- Otrzymane podziękowania: 189
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pesq, a Ciebie co tak naszło? Cos sie dzieje??
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
ciekawe czym nas będą karmić od wtorku w moim szpitalu...
Pesq nie dziwię się, że już tak reagujesz na ten "lewy bok"... chociaż ja mam wrażenie, że w ogóle leżenie w ostatnim czasie to jest jedna wielka męczarnia...
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
Kasiu ale masz ślicznego synka jaki uśmiech aaa
Ja też już nie wiem jak mam leżeć, jak się nie położę to i tak źle, niewygodnie a żeby z boku na bok to jjuż w ogóle wyższa szkoła jazdy...
Kas, mała gwiazda rządzi dalej ale już na pewno lada moment i wyjdzie z brzusia. Trzymam kciuki
Ja dzisiaj mam wizytę, zobaczymy jak tam nasz maluch, trzymajcie kciuki
Dziewczyny ale macie energię, łazienki, kuchnie wszystko u was lśni super
tez kocham jesień <3 i dzisiaj jest cudownie, chłodniej, deszczyk... tak może być cały czas
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 95
Julian i Jan - co jeden to przystojniejszy, no ja nie wiem
I mamy pierwszą dziewczynkę - Darkdream ogromne gratulacje!!
Teraz to ja nie wiem Kas jak przekonasz Agatkę do wyjścia Ale naprawdę Cię podziwiam, bo tyle już zniosłaś i pomimo kilku kryzysów tryskasz taką dobrą i pozytywną energią. Jestem pewna, że po tym wszystkim co przeszłaś poród już pójdzie gładko, jak u Scarlett no i 2500 to już bardzo ładnie czyli wychodzi na to, że wszystko jest ok, tylko taka uroda Agatki? To w sumie czemu ją już chcą wyciągać, może niech jeszcze sobie posiedzi i nabiera masy?
hah Pesq, ale mnie rozbawiło Twoje "Rita are you ready"
Ale po wczorajszej wizycie u lekarza mogę chyba powiedzieć, że Staś is getting ready
Ja myślałam, że mi powie, że ja nadal pozamykana i nic sie nie dzieje, a tu szyjka skrócona, miękka i rozwarcie na 1 palec.
No i brzuch mi się obniżył jednak rzeczywiście Trochę się zdziwił, że nie czuję większego parcia na pęchcerz w związku z tym, a ja w sumie już jestem przyzwyczajona, że co chwila latam siku, ale wydaje mi się, że wcześniej czułam większe parcie niz teraz Jedyne co to rzeczywiście lepiej mi się oddycha i takich zadyszek nie łapię. Także powiedział, że jeszcze tak tydzień-dwa wg niego We wtorek idę do niego na ktg, do szpitala gdzie już planuje rodzić i coś czuję, że chyba tam zostanę. No chyba, że nic się nie będzie działo to 14.09 już będę się musiała położyć... Kurczę jak tak wczoraj to wszystko z nim ustalałam to dopiero do mnie dotarło, że to już No i pachwiny mnie strasznie bolą i kłuje tam w dole, że wieczorem to autentycznie mam problem przemieścić się z pokoju do pokoju No ale lekarz mówi, że to dziecko coraz bardziej się w kanał wstawia i na nerwy uciska, więc dobrze
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dziewczynyyyy, wygońcie kogoś z porodówki, niech sie cos zwalniaaaaaa! powinnam troche spacerować, a tak mi się nie chce kurde bele.
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 95
Ja to od dłuższego czasu panikuję z toxo, choć lekarz mówił, że robiłam już dwa razy i wystarczy... z cytomegalią też się przeraziłam jak przeczytałam post Mysi, ale pytałam go wczoraj i mówił, że się już tego nie robi. Zleca się tylko w przypadku poronień nawykowych. No i jeszcze miałam rozkminkę, bo ostatnio widziałam się z moją chrześnicą, którą była po szczepionce mmr. A to żywa szczepionka jest chyba i nie wiadomo do końca czy zaraża czy nie co prawda odrę i świnkę chyba przechodziłam, na różyczkę byłam szczepiona, no ale już panika. A gin mówi do mnie wczoraj, że czym ja się martwię, że raczej nie powinno nic się stać, że dziecko już w takim tyg to bezpieczne, że jak nie mam żadnych objawów to ok, bo bezobjawowo to by nie przeszło, a poza tym nawet jakby to i tak już nic nie zrobię i nie mam na to wpływu... i dlatego go uwielbiam, bo mnie zawsze uspokoi zresztą czytałam, że odra i świnka w tak późnej ciąży nie są groźne raczej. Już mu nie chciałam mówić, że nigdy nie miałam prawdziwej opryszczki chyba i też się martwię czy tego w ciąży nie załapałam i np nie przeszło bezobjawowo, bo ze dwa razy czułam jakby mi miało coś na wardze wyskoczyć, no ale nic się nie pojawiło MASAKRA już sama się z siebie śmieje po prostu. Dlatego czekam na poród jak na wybawienie, bo mam nadzieję, że zakończy się moja udręka z wiecznym zamartwianiem się.
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kas kochana a właśnie przylacze się do pytania Rity jak Ty to rozumujesz -Agatka przyrasta z tego co rozumiem ok (?) tylko jest drobna to czemu oni chca wywoływać przed terminem? Czy jednak za wolno?
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Pesq ja też nie lubię słów :LEWY BOK : staram się spać na tym lewym ale na prawym też śpię w ogóle jak budzę się to prawie na plecach jestem... chyba naprawdę moje ciało ma dość tego stanu o co chodzi z tą pamiątką jaką regionalną dla dziecka?? po co??
dziewczyny co do wagi to ja muszę zrzucić i już. Orbitka kupuję sobie z ubezpieczenia dodatkowego i już. A w ogóle to taką kondyncję miałam przed ciążą. brzuszki przeróżne bez problemu, bieganie, ramiona a teraz bedę musiała na nowo to sobie wyćwiczyć o tyłku nie wspominając i ja nie lubię jesieni uwielbiam wiosnę
Mysia trzymam kciuki oczywiście sprawozdanie z wizyty później
Rita nie dołuj Kas żeby jeszcze Agatę potrzymali wyobraziłam sobie jej minę jak to czytała super, że już masz rozwarcie jejku jak Ci zazdroszczę, ja miałam zamkniętą ostatnio ale ruszam się i ruszam bo musi zacząć się coś dziać
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278