- Otrzymane podziękowania: 249
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- Zazanna
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

U nas już poodkurzane, pomyte podłogi, Bobasso zalicza pierwszą drzemkę (ma 3 do 4 w ciągu dnia), młody ładnie ogarnięty, ja w miarę też, jedzenie na dziś przygotowane -właśnie jem śniadanie

Dziewczyny, czy kp można pić zwykłą herbatę? W sensie czy Wy pijecie? Bo ja strasznie lubię i sobie zrobiłam z cytryną skoro jem tylko te 3 składniki żeby choć smak zmienić.
Pesq a jak właśnie ona w dzień śpi? W dzień nie ma takich problemów u Was chyba? Ojj biedna jesteś, ale to pewnie skok i niedługo da Ci pospać

Kas podziwiam Cię

Kurcze tak gadacie o tulach, że ..zamarzyło mi się żeby też mieć

Ja bym nie przeżyła bez tulenie

Aaaaa i dziś w nocy heh, czuję że mnie coś po twarzy tłucze, ale tak dość mocno i w okolicach szyi, no ale twardo śpię i sobie myślę "może zaśnie". No ale tak w oko dostałam,że aż podskoczyłam ! Ja patrzę a mój brzdąc śmieje się ułożony prostopadle do mnie radośnie macha nóżkami, nie dość, że cały odkryty to jeszcze tłukąc biedną matkę

Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- me.ch
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 245
Asiek, ja mam Avent classic i u nas super a na poczatku w szpitalu dawali kornelowi NuK i sie mega dusil i krztusil bo mu za szybko lecialo (sle nie wiem dokladnie jakie mieli smoczki). My w Aventach zaczelismy wtedy od smoczka 1 a traz juz doszlismy do 3 i takich z kreska do kaszki

Basia, super wiesci o skorce! Trzymam kciuki

Zaz, top top top wycieczka

(bede pisac na raty bo mam weekendowe zaleglosci a widze ze dodatkowo z rana juz dopisalyscie mase:D )
- mysia5
-
- Wylogowany
- rozmowna
-
- Otrzymane podziękowania: 135

wczoraj wam się żaliłam, że mały nie chce spać w naszym łóżku a dzisiaj wstał o 6,30 zjadł wzięłam go do siebie, chyba godzinę gadał... i zasnął

Kasiu, u nas też tylko na boczki i głownie właśnie tylko jeden... chyba jeszcze czas, każdy maluch ma swoje tempo ale też już czasami panikuję że coś jest nie tak i z ciągnięciem główki w pozycji na pleckach i z obracaniem z brzuszka na plecki itd.. ale dam mu jeszcze czas

u nas mały od ostatnich dwóch dni tak gada że szok, i tak głoooooooooośno <3
Kropka, słodziutka Zuzia

Kas u nas dzisiaj udało się razem zasnąć ale jakichś specjalnych tulasów to nie było

Asiu, daję Ci link
tu masz generalnie taki zestaw startowy, wszystko co potrzeba a inne lakiery możesz sobie później dokupić

ja uważam że ta firma jest bardzo dobra i lakiery się fajnie kładzie

zależy też ile chcesz wydać, bo wysyłam Ci link z lampą led, ale możesz też mieć UV, tylko różnica jest w cenie ;/ led jest droższa ale w tej led masz o wiele krótszy czas trzymania w lampie, do tego ona jest malutka bardzo więc łatwo ją przechować , i nie musisz wymieniać żarówek a w UV trzeba niestety wymieniać bo później nie 'suszy' dobrze i jest zdecydowanie większa, no i czas masz 2 minuty

jedyne co to w tej led kciuk wchodzi osobno bo ona jest naprawdę malutka

gdyby coś to pisz, postaram się pomóc jeszcze

allegro.pl/semilac-firmowy-zestaw-do-man...ego-i5822019797.html
- me.ch
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Zaz, bedziesz probowac wprowadzac butle anyway? czy olewasz to?
- Zazanna
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Meszku chyba sobie daruję.. Jak się urodził jadł z butli pięknie, a teraz bee. Więc już od razu na kubek wejdziemy

A Wy jak myslicie? Tak będzie ok?
- me.ch
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Czytalam ze niektore dzieci predzej siadaja niz sie przekrecaja na boczki wiec wszystko zalezy od indywiduum, moze nie ma sie czym martwic...

Za to Kornel zasypia w lozeczku nogami przy szczebelkach a budzi sie glowa przy szczebelkach z drugiej strony. Jak lezy na brzuchu to probuje pelzac do przodu ale wciaz jeszcze nie zrozumial ze poza tym ze rusza nozki i dupke to jeszcze wypadaloby rekami ruszyc zamias ryc łbem po ziemii:D
Dodatkowo wymyslil ze po co ma sie ruszac po zabawki jesli mozna sobie koc przyciagnac na ktorym lezy wiec i zabawki jakos sie przyblizaja. Kupilam mu teraz taka piankowa mate/puzzle zamiast koca na ziemie wiec moze cos ruszy jak sie nie bedzie dalo gory do mahometa przyciagnac to moze mahomecik ruszy tyleczek

- me.ch
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Zaz no w sumie jak nie masz z tym problemu ze w takim razie zanim dojdziecie do kubka jestes na wieki przywiazana do syna to chyba ok

- Zazanna
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- me.ch
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- Zazanna
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Załącznik nie został znaleziony
A co do chudniecia to ja chyba schudne najszybciej, bo dopiero drugi dzien, a mi już ten kurczak bokiem wychodzi..

Żadna z Was nie pije herbaty? Łeee...
- Zazanna
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

- agatagama
-
- Wylogowany
- budujemy zdania
-
- Otrzymane podziękowania: 67

nie dość, że w nocy Jaś je jak opętany to dziś w dzień co 1,5 h...jestem jak zombie, a raczej jak ofiara zombie...

- asiekasiek
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
- Otrzymane podziękowania: 278

Zaz ja już jem wszystko (no oprócz pieczarek jednak) i od początku piłam herbaty i kawy.
Kurde odwiesił mi się laptop a nie chce mi się przeglądarka mozzila włączyć i korzystam z chrome a tu nie mam zapamiętane maila i hasła go gmail a potrzebne do tabelki jest

- Zazanna
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-

Asiek, a próbowałaś zaktualizować mozillę?

- Zazanna
-
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
-
Bo szukam, ale tyle tego jest, że nie wiem na co powinnam zwracać uwagę..