- Otrzymane podziękowania: 24
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- Agata28
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Pesq ??
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Dziękuje za troske kochane <3
Lidziun - moja też mniej ale coraz boleśniej się rusza.
Mysia - no to witamy z Asiulką, Agatą i Glorią w gronie cesarzowych Ja już jakoś przestałam się aż tak bać - to znaczy oczywiście że się boje ale doszłam do wniosku że sn bałabym się identycznie, to mnie pociesza ...
pachnie... mrozem! Co za tempo ...
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
U mnie dsisiaj bardzo słabe ruchy ale to pewnie przez sterydy
Jestem strasznie spiaca ale obiecałam sobie ze poczekam na męża moze w nocy bede spsc jak kamień
Kasandra trzymam zebys jutro byla pierwsza
Widze ze dzien czopa .... ale dobrze w koncu cos sie rozkreca u was bo kilka dni cicho bylo i nic sie nie urodzilo
Wiec mezow w obroty i hejka na porodowki
Asiek jednego dnia nic drugiego tulisz dzieciaczka wiec badzmy dobrej myśli ze tak u was bedzie a nie tydzien z bólami
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kolejny chłodny dzień
Basia to szkoda z tym pieskiem zawsze to inaczej jak jest w domu. pieski odchodzą zawsze dalej od domu jak zdychaja
Gloria mam nadzieje ze spalas jak kamień
Pesq to dobrze ze Tobie nic bo jak masz mieć cc ze względu na kolana to lepiej żeby nic wcześniej nie zaczęło się. chyba ze jedziesz wtedy do szpitala i robią ci i tak i tak cc.
a tak w ogóle miałam nadzieję że dojdą mi te liście z malin do weekendu a tu nie jeszcze pozamawialam kosmetyki na które też czekam mam nadzieje ze przyjdzie wszystko w poniedziałek
- glooria
- Wylogowany
- gadatliwa
- Otrzymane podziękowania: 108
Witam wreszcie przespalam noc ale obudzilam sie z katarem
To ktora dzisiaj rodzi?
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Odpisała mi laska z olx i się zdecyduję. Angel care A300 za 150 zł -więc tanio (+przesyłka oczywiście). Już jej napisałam, ze chcę On jest taki najbardziej podstawowy bez dodatkowych funkcji -ale w sumie ma być tylko dla mojego zdrowia psychicznego, więc nie będę kombinować
Wyspane? Ja dziś tak ooo... w sumie dobrze, ale wszystko boli
Ritka w tej rozpisce nie ma do becikowego dokumentów, bo się nie łapię, więc ich nie zbierałam, tam jest rozpiska co trzeba pozałatwiać po porodzie tylko. Wstawić Ci?
Jeszcze wyjdzie, że połowa z nas będzie na cc Aaaaa ja się dowiem już w poniedziałek jak rodzę !!!
Lidziun Bartuś też mniej ruchliwy ostatnio, ale za to jak walnie to mnie ścina -Mój mały bokserek <3
Basiek przykro mi
Gloria jaaaa chcęęę..... idę się kąpać i ogarniać i wyciągam T. na dłuuuugiiii spacer (znaczy teraz też jest na spacerze z psą, więc będę musiała odczekać, ale taki jest plan)
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Basiu, bardzo mi przykro:( ja jak mój zdechl nie dowiedziałam sie id razu, bo rodzice mi kie powiedzieli, dopiero jak pojechalam na weekend..to podczas studiów bylo...no i wylam kilka dni:( tym bardziej ze musieli go uśpić bo juz zle z nim bardzo bylo:( ale do dzis go pamiętam i jeszcze czasem wolam go jak jestem u nich.
Kolejny chłodny dzien az milo. Wstaje i sie ogarniam...znow oczekiwanie...ech, oby mnie dzis wzięli booooo bede plakacccccc!!!!
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kas no mam nadzieje ze powiedzą u Ciebie czy w ta czy w tamtą stronę...
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
No. To idę się poogarniać
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Asiek ja i tak będę miała cc tylko ze jeszcze nawet wyników paciorkowca nie mam poza tym jest trochę za wcześnie ale co ja mogę chociaż żeby na tego paciorkowca poczekać..
Zaz kurde mogłabym Cie prosić o pomoc? Ja nie umiem szukac najwyraźniej bo trzy miesiące szukalam angelcare i nie znalazłam tez chce ten podstawowy.. Gdyby udalo mi się ogarnac do 200 zl to bym kupiła przed porodem a ja po prostu nie umiem szukac na olx.. Tam sie na w wyszukiwarkę wpisuje czy co? Powiedz jak to zrobilas kochana..
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa