- Otrzymane podziękowania: 95
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
Zaz, z tym rozwarciem to nie pocieszyłaś myślę, że zrobiłam teraz podobną minę jak Kas po moim poście
Ale najważniejsze, że ewidentnie organizm się szykuje na wielki dzień bo ja do tej pory miałam szyjkę dość długą, zamkniętą i twardą, a tu przez dwa tygodnie nagle taka zmiana
Anisia, to u Ciebie też już coś się zaczyna oj Zaz, czop-day tak samo mnie rozbawiło jak pipkolandia
Basiek, właśnie mój D. tylko sprzątał od bardzo długiego czasu, bo ja się bałam cokolwiek robić, a teraz jak już mogę to mnie brzuszek ogranicza... Widzę, że D. się stara jak może i jak na faceta to naprawdę sprząta super, no ale nie dogodzi mi Choć np ja tak nie dopucuje piekarnika czy płyty gazowej jak on. On to niemal demontuje to przy myciu na części pierwsze ale nigdy nie wyodkurza tak dokładnie jak ja tak jak mówisz nie ma to jak samemu, każdy kątek, no ale już niedługo bo już go nie chcę denerwować i palcem pokazywać co i jak, bo mi się zniechęci już do reszty. Kurde nigdy bym się nie spodziewała, że zatęsknię za sprzątaniem
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
Asiek, właśnie się dziwię, że on tak się tym monitorem przejął, bo byłam pewna, że powie, że nie ma co przesadzać. No i to był kolejny nieplanowany wydatek i po raz kolejny sobie mówiliśmy, że w tym miesiącu to już koniec większych zakupów, a jednak zawsze coś wychodzi... No ale z tego zakupu jestem akurat mega zadowolona oby tylko przyszedł sprawny i działał jak należy. Ale ten znajomy mówił, że wg niego nie ma co kupować nowego, bo spokojnie można się zdecydować na używany. Zobaczymy
Ale pyszności te naleśniczki, jejku ale bym zjadła
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
Napisalaby mi ktoras swoj nr na pw, zebymmogla poinformowac jak cos sie zacznie? Bo to forum na tel raz dziala raz nie i na bank nie bede miec cierpliwosci sie z nim uzerac, a smsa to chwila moment
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
No i co? Nospy nie biorę, no leżeć leżę dużo, bo nie mam siły, ale co potrzebuję to robię i nic
Rita ja Ci wysłałam na priv nr kilka dni temu jak mówiłaś, że przegapiłaś wymianki
Słodki otulaczek <3
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Zaz aha to miałaś rozwarcie... a tam łaź i tak dalej i tak już jesteś w takim tygodniu, że chociażbyś urodziła to nic takiego by się nie stało... a jak Bartuś przyjdzie wcześniej to i też dobrze będzie
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Ritka cudny otulacz
Ja też chce monitor ale nie ma kasy na niego i to mnie dołuje ale bedzie to pierwszy zakup za ubezpieczenie albo becikowe
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No ja bym chciała już urodzić. Nie mam już siły łazić z brzusiem i wszystko bardzo boli, więc robię co mogę aby urodzić, a tu mimo rozwarcia i straszenia przedwczesnym nic się nie dzieje Jeszcze na wypisie mam "w razie jakiejkolwiek czynności skurczowej natychmiast zgłosić się na ip" -no ale czynności brak............ No nic. Czekam. Na szczęście weekend, więc T. będę miała w domku
A dziś wieczorem Mama przyjeżdża
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Dobra, idę obczajać allegro. Kupię używany. A T. po prostu nie powiem, że kupiłam żeby się nie czepiał
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Ja nie wiem czy my się lapiemy za którykolwiek rok, bo to 2013 lub 2014 wtedy...no i w ogóle podstawowa rzecz - czy dochód liczymy wówczas na 2 czy 3 osoby:)? Czyli wlicza sie dziecko czy nie? Bede musiała to na spokojnie w domku policzyć...choc przeraza mnie, bo niby z pitu, ale...każą cos odejmować kurde...mam nadzieje, ze ogarne:D
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Zaz - ja kupię monitor i nie ma opcji, szkoda że nie mogę teraz.. ale dziewczyny wiecie jaka ja panikara, wyobrażacie sobie że mogłabym bez?
- anisia27
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
Fuj, gotowany sledz ze szpinakiem.... kazda inna ryba tylko nie sledz
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Ja się nie łapię na becikowe "za dużo" zarabiam -.-'
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
No niestety Zaz one tanie nie są... Zresztą o tym to już z Tobą przegadałam