- Otrzymane podziękowania: 313
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Basia - najlepiej wrócic do domu.. wiem coś o tym zawsze się super czuję jak wracam od tesciów do swojego łóżeczka.
Ritka - właśnie wiem że ten olx nie taki pewny jak allegro... ale z drugiej strony ja na allegro nie znalazłam tego angelcare w dobrej cenie a na olx są a ja nie dam za niego więcej niż 200 zł teraz bo nie mam kasy po prostu.. wiec chyba zaryzykuję, sama nie wiem - Ł. niech podejmie decyzje a co tam
Ale dziś cisza na forum, co? Aż tak dziwnie... Rozśmieszyło mnie pytanie Kas czy wszystkie na porodówkach . Wiecie co żeby Wam jeszcze trochę żali wylać - wbijam sobie insulinę w bok - i kilka razy zdarzyło sie że zabolało ale naprawdę kilka razy a tak to właściwie to nic nie boli. A dzisiaj nie wiem czemu nie dość że zabolało mocno to w dodatku zrobił mi się siniak tak zajebiście bolesny że nie dam rady się dotknąć nawet w okolicy ..... ZGADNIJCIE NA KTÓRYM BOKU? Aż dotknąć nie moge... Także dziś śpie na prawym bo co
.
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Peaq pisz swoje żale!! od tego jesteśmy żeby się wspierać a wiem ze jak ja tez napisze na forum swoje boleści to mi lepiej a kolana bolą bo pewnie coraz ciężej jest Ci mimo że nie przytylo Ci się to i tak w przodzie masz z 7 kg obciążenia... i mi się zdaje że to przez to. a współczuję Ci tych lekarzy bo ja też nie cierpię chodzić
Kasiu super ze wyszliscie:) życzę spokojnej nocki
Basia bo nie to jak w domu pizzy zazdroszczę
Rita no u mnie ma ps schowanego i jak na razie nie włącza od zimy bo mnie też wtedy wnerwia jak albo strzelanie albo jakieś wyścigi u odgłosy... i lecz się bo jeszcze rozchrujesz się a tu poród tuż tuż
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 95
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kas ja nawet nie dopuszczam myśli ze z moja Laura mogłoby coś być nie tak
ja byłam z mężem u tych znajomych co urodził im się synek pod koniec lipca. taki maleńki jest chociaż podobno mniejszy jeszcze był. Grzeczny był ale mówi ze uważa co je żeby mały nie miał kólek i nie jest za dieta eliminacyjna... w ogóle myślałam że coś poczuje ze za niedługo ja będę mieć swoją córcie itp większy przypływ miłości będę mieć. a ja co sobie myślałam... ze ja pier#$ le dziecko ciągle przy cycku nie śpi książkowo dwie godziny i w ogóle tak uwiazanym się jest i tak załamałam się tym bo chcialabym żeby Laura była moim oczkiem w głowie... powiedzualam to meziwi i jak przyjechałam to wzięłam kota na ręce i zaczęłam go chusiac jak dziecko on tak łapkami wywijal no cóż nie lubi tego a ja mu dokuczam:P i mówię moje kochanie itp... a mój mąż do mnie ze do kota takie czułości mowie itp... a tu będzie moje dziecko i na pewno będzie dobrze
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Ritka - takie strachy miewam kilka razy dziennie.. Niby wszystko ok a nagle strach i humor się psuje... A już na tej grupie jak czytam to w ogóle boje się o wszystko - tu problem z tym tu z tamtym... i wiem że nie można brać tego do siebie ale jak z moim albo Twoim charakterem nie brać?
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Trzymam kciuki i za Was:)
Pesqqq, siniaki...nie lubimy...ale chociaz prawy bok przytrenujesz;)))))) bez wyrzutów sumienia:)))
My szumisia z olx zamówiliśmy:)) najczęściej staramy się, żeby odebrać osobiście, no ale czasem sie nie da:)
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Magdalena9t
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 33
Ja jeszcze nie rodzę, żadnych objawów zbliżającego się porodu Jedynie coraz boleśniejsze ruchy małej,jakby miała zaraz wyjść z brzucha. Ale żadnych skurczy ani czopów-sropów . Dziwne,że Wy już czujecie coś a ja nic a poród (podobno) za 5 dni, i do tego to mój drugi(i ostatni).Ciekawe,czy córka będzie punktualna jak synek? We wtorek mam wizytę,zobaczymy co się okaże, po wizycie zabieram się za męża w sumie teraz bym już mogła ale jeszcze nie wszystko gotowe i trochę się boję,że zaraz po seksie dostanę skurczy jak w pierwszej ciąży
Kasandra biedulko,podziwiam Cię,że tyle już wytrzymałaś i tak dzielna jesteś.
Już niedługo,najważniejsze,że jesteś pod opieką lekarzy
Pesqu,u mnie dziś tradycyjnie,jak co niedziele jajecznica z pomidorkiem,serem,pieczarkami i szynką robiona przez męża. (Jajka i pomidorki nasze<3) Ja takiej jak on nie potrafię zrobić
Tomek dziś bez drzemki,zasnął szybciej a ja mam wolny wieczór na poprasowanie i ogarnięcie do końca torby I od paru dni mamy bunt dwulatka ryk w niebogłosy, bo majtki nie te,koszulka nie ta. I myć się nie chce,na szybko musimy go umyć mam nadzieję,że to szybko minie..
Umyłam jedno okno,i ledwo co skończyłam zaczęło padać,ale ważne,że już czyste. na wsi to szybko się brudzą
Rita już tu dwa razy polecałam,nie wiem czy ktoś skorzystał,ale na ból gardła najlepsze<3 :
www.google.pl/search?q=naturalny+antybio...nvnEKBTQggcyG9Rag%3D
Na razie tyle co u mnie.Biorę się bo internety mnie pochłoną.
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Magdalena9t
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 33
AAA skąd wziąć kasę ?
Dla córy
pl.lennylamb.com/products/show/19_chusta...rubinowa---rozmiar-m
Dla syna
www.mall.pl/lampki-dzieciece/lampka-przy...e-usb?v=738180&ceneo
Ps. Rita ja to mam wahania nastrojów,że hoho może cisza przed burzą?
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
a co mi się nawet spodobało nie wiem co myśleć o tym... w ogóle nie dają mu smoczka i nie będą mu dawać żeby nie miał krzywe go zgryzu.... z jednej strony fajnie no bo w końcu później nie ma problemu z odstaiweniem smoczka a le z drugiej strony dzidziuś słodko wygląda ze smoczkiem co o tym sądzicie ???
Rita ja sobie położyłam komórkę na brzuchu i myślałam później co ja zrobiłam czy źle falę nie przeszły do brzucha. ..