- Otrzymane podziękowania: 278
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
tak jak do siostry jeżdżę a ram teściowa jej ciągle gada ze jeszcze mi się chłopak urodzi ze mam wysoko brzuch. ze tamta cc sobie załatwiła itp... bo zła jest bo ma dwóch wnuków. a jej drugiemu synowi nie spieszno do dzieci... juz jej powiedziałam ze co urodzi się to urodzi byle by zdrowe dziecko było!! a taki mam brzuch bo taki mam. w sumie jej odpowiadam dopadnie i juz widzę jak ostatnio byłam to nic nie mówiła...
Basia no ja sobie nie wyobrażam właśnie jakby Lolicie coś stało się czy też Bonifacemu... przyzwyczai się człowiek do zwierzątek... i lepiej jedz do szwagierki będzie ci raźniej
Kas a jakie miałaś mieć zdjęcie?? co za chamstwo ze ciebie nie wybrali
Melisa trzymam kciuki za wizytę
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Piorę pościel i poszewkę od rogala A mąż maluje na balkonie ściankę działową z sąsiadami bo trzeba ją odświeżyć.. a w ogóle wiecie co.. wychodzę dzis z psem a tam przy samych drzwiach od klatki leży mysz martwa taka maluteńka jejku - bałam się że pies zauwazy ale nie zauwazył, boje się teraz na zewnatrz wychodzić Staram się na nią nie patrzeć ale i tak zerkałam
Robie kotlety z kalafiora. Wczoraj pożarłam.. 6 Dziś robie podwójną porcję
Co do tej dziewczyny to nie wiem co się stało ale straszne
Basia - ja bym też nie siedziała sama jakby piesek umarł jeju mi zdechł piesek z 10 lat temu mieliśmy go tylko 3 lata ale pamiętam że płakałam na lekcjach wtedy... A teraz jak Lusiek jest tylko nasz (a nie jak tamten rodziców) to nie wiem.. szkoda gadać... na szczęście ma 4 latka to może troche jeszcze pociągnie
Melisa ja na ktg masz na górze zapis tętna na dole skurcze. Nie wiem jakie coś oznaczają, ja miałam z dwa tygodnie temu po 40-60 i nic. A tętno mała miała od 120 do 180 nawet i też nic. Ale tu Kasandra jest specem od ktg
Kas coś wiadomo nowego ?
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Trzeba bylo fotkę wyslac jak wyglądasz oglądając ddtvn;) i wyslalam;)
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
ja na obiad znowu zupa kalafiorowa i pulpeciki w sosie koperkowym z ryżem
Kas france jedne ze nie wybrali Ciebie... a przydalby Ci się nowy telefon bo z tego co pamiętam Twój ma szybke peknieta... oj kurcze to się na czekasz
a co do tej dziewczyny i jej synka to faktycznie nie fajnie ciekawe czemu tak stało się. ..
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Nio przydałby się nowy Tel;) nie wybrali ciężarnej eleganckiej w szpitalu, skandal;)
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Nudy jakies. Nikt nie rodzi
- anisia27
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 34
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pesq, Kas heh bez przesady:P ok szczurów tez boje się bo one atakują i skaczą ale myszki biedne... chociaż jak do domu wchodzą to trzeba uważać...
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
Nudy jakies. Nikt nie rodzi
ja też się boję wszelkiego robactwa, od mrówek zaczynając po jakieś owady kończąc...nie lubię i koniec...wiem, że to musi sobie żyć ale niech sobie żyją z daleka ode mnie...
całe życie mieszkałam w mieście i też jakoś wieś czy małe miejscowości to tak średnio dla mnie. Jak zaczęliśmy z mężem sami mieszkać to tak dziwnie się czułam bo na miejscu mamy z 2 takie małe sklepiki z tak to wszędzie trzeba dojeżdżać i w ogóle ta cisza była dla mnie taka dziwna... teraz już jest fajnie ale i tak miasto mnie nie przeraża i spokojnie mogłabym tam mieszkać
ale mi się spać chce... coś czuję, że jak już znajdę się u szwagierki i poczuję łóżko to zaraz odpłynę...
- Agata28
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 24
Ja jeszcze podczas ktg mam dodatkowo kropeczki, ktore pokazują aktywność dziecka (kopniaki)
Moj M. Tez dzisiaj maluje już prawie skończył. Trzeba było odświeżyć ramę okna w pokoiku Alicji
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Zapytałam po ilu dzieciach, czy w 100% sprawny, czy ma instrukcję obsługi w zestawie itd. Poczytałam w necie opinie o konkretnym modelu jak jest zasilany -żebym mogła sobie w razie co dokupić bez problemu baterie i tyle. Mam nadzieję, że kobitka jest uczciwa i sprzedaje działający.. Bo jednak to 150 zł, a nowe najtańsze są po 360.. więc to duża różnica..
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kasia trzymam mocno !!!
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Napilabym sie czerwonego winka. Na jedzenie wcale nie nam ochoty. Dziewczyny, mam mega kryzys. Juz myślałam wyjść na żądanie albo nie wiem. Osiagnelam apogeum chyba. Leze na ktg i mi łzy ciekna. Juz kurde nie miało mi kiedy puścić tylko na zapisie
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a ta szwagierka ma jamnika i ten pies lubi polować ostatnio upolowala chomika europejskiego u nas mówimy na to pies polny. kurde przywlokla mi go zaduszonego i zadowolona ze pokazuje mi. juz widzę minę Pesq jakby coś takiego wielkiego jej Lucek przywlokl oczywiście do mojego ogrodu przywlokla i musiałam wynieść to w pola
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kas wiem ze juz jesteś przy skraju załamania bo jesteś ze tak powiem zamknięta a ciągle Cię nie było w domu jak przyszło co cod czego. Zawsze miałaś zajęcie. ale już bliżej niż dalej. zobaczenie Agatka wynagrodzi Ci wszystko. Tak jak Basia napisała ze nie wypisuje się bo jak przyjdzie co co znowu do przyjęcia do szpitala i przechodzić te procedury to koszmar. będzie dobrze