BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 4 miesiąc temu #1003325 przez pesq
Asiek błagam Cie nie strasz :D :D

Zaz widziałam na olx kilka poniżej 200 - po wypłacie też kupię bo te 360 to jakas masakra...

Kas - ja już mówiłam, podziwiam Cie i Twoją cierpliwość. Ale nie ma wyjścia, wyjdziesz teraz i... i co? Może trzeba iść do kogoś i powiedzieć że jestes na skraju załamania i myślisz o tym żeby wyjść na życzenie.. może o coś zadziała ? Nie wiem.

Jeju ja sobie przypomniałam że w tym tygodniu w czw. mam endokrynologa i zleciła mi jakieś anty tpo i coś tam do zrobienia i muszę to zrobić w laboratorium w szpitalu klinicznym a tam kolejka na ok 100 osob.. a przecież nie bede w niej k... stała. :dry: :dry: Co ja mam prosto do okienka albo do tego tam miejsca gdzie pobierają krew przemaszerować przed tymi ludźmi? Zlinczują mnie, ale jakie mam wyjście :huh: :huh: :unsure: :unsure:

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 4 miesiąc temu #1003327 przez Zazanna
Kas dasz radę... ale rozumiem Cię, bo ja co kilka dni mam taki spadek, muszę się wypłakać i potrzebuję wtedy być w bezpiecznym miejscu -najlepiej we własnym łóżku.. a Ty bidulku musisz siedzieć w tym paskudnym szpitalu... Ale dasz radę ! Tak czy siak niedługo urodzisz ! Wytrzymaj dla Agatki! :kiss: :kiss: :kiss:

Asiek fuuuujjjj :P Ja też nie lubię robali -tzn. do póki są z dala ode mnie to niech sobie będą, byle na mnie nie właziły, bo wtedy już się drę jak głupia :P

Pesq wejdź do poczekalni i powiedz głośno i wyraźnie "Przepraszam Państwa, jestem w 9 miesiącu ciąży i muszę pobrać jedną próbkę, a bardzo źle się czuję, czy mogę podejść bez kolejki?" -Jeśli się ktoś oburzy to wtedy idź prosto do okienka i to samo powiedz pani w rejestracji. Mają obowiązek Cię przepuścić. Nie ma co ryzykować żebyś się faktycznie źle poczuła. Twarda bądź i nie daj się :)

9 lata 4 miesiąc temu #1003329 przez kasandra9
Dzieki dziewczyny:*

9 lata 4 miesiąc temu #1003330 przez Zazanna
Ale mi się Malutek kotłuje w brzusiu :)
Coś bym zjadła, ale nie wiem na co mam ochotę...................... może sałatkę? Ale nie mam oliwek :(
Zupkę mam z wczoraj, ale to nie to....

9 lata 4 miesiąc temu #1003331 przez pesq
Zazanka.. Tam nie ma poczekalni - to jest "dół szpitala" i cały dół między gabinetami, szatnią aż do wyjścia to kolejka do laboratorium :D Ale zrobię tak że przecisnę się i przy okienku powiem ze w 9 miesiącu ciąży źle się czuje a musze zrobić badanie co mam zrobić :huh: :huh:

Kas :kiss: :kiss:

9 lata 4 miesiąc temu #1003332 przez Zazanna
Ojj Pesq, to zrób tak jak napisałaś :) Jak się źle czujesz, to obowiązkowo Cię przepuszczą :)

9 lata 4 miesiąc temu #1003333 przez kasandra9
Pesq, to tak zrob i nie ma ale!:)
Przypudrowałam sie i wyszłam na lawke przed szpital, zimnooooo!:) jak dziwnie :) najwyzej...ominie mnie kolejka...zostawiłam kartkę sąsiadce z nr Tel bo spi gdyby jednak mnie szukali...na izbie sporo osób nie wiem czy tak do porodu ale troche krzesel pozajmowanych

9 lata 4 miesiąc temu #1003334 przez pesq
Kas chlodno juz takie babie lato :) akurat ja uwielbiam te porę...

Zrobię tak i koniec. Gdybym chciała uciekać albo potulnie nic nie mówić to przypomnę sobie bat Asi :D :angry:

9 lata 4 miesiąc temu #1003335 przez kasandra9
Az mi stopy zmarzly szoook:)
Ogólnie fajnie, w sam raz na....spacer:(
I o bacie pamiętaj!!!!:)))

9 lata 4 miesiąc temu #1003341 przez anisia27

Zazanna napisał: "Przepraszam Państwa, jestem w 9 miesiącu ciąży i muszę pobrać jedną próbkę, a bardzo źle się czuję, czy mogę podejść bez kolejki?"

Odp starszych babc : NIEEEEE! ciaza to nie choroba...ja to w polu rodzilam i po urodzeniu dalej do roboty :evil:

Asiek nie wiem dlaczego, moze jakies slabe bylo dzieciatko :(

9 lata 4 miesiąc temu #1003342 przez kasandra9
Dziewczyny, jestem na porodowej! Ja dzis rodze i koniec:) !!!!!!!!!

9 lata 4 miesiąc temu #1003344 przez kasandra9
Polozna sie chyba zlitowała nade mną od nas z patologii:-))
A polozna stad mówi ze rzadko za pierwszym razem idzie no ale ze to i tak przygotowanie i potem często samo idzie nast. Dnia. A tak to dzień przerwy i drugie podejście a sa max 3 próby.
Dzis 6h oxy, jeszcze nie podłączyli tylko najpierw ktg;)

9 lata 4 miesiąc temu #1003345 przez pesq
Aaaaaaaaaaa super Kas to ja kompa nawet nie odkładam będę odświeżać ! Wspaniale :kiss: :kiss:

Hahah Anisia racja tam każdy zle się czuje :D stare babcie które idą rutynowo na morfo mocz i kał najbardziej :P dlatego ja do rejestracji sie przebije nie ma co zaczepiac:D

9 lata 4 miesiąc temu #1003348 przez kasandra9
Oby skurcze byly i szyjka zaczela pracować i corka tez oby sie wepchnela gdzie trzeba! Ładna data, ja lubie 5...a jakby w nocy czyli 6 to tez super bo nasza rocznica to 9.06 a ona by byla 6.09;) a jak cos to chyba max 7!!! I 7 chyba tez szczesliwa ;) nie ma opcji!!!!!

9 lata 4 miesiąc temu #1003356 przez glooria
Aaaaaaaaa kas :woohoo: :woohoo: :woohoo:
Doczekalas się

Ja dzis szalalam na zakupach
Ale ludzi multum
No ale kupilam kilka rzeczy i butelki dla dzidzi
Mialam cala liste ale gdzies posialam i oczywiście kilku rzeczy zapomnialam
No ale coz

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia