- Otrzymane podziękowania: 24
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- Agata28
- Wylogowany
- pierwsze słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
- kropka 889
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 47
Ja dzisiaj pomyłam okna popralam firanki i ogólnie ogarnęłam dom. Mam się nie oszczędzać wiec działam
A to becikowe to dzieli się na wszystkich członków rodziny czyli w waszym przypadku Kass juz na 3 osoby
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Mysia a czemu cc??
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Pesq widzisz nie tylko Ty sama będziesz miała cc a tak jojcyłaś
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 95
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
Kas, to się dzieli w Twoim przypadku na 3 osoby, bo wlicza się już dziecko. A przynajmniej tak nam mówił znajomy, który w tamtym roku to załatwiał. Ale w sumie nie wiedziałam, że korzystniej jest poczekać i złożyć w kolejnym roku? Ale u nas też to D. ma załatwić, bo ja się kompletnie na tym nie znam. Zaz... a masz gdzieś pod ręką tą fajną rozpiskę, którą kiedyś wstawiałaś odnośnie dokumentów do becikowego? Bo nie skopiowałam sobie wtedy
I dzięki za numer, oczywiście nie zauważyłam
Co do monitora to ja tez uważałam, że bez przesady i w ogóle, tym bardziej, że Staś ma łóżeczko zaraz obok nas. No i wydatek jest, a kaski nie ma I w sumie byłam pewna, że mój D. powie, że to niepotrzebne, a to w sumie za jego sprawką go kupiliśmy dość spontanicznie Podejrzewam, że to też dlatego, że jego kolega był zadowolony i pewnie go namówił jak rozmawiali
Mysia, przepraszam bo chyba przegapiłam, ale dlaczego masz cc? i na kiedy skierowanie do szpitala?
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
Kurcze tak sobie dziś z rodzicami siedzieliśmy i rozmawialiśmy, że to już może być ostatni weekend bez Stasia
I tata w ogóle przyszedł z kamerą i wszystko nagrywał i opisywał, żeby Staś miał kiedyś pamiątkę - że np. tu stoi dla niego łóżeczko, tu pokoik przygotowany Chciałam jeszcze mieć jakieś fajne zdjątko z ciąży, ostatnio z Danielem coś próbowaliśmy pocykać, ale nie wyszło ani jedno nawet nie mam zdjęć, które bym sama sobie robiła... Początkowo chciałam robić sobie w każdym tygodniu, ale jak się zaczęły te przygody szpitalne, to zarzuciłam ten pomysł...No nic może jutro zrobimy drugie podejście i coś się uda cyknąć
A otulaczek jak coś z TK MAXA ale też jestem w nim zakochana, dziękuję za miłe słowa w imieniu szefowej naprawdę na fajny pomysł wpadła, bo takiego bardzo ciepłego kocyka jeszcze nie kupowałam.
Dobra, numery do Zaz i Asi mam - mogę rodzić
- Agata28
- Wylogowany
- pierwsze słowa
- Otrzymane podziękowania: 24
asiekasiek napisał: Agata a na kiedy masz termin?? bo w tabelce jest że 16 września a z suwaczka widzę że to już za 5 dni ??
Asiek suwaczek jest ustawiony wg OM, a wg usg w 12 tc wyszło 16-09.
Ostatnie usg z pomiarami miałam w lipcu i tam wyskakiwał termin 09-09. Zobaczymy
Rita niestety w sumie 6 tyg przed porodem i 10 po ale masz kreatywnego tatusia! Super pomysł z kamerą! pewnie za jakiś czas, oglądając nagranie, łezka w oku się zakręci
- Rita87
- Wylogowany
- budujemy zdania
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
- sabina
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 33
Pesq skurcze tak niespodziewanie????jak tam dawaj znaka!!!!
Mysia tez pytam dlaczemu cc?
Zaraz tu wszystkie porodzimy
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
Rita super pomysł taty będzie fajna pamiątka
Agatka taki krótki urlop, oj nie wyobrażam sobie... co za głupie przepisy
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Kas no to masz zachcianki... biedak wystal się w maku a później nie chciałaś jeść
Mysia o to dobrze coś mi switalo no to fajnie ze tak zadecydowal lekarz bo jeszcze mialabys się meczyc rodzic naturalnie i na koniec wyszloby ze i tak muszą Cię ciąć... wiec bezsensu... no to dwa weekendu jeszcze czekają Was samotnie następne będą z maluszkiem
- Lidziun
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 20
Poza tym u nas nic, ostatnio mały mniej się rusza, ale boleśniej, nie wiem czy to normalne ma z was tak któraś, czytałam ze w ostatnich tygodniach dziecko jest mniej ruchliwe ale trochę się obawiam, no i nic małego nie rusza, ciagle sprzątam a tu nic, chciałabym mieć to już za sobą, bo w końcu 39 tydzień się zaczął, lekarz dokładnie 2 tyg temu mnie nastraszył ze to już ze za kilka dni a tu nic, jak nie urodzę do poniedz to idę do lekarza, o ile mnie w ogóle jakiś przyjmie bo mój jest dopiero w środę
Coś tu czytam ze pesq już, ze coś ja bolało? Czyżby następna się rozpakowywania?