BezpiecznaCiaza112023

Mamusie Wrzesień 2015

9 lata 4 miesiąc temu #1003430 przez pesq
Melisa dobrze ze Cie położyli naprawde..

Zjadłam.. Jajecznice z 3 jaj xl. Omatko pęknę zaraz! :D

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.

9 lata 4 miesiąc temu #1003431 przez asiekasiek
Dzień dobry:)

biedna Kas... :( szkoda ze tak wyszło... naprawdę namecza Cię zanim urodzisz:(

Zaz no to tez jakaś laska kupiła ten monitor ze kupiła... swoją drogą ta sprzedająca podała i tamtej i Tobie numer do przelewu... powinna sprawdzić skontaktować się z tamta czy kupuje czy nie... jakieś beznadziejne babsko :angry:

Melisa takie ciśnienie to nie ciśnienie co za buc z tamtego lekarza !!! co za idioci !!

9 lata 4 miesiąc temu #1003436 przez basiek149
Dzien dobry :)
Dzisiaj wraca moj T. :woohoo: Ale dopiero wieczorem... Nie lubie takiego czekania ale co zrobic. Jutro za to obiecal mi, ze zabiera mnie na zakupy i ostatnie szalenstwo przed szpitalem... B) bedziemy niezdrowo jesc :P
Dzisiaj zreszta tez zamawiamy ze szwagierka pizze na obiad... Oj tam ... :whistle:
Musze sie w koncu wygramolic z lozka bo chcialam isc do kosciola. Pewnie tesciowa zachce mi towarzyszyc bo bedzie sie bala mnie sama puscic... Przezyjemy jakos. Najgorsze jest to, ze pozniej znowu bedzie wspinaczka na 4pietro...

9 lata 4 miesiąc temu #1003438 przez kasandra9
Pesq, dalas czadu:P
Meliska...ciśnienie ciśnieniem ale TAKA opuchlizna??? Dobrze ze lekarz jednak postawił na swoim.
Zakupy :woohoo: Chceeee :woohoo:
Wykapalam sie i wybalsamowalam i jakos mi niedobrze i mdli...a mialam iść do kościoła na dol....znow byl ksiądz a ja oczywiście sue wystraszyłam aż podskoczyłam:P
Moja dr byla na obchodzie, pierwszy raz tu;) ale nic specjalnie nie mowila.

9 lata 4 miesiąc temu #1003453 przez kasandra9
Co tu taka cisza, wszystkie na porodówce?;)

9 lata 4 miesiąc temu #1003454 przez Kasia888
Wychodzimy dziś do domu, zaraz się rozpłacze :woohoo: :woohoo: :woohoo:

9 lata 4 miesiąc temu #1003455 przez basiek149
Hehe no moze nam przy niedzieli jakis maluszek wyskoczy, kto to wie ;)

Ale mnie glowa cos dzisiaj boli... :( i jakos ogolnie zle sie czuje. Juz moglabym wracac do domu, na swoje lozeczko albo kanape... A maz jeszcze z Warszawy nie wyjechal buu...

I do kosciola jednak nie poszlam bo zaczelo padac... Teraz slonce jakos powoli sie przebija.

9 lata 4 miesiąc temu #1003456 przez basiek149
Wow Kasia ale super!!!
To dzisiaj pierwsza noc Jasia w waszym domku, w jego lozeczku, super :)

9 lata 4 miesiąc temu - 9 lata 4 miesiąc temu #1003458 przez pesq
Kasia czekamy na relacje z domu :) ale Was przetrzymali hoho.

Ja dziś trochę gorszy nastrój, wkurza mnie to że w tym tygodniu mam 2 wizyty u lekarzy + dwa razy w pozostałe dni jeździć do różnych miejsc robić badania.. Endo, diab i ich specjalistyczne skierowania, ehhhhh... Głupio mi się użalać ale serio kurde, o ile wizyty u gina to fajna sprawa to ta cała reszta to masakra pod tymi gabinetami co się dzieje i w ogóle.. eh i w dodatku coś mnie kolana zaczynają boleć byle się nie odnawiało na dobre :( ... no a głupio się użalać bo wszystkim ciężko, a tym bardziej że Kas leży w szpitalu trzy tygodnie a ja jęczę ze po lekarzach i badaniach muszę siedząc na własnej kanapie... Przepraszam Kas. :unsure:

Idę zaraz jakiś film odpalić żeby kolejny dzień zleciał, nie ma co.

9 lata 4 miesiąc temu #1003473 przez mysia5
Hej dziewczynki :kiss:
jak tam niedziela mija ? U nas pogoda ponura, ale jakoś nie jest źle mimo to :) gorąca herbatka, milka lu <3 uwielbiam :laugh: kocyk, tv, wystarczy się przytulic i jest miło :)
Kasiu super ze idziecie do domku :) czekamy na dalsze relacje :)
Basiu dobrze ze juz mąż wraca i do swojego łóżeczka możesz jechać :)
Kas, dalej trzymamy kciuki za Was :)
Pesq, oj nie przejmuj się, każda z nas marudzi i są gorsze chwile :kiss: juz na pewno do końca blisko wiec damy rade ! :)

9 lata 4 miesiąc temu - 9 lata 4 miesiąc temu #1003476 przez mysia5
:whistle: :P :cheer: :P :cheer: :whistle:
gdzie wszystkie mamuśki ... :silly: :kiss: ;)

9 lata 4 miesiąc temu #1003477 przez kasandra9
Pesq, daj spokój, tez bym sie wkurzala, ze caly tydz po lekarzach latać i setki badań...tylko to wszystko ważne i potrzebne... Cale szczęście, ze juz chłodniej i chociaż jeden problem mniej.
Ja sie zasmuciłam bo rej dziewczyny co urodziła synek ma cos z serduszkiem :( pisalysmy na fb...po ktg do niej wpadne pogadać...ech masakra:( niby wszystko ok a tu proszę...buuu

9 lata 4 miesiąc temu #1003478 przez kasandra9
Kasiu, super, ze do domku! Daj znac jak u Was gdy wypoczniecie:) szybko poszło u Cuebie wszystko nie to co u nas.
Szumis zamówiony:)))❤

9 lata 4 miesiąc temu #1003480 przez basiek149
My już w domku :)
Cieszę się, że poprzednią noc spędziłam ze szwagierką ale nie ma jak w domu. i z mężem :)

Kas bierzesz Agatkę na szumisia? :) :) :)
3mam kciuki żeby teraz już na dobre się u was rozkręciło i nowy tydzień był wspaniały dla Ciebie :)

gadałam dzisiaj z mamą i ona mówi, że Kubuś mógłby się tak 12.09 urodzić bo ładna data :blink: mój brat za to obstawia 19.09. nie wiem co im się wzięło na obstawianie :D i tak dzieci w brzuszkach wiedzą lepiej i same sobie swoją datę wybierają ;)

9 lata 4 miesiąc temu - 9 lata 4 miesiąc temu #1003481 przez Rita87
Hej dziewczynki :)
Ale się zimnica zrobiła :) ale już lepsze to niż te afrykańskie upały... Choć nie wiem czy mnie dziś nie zawiało, bo już coś gardło mnie drapie :unsure: Dziś na noc pójdzie w ruch mleko z miodem, masłem i czosnkiem i mam nadzieję, że będzie ok, bo tylko przeziębienia mi brakuje :unsure:

Byłam dzisiaj i w kościele i na cmentarzu u dziadka, który wierzę, że czuwa nad nami, bo Staś ma imię po nim :) i obiad u teściów zaliczony i jysk i rossmann, ale nic nie kupione z tego co chciałam :dry: Końcówka, a ja w końcu się nie stresuję zaczynam normalnie, aktywnie funkcjonować :P ale humor i tak mam popsuty bo D. mnie wkurzył, a do tego jeszcze gra sobie na ps, a ja wtedy muszę wychodzić do drugiego pokoju, bo wkurzają mnie odgłosy strzelania i innych takich i poza tym nie chcę tym Stasia stresować :P i jakoś naprawdę jestem sama nie wiem czym poirytowana :dry:

Kasia, super, że do domku!! :)

Kas, bohaterko nasza, jeszcze chwilkę wytrzymaj, już jest naprawdę blisko...

Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.

Zaz, Pesq, no tak właśnie z olx bywa, więc my jednak zamawialiśmy przez allegro. Też nie ma pewności, ale jednak kupujący jest w jakiś sposób chroniony przed nieuczciwymi sprzedającymi.

Reklama

Bestsellery

• Koszulka Regularna mama

Regularna mama

• Koszulka Brioko baby

Brioko Baby

• Dzienniczek ciąży

Dzienniczek ciąży

• Dzienniczek żywienia dziecka

Dzienniczek żywienia

• Dzienniczek żywienia maluszka

Dzienniczek żywienia