- Otrzymane podziękowania: 245
- /
- /
- /
- /
- /
- Mamusie Wrzesień 2015
Mamusie Wrzesień 2015
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Jeszcze pół i pierwszy rok za nami....
I co więcej, obyło się bez poważnych ran szarpanych czego podobno mój mąż się obawiał
Prosimy zaloguj się lub zarejestruj się na forum się, aby dołączyć do rozmowy.
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 278
Kropka no to tak jak ja źle czuję się
Mech no super że tak właśnie nie chorują nasze dzieciaczki bardzo (alergie są wiem ale nie ma poważniejszych chorób
ja posprzątałam w pokoju podłoga wypucowana i czeka na matę ale nie mam powiadomienia że wysłali a Pesq chyba miała i pewnie jutro będzie
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
www.dropbox.com/s/3fbhd58gehvtgb2/Kornel6mcMovie.mp4?dl=0
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- asiekasiek
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Asiek, no ja wlasnie wiem, tez czasem jestem w szoku.... jja juz sie rozplywam jak on "w placzu" wola maaaaaaaaaaaaaaaaaaaaamaaaaaaaaaaaaaaaaaa a co dopiero jak to powie i bedzie mu naprawde chodzilo o mnie... achhhh
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
- Zazanna
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 249
Pesq ja już właśnie wczoraj te holle powrzucałam do koszyka na gemini zanim "poleciłaś" heh I słoiczki ich też spróbujemy jak będą szły
No i mamy zacząć od warzywek, bo u nas to jeszcze nie jest "rozszerzanie", tylko na razie uczenie nowych smaków i przyzwyczajanie organizmu żeby potem szoku nie było No i mam dawać nie więcej niż łyżeczkę dziennie właśnie
Juradka a ile można przechowywać taki słoiczek? Bo może też zrobię :)a
Asiek no to ładnie jak na 7 miesięcy Mój na rok i ludzie dziwnie patrzą, że taki duży chłopak, a nie chodzi i zachowuje się jak bobas Dopiero jak im uświadamiam, że to jest bobas, to się zachwycają
Co do choroby to współczuję Wypij herbatkę z sokiem malinowym i wygrzej się z L. :*
Agatagama a smarujesz? Matko, ale Cię musi boleć
Pesq to wszystko super !
My dziś szczepienie............................ już się boję
- mysia5
- Wylogowany
- rozmowna
- Otrzymane podziękowania: 135
kurcze wiecie co mi się ostatnio stało ? do dzisiaj jestem taka zła i mi tak przykro .. teraz jak oglądałam filmik Meszki to tez mi łezka poleciała... oostatnio robiłam porządki w telefonie i miałam program 'cleaner' czy coś .. i nie wiem jak to się stało ale usunęły mi się wszystkie zdjęcia jakie miałam po prostu tak płakałam.... wszystkie moje z cciąży , jak rósł mi brzuszek, no po prostu wszystko. Jedyna pamiątka jaka miałam i ogromna ilość zdjęć małego , ale te zdjęcia też miały inne osoby wiec do odzyskania ale moje z ciąży miałam tylko ja i takie wcześniejsze nasze których też nigdzie nie miałam. Usunęli mi się ponad 800 zdjęć po prostu nic tylko płakać. Najbardziej mi chodzi właśnie o te z ciąży , bo to pamiątka na całe życie a ja ją straciłam (
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
- kasandra9
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 189
Część wiadomości jest ukryta dla gości. Proszę zaloguj się lub zarejestruj aby ją zobaczyć.
- me.ch
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
Pesq, super!! wazne ze up up up poza tym naprawde, ona wyglada bardzo zdrowo ta moja synowa wiec nie wydaje mi sie ze to jest problem, raczej taka jej uroda:)
Mysia :* ojjjjjj straszna szkoda:((( ja wlasnie staram sie wrzucac foty na komp dlatego jak tylko mi sie przypomni bo sie boje stracic, wystarczy nawet zby telefon sie utopil cyz cos, a przeciez takie rzeczy sie zdarzaja..... ((
- basiek149
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 170
Meszku cudny filmik! A jaki piękny obrót na koniec Kornel nam zaprezentował a co do za piosenka robi za podkład muzyczny?! Bo jest świetna
Agatka spróbuj z tymi osłonkami karmić. Sama tak karmiłam jakiś czas więc naprawdę polecam.
Mysia straszna szkoda tych zdjęć Ale głowa do góry kochana :*
- agatagama
- Wylogowany
- budujemy zdania
- Otrzymane podziękowania: 67
smaruję, ale to nic nie daje...dziś kupię nakładki, bo kazde karmienie to tylko ból:(
ojj współczuję Mysiu :*
- pesq
- Wylogowany
- mistrzyni słowa
- Otrzymane podziękowania: 313
A dziś jakaś babcia z wnuczka była w przychodni i nosiła ją tak poziomo jak noworodka, poza tym ta wnuczka mocno pyza ale krótka i w śpiochach takich śpiochowych i ja nie zagaduje do ludzi (nie lubie tego) ale ona do mnie zagaduje i mówi - O JAKI ŁADNy CHŁOPIEC a później - Jak ma na imie? Ja na to - Agatka.. a ona - brzydko ale nic, ważne żeby zdrowa była Cóż.. Pyta ile ma, ja mówie że 4,5 a ona - moja wnusia Julka ma 5 miesięcy (ja w szoku myslalam że z 3 ale jest bardzo okrągła) a ile waży Agatka, ja mówie żez 6500 a ona - A MOJA WNUSIA JUŻ 8, dziwne że ta Agatka taka chuda a taka ruchliwa (bo Agat jak Agat wiercił się ręce wystawiał do tej dziewczynki a dziewczynka leżała jak noworodek..) Ehhh. Wkurzają mnie takie akcje jakieś. Porównania durna itd.. A poza tym... BRZYDKIE IMIE? ....