- Otrzymane podziękowania: 20
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- Lidziun
- Wylogowany
- rozmowna
a tak w ogole gdzie jest juranda???? wczoraj w ogole sie nie odzywala
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- Lidziun
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 20
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Wy wszystkie chciałybyście już a ja bym chciała tak za tydzień. ... A z drugiej strony juz powoli mam dość serdecznie tego napięcia i czekania. Dziś mówiłam do Agatki, że dziś inna Agatka z NDM wychodzi a moja wychodzi np. w czw Chcialabym skończyć 38 tydzień o ... a no i to malowanie To już w ogole nie wiem
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
właśnie każdy chciałby urodzić juz najgorsze czekanie w końcówce ze juz można rodzic a tu czeka się i czeka a wiadomo dzidziuś moglby juz być na zewnątrz bez żadnych problemów...
Jurada pisała ze jakby coś działo się to będzie pisać smsa do którejś z nas. mam nadzieje ze wszystko dobrze... a jak coś to tuli Lenke juz i na pewno szczesliwa jest. chociaż tym to pochwalilaby się
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Pesq, no to dobrze swojej tlumaczylas;) mnie sie snilo, ze mnie wieźli wózkiem po peronie;) na poród oczywiście;) boże juz mam schizy, ciągle mi sie snia takie głupoty:/ wkurzyla mnie lekarka na obchodzie "pani zostala wczoraj przyjęta" a ja yyy raczej 3tyg dzis mija...:/ (nam nowa kartę od wczoraj)
Od położnej dowiedziałam sie, ze jestem druga w kolejce...pierwsza jakas na przebicie pęcherza i kolejne miejsce wolne to ja...jasne:/ juz mnie cos trafia normalnie! Jutro będę pewnie trzecia:D juz naprawdę nie wiem co mam ze soba zrobić aaaaaaaaaaaaa
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Asiek - nie ma problemu Mi pewnie nic nie wypadnie albo nie zauważe Ale te skurcze okropieństwo jakieś wiecie.. aż poryczałam się wczoraj a to tak długo nie trwało ja pierdziele . W nocy też to miałam ale lżej..
Kas - ja już bym tam w nich czymś rzucała chyba, trzy tygodnie leżysz a ta że od wczoraj.. no tak najlepiej! A jak tam Piotrek z ta swoja praca, pojechał w trase czy czeka biedny?
Lidziun - ja mam wg om od początku suwaczek - to jednak pokazuje w ktorym tyg ciąży naprawde jestem. A że urodzę min. dwa dni wczesniej to nie zmienia i tak tego w którym tyg. jestem Ale dziewczyny chyba różnie ustawiaja.
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pesq, Piotrek byl w nocy, a czy jutro gdzies jedzie to nie wiemy, na razie Tel nie bylo. No i nadal nie wiemy czy mialby zostac czy jechać. Juz oboje nie mamy sily:(
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pesq, Ty chyba nie odbieraj Tel od babci bo zawsze jestes wkurzna;) szkoda komentować tych mundrosci jej.
- melisamienta
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 9
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Jak wygląda badanie ktg. PIerwszy wykres to tętno dziecka, a drugi skurcze?? Kiedy widać ze są jakieś skurcze? Powyżej jakie wartości?
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
ja też przeczytałam dzisiaj o tej dziewczynie z fb forum...straszne ale też nie kojarzę co tam się mogło stać
w ogóle okropny dzień
to był pies mojego męża ale kurcze przez te 3lata tak się do niej przywiązałam, że cały czas o niej myślę... do 6.00 siedziałam przed tv, kompem i przy włączonym świetle bo tak się z tego wszystkiego bałam. potem padłam do łóżka ale i tak dosłownie co godzinę się budziłam więc tyle ze spania...
ale już pisałam ze szwagierką i ma mnie popołudniu do siebie zabrać bo ja nie mam ochoty tu kolejnej nocy sama spędzić... niech już wraca mój T. ... a to dopiero jutro na wieczór