

9 lata 4 miesiąc temu #1003004 przez pesq
Hej :)

Kasiu - cudeńko! :) :)

9 lata 4 miesiąc temu - 9 lata 4 miesiąc temu #1003005 przez sabina
Kasia!!!!cudowny jest :) zakochalam sie chyba :D

moje dziecko jak zesmy stali w kolejce zeby mogl wejsc do przedszkola to "a moge juz isc sam???sie pobawic??" :) wiec zakladam ze sie mu podoba :)kanapki wczoraj zjadl i jablko dzis dolozylam mu marchewke jedna zobaczymy :D

tez macie problem zeby siedziec z zalozonymi nogami???

9 lata 4 miesiąc temu #1003006 przez kropka 889
Jaki cudowny Maluszek :)
Kass trzymamy kciuki cały czas za was
A ja się biorę za mycie okien a od poniedziałku sprzątam nasz pokój i robimy kącik dla malej. A potem niech już wychodzi.

9 lata 4 miesiąc temu #1003007 przez Sylwia-89
Oj Sabinka, nawet ciężko mi założyć jedną nogę na drugą... Już takie tłuste są :unsure: nawet łydki :blush: :blush: No cóż, trzeba przeczekać, albo słodycze odstawić żeby sytuacji nie pogarszać, ale jak żyć bez słodyczy?? :(

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia