BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 4 miesiąc temu #1003273 przez Lidziun
witaj pesq widze ze same na forum jestesmy, my wlasnie sniadanko jemy a poza tym nic nas nie rusza, juz mam dosc :blush: :lol:

a tak w ogole gdzie jest juranda???? wczoraj w ogole sie nie odzywala

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 4 miesiąc temu #1003274 przez Lidziun
a co do terminu porodu to na suwaczkach ktory macie???, ja z om mam na 17 wrzesnia a z 1 usg na 8, wiec nie wiem ktory jest prawidlowy i kiedy pojawi sie maluch
Podziękowania: Kasia888

9 lata 4 miesiąc temu #1003276 przez pesq
No Jurada coś nie pisze .. :unsure:

Wy wszystkie chciałybyście już a ja bym chciała tak za tydzień. :huh: ... A z drugiej strony juz powoli mam dość serdecznie tego napięcia i czekania. Dziś mówiłam do Agatki, że dziś inna Agatka z NDM wychodzi a moja wychodzi np. w czw :) Chcialabym skończyć 38 tydzień o :) ... a no i to malowanie :P To już w ogole nie wiem ;)

9 lata 4 miesiąc temu #1003277 przez Kasia888
Dziewczyny trzymajcie mocno kciuki za dobre wyniki u Jasia Crp i bililrubiny to wyjdziemy jutro do domu :woohoo:

9 lata 4 miesiąc temu - 9 lata 4 miesiąc temu #1003278 przez asiekasiek
Kasia trzymam kciuki:D super jakbyście wyszli juz bo faktycznie długo jesteście w szpitalu od urodzenia:) noi zdjęcie z kącika Jasia z Jasiem chce pewnie nie ja tylko :whistle:

właśnie każdy chciałby urodzić juz najgorsze czekanie w końcówce ze juz można rodzic a tu czeka się i czeka a wiadomo dzidziuś moglby juz być na zewnątrz bez żadnych problemów...

Jurada pisała ze jakby coś działo się to będzie pisać smsa do którejś z nas. mam nadzieje ze wszystko dobrze... a jak coś to tuli Lenke juz i na pewno szczesliwa jest. chociaż tym to pochwalilaby się :)

9 lata 4 miesiąc temu #1003279 przez kasandra9
Kasiu trzymam kciuki, ale super jakby sie udalo!
Pesq, no to dobrze swojej tlumaczylas;) mnie sie snilo, ze mnie wieźli wózkiem po peronie;) na poród oczywiście;) boże juz mam schizy, ciągle mi sie snia takie głupoty:/ wkurzyla mnie lekarka na obchodzie "pani zostala wczoraj przyjęta" a ja yyy raczej 3tyg dzis mija...:/ (nam nowa kartę od wczoraj)
Od położnej dowiedziałam sie, ze jestem druga w kolejce...pierwsza jakas na przebicie pęcherza i kolejne miejsce wolne to ja...jasne:/ juz mnie cos trafia normalnie! Jutro będę pewnie trzecia:D juz naprawdę nie wiem co mam ze soba zrobić aaaaaaaaaaaaa

9 lata 4 miesiąc temu - 9 lata 4 miesiąc temu #1003280 przez asiekasiek
B)

9 lata 4 miesiąc temu - 9 lata 4 miesiąc temu #1003281 przez pesq
Kasia - trzymamy kciuki!

Asiek - nie ma problemu :D Mi pewnie nic nie wypadnie albo nie zauważe :P :P Ale te skurcze okropieństwo jakieś wiecie.. aż poryczałam się wczoraj a to tak długo nie trwało ja pierdziele :huh: :huh: :dry: . W nocy też to miałam ale lżej..

Kas - ja już bym tam w nich czymś rzucała chyba, trzy tygodnie leżysz a ta że od wczoraj.. no tak najlepiej! :pinch: A jak tam Piotrek z ta swoja praca, pojechał w trase czy czeka biedny?

Lidziun - ja mam wg om od początku suwaczek - to jednak pokazuje w ktorym tyg ciąży naprawde jestem. A że urodzę min. dwa dni wczesniej to nie zmienia i tak tego w którym tyg. jestem ;) ;) Ale dziewczyny chyba różnie ustawiaja.

9 lata 4 miesiąc temu #1003284 przez kasandra9
Ja mam suwaczek z om, który liczy tyg ciąży, a "do zobaczenia Agatki" wg USG...no ale MAM nadzieje, ze będzie wszystko szybciej...choc w takim tempie...juz nawet pisać mi się nie chce. Ile mogę leżeć i spać:( chyba pierwszy raz sie rozbecze! :>
Pesq, Piotrek byl w nocy, a czy jutro gdzies jedzie to nie wiemy, na razie Tel nie bylo. No i nadal nie wiemy czy mialby zostac czy jechać. Juz oboje nie mamy sily:(

9 lata 4 miesiąc temu #1003285 przez kasandra9
Wyslalam formularz i zdjęcie do konkursu z ddtvn i WYGRAM smartfona i o! ;)))) B)

9 lata 4 miesiąc temu #1003286 przez kasandra9
I nie wygrałam, niech sie bujają:P

9 lata 4 miesiąc temu #1003287 przez pesq
Dziewczyny przeczytałam właśnie na tej grupie że dziewczyny jednej synek zmarł a urodził się parę dni temu.. I tak nie to ruszyło że w tym samym momencie zje... dzwoniącą do mnie babcię. Kurde dzwoni do mnie i mówi : a mojej sąsiadki córka ma lepszy (!) brzuch niż ty a rodzi też pod koniec września - bo ona ma nisko i jej położna powiedziała że to dobrze a ty masz źle... Rzuciłam się do niej aż mi teraz przykro.. Ale trafila na zły moment z tą swoją gadką.. :pinch: :pinch:

9 lata 4 miesiąc temu #1003289 przez kasandra9
Tez przeczytałam...i szok. Ciekawe co sie stalo...pamięta któraś z Was jej wpis o narodzinach? Bo ja nie...a tam znalezc cos to niemożliwe chyba.
Pesq, Ty chyba nie odbieraj Tel od babci bo zawsze jestes wkurzna;) szkoda komentować tych mundrosci jej.

9 lata 4 miesiąc temu #1003290 przez melisamienta
Hej :) Jadę dzisiaj na pierwsze ktg wizyta i nieszczęsne GBS :( . Zobaczymy co się u Nas dzieje.
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Jak wygląda badanie ktg. PIerwszy wykres to tętno dziecka, a drugi skurcze?? Kiedy widać ze są jakieś skurcze? Powyżej jakie wartości?

9 lata 4 miesiąc temu #1003297 przez basiek149
Kasiu 3mam kciuki! nie ma jak własny domek więc mam nadzieję, że uda wam się w końcu wyjść ze szpitala.

ja też przeczytałam dzisiaj o tej dziewczynie z fb forum...straszne :( ale też nie kojarzę co tam się mogło stać :(

w ogóle okropny dzień :(
to był pies mojego męża ale kurcze przez te 3lata tak się do niej przywiązałam, że cały czas o niej myślę... :( do 6.00 siedziałam przed tv, kompem i przy włączonym świetle bo tak się z tego wszystkiego bałam. potem padłam do łóżka ale i tak dosłownie co godzinę się budziłam więc tyle ze spania...
ale już pisałam ze szwagierką i ma mnie popołudniu do siebie zabrać bo ja nie mam ochoty tu kolejnej nocy sama spędzić... niech już wraca mój T. ... a to dopiero jutro na wieczór :(

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia