- Otrzymane podziękowania: 170
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 245
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
I czapeczka suuuuuuper
widzę ze "na wspólnej" w tle
Mech fajnie ze wrzucilas link bo ja też od razu szukałam i tylko widziałam alfabet, cyferki i same księżniczki wiec nie koniecznie
a odkurzacz świetny po prostu !
u nas z ubieram jest to samo ... nie zdążę wyjść a już jestem cała mokra i najchętniej bym nigdzie nie szła. Ubieranie zimna takiego szkraba to masakra , ale już niebawem wiosna wiec pożegnamy kombinezony
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Pesq jak zaczyna tak płakać to spróbuj wszystko powyłączać, może za dużo bodźców na raz i ją to drażni.. u nas w każdym razie tak się zdarza. A już najgorzej jak w tv coś migającego ala stroboskop, wtedy sracie obowiązkowo. Z resztą przed chwilą nawet, Bobas już spał i sobie oglądałam szklaną pułapkę 3 i na końcu tak zaczęło światło migać, a ten się oczywiście obudził -.-' Od głosu na bank nie, bo na jednej kresce oglądałam
Basiek jaki szkrabek
A w ogóle to mój kot mnie pogryzł Przepędziłam łajzę (oczywiście przez kołdrę, bo lwica się niczego nie boi i jak się ją przepędza to wstępuje w nią tygrys i wcale nie zamierza nigdzie iść), no i położyłam się karmić maluszka i słyszę jej sapanie -ale jakby z parapetu i sobie pomyślałam "a zobaczysz małpo, wstanę i cię wyniosę z tej sypialni, nie ma litości", ja się odwracam, a to to wredne leży rozwalone na mojej poduszce i patrzy na mnie z wyższością Poszłam się poskarżyć T. a ten do mnie "daj pocałuję" -to dałam i z powrotem śpi A ty radź sobie babo sama
No ale wróciłam, patrzę, a ona już z "uśmiechniętą" miną i mruczy, więc jej wybaczyłam, bo to ewidentnie przeprosiny i zaraz się kładę spać między nią, a bobaska
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Miało być darcie, a nie "sracie", przepraszam
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
Zaz to chyba z ruchu warg im czytałaś hehe Nie no, śmieję się tylkoOd głosu na bank nie, bo na jednej kresce oglądałam
Mysia w "Na wspólnej" dopiero nie dawno się wkręciłam. W sumie odkąd Kubuś jest z nami. Ale niedawno odkryłam, że na tvn fabuła zaczęły lecieć pierwsze tego odcinki i jest super Fakt, że Kubuś w ciągu dnia średnio mi ostatnio daje to oglądać ale coś tam zawsze się zobaczy
A czapeczka się troszeczku odwróciła na zdjęciu hehe I oczy miał z tyłu a nie z przodu
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- Kasia888
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 182
Basiek Kubuś cudo, jak się zmienił
mój się boi suszarki co niby ta ma uspokajać ostatnio susze włosy a mały zrobił rybkę
Zaz chyba Twoja kotka zazdrosna o Bartusia jest po prostu
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
Pobudka 00:30 i 4:30. Pierwsza cala Lukasza druga moja. Później spala od 6 do 7:30 i teraz drzemka w łóżku a ja na fb zaraz przyjeżdża babcia bo na wolne.
Wiecie co myślałam ze może na mm zacznie noce przesypiać albo chociaż 1 pobudka a teraz po tej wczorajszej nocy juz mogą zostać 2 byle bez histerii.. Ale jak ona ma przesypiax skoro zjada 90-120 i koniec to zaraz glodna a brzusio maleńki po kp 13/dobe i tak to jest.
- agatagama
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 67
no odkurzacz wymiata
my też mamy matę piankową i jestem bardzo zadowolona. Ważne tylko, żeby nie było tam bardzo małych elementów, jak np kropka nad i, bo potem dziecko może wyjąć i chcieć zjeść. My mamy bez takich wkładanych zaraz wrzucę zdjęcie i dla Ciebie Zaz naszego zestawu do jedzenia
dziś pobudka tylko jedna...o 3, także suuuper
Kas ucałuj synową :*
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Mech odkurzacz wymiata a mata super dzięki
Pesq no widzisz a kiedyś Mysia też pisała że jej Kacper na mm więc nie ma reguły...
a u nas była pobudka o 23 i jedzenie no to zasneła next 1:30 next 3:00 next 5:00 koszmar... a jeszcze kozy w nosie miała i nie dała sobie wyciągnąć odkurzaczem
Pesq jak tam ten elektorniczny wynalazek do noska ??
ja już posprzątałam i ksiadz dzisiaj chodzi po kolędzie. ehh
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
kurde próbuje robić tabelkę i coś zawiesza mi się na niej laptop , jeszcze się nie poddaje
a tak wogóle zrobiłam sobie maseczkę z żelatyny na zaskórniki na nosie wielce miała działać a jest o du*e rozbić tylko śmierdziała mi przy nosie
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa